• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Arkadaş lar slm nasılsınız .kızımın bilsem sınavı var dua edin.açıkçası biz başvurmamıştık öğretmen başvurmuş.gitmek istedi.eşimde götürdü.
Sizler neler yapıyorsunuz

mrb bu sınava girmek için ne yapmalıyız bizim hiç haberimiz olmadı birde deneme sınavı sadece devlet okullarında mı var bizim okulu es geçiyorlar sanırım çarpım tablosunu biz ezberledik 5 de bitti ritmik sayma ile çözdü dediğiniz gibi

mrb bu sınava girmek için ne yapmalıyız bizim hiç haberimiz olmadı birde deneme sınavı sadece devlet okullarında mı var bizim okulu es geçiyorlar sanırım çarpım tablosunu biz ezberledik 5 de bitti ritmik sayma ile çözdü dediğiniz gibi

sizin basvuru yapmanıza falan gerek yok
ögretmenle alakalı bır sey bazı ögretmenler istemiyor çocuklar sınava hazır değiller diye
bızım ögretmen ıstediği için 2 tl gönderıyoruz sınav parası giriyorlar sınava :))

hiç haberimiz olmadı geçen gün iş yerindeki arkadaşımın kızı 1 . sınıfa gidiyor onun için bilsem sınavına cağırdılar orda duydum başka böyle sınavlar varmı kızlar 2 sınıf için

hiç haberimiz olmadı geçen gün iş yerindeki arkadaşımın kızı 1 . sınıfa gidiyor onun için bilsem sınavına cağırdılar orda duydum başka böyle sınavlar varmı kızlar 2 sınıf için

bızım yarın var deneme sınavı

ögretmenınızle bi konuşun isterseniz..

Yagmurun_kizi , sorunu yeni gördüm kusura bakma.. Çarpma işlemi yoktu... Geometrik şekiller, sayı yuvarlama , çıkarmada verimeyen sayıyı bulma vardı... Bol şans sizlere.

Yagmurun_kizi , sorunu yeni gördüm kusura bakma.. Çarpma işlemi yoktu... Geometrik şekiller, sayı yuvarlama , çıkarmada verimeyen sayıyı bulma vardı... Bol şans sizlere.
Önemli değil canım

Oğlum sınıfın 1. Olmuş bugün :KK200::nazar::KK200::nazar:

1 yanlışı var oda soru zormuş gerçekten.o_Oo_O

Bir kz daha gurur duydum oğlumla:KK60::KK60:

Bilsem sınavına benim oğlumda girdi bakalım ne olacak işin açıkçası sabırsızlanıyorum
Öğretmenimiz tüm sınıfı soktu sınava 3. Sınıfta bilsem sınavından ücret alıyorlarmış Oyüzden tüm sınıf denesin şansını demişti
Ama oğlumu sınavlara sokmak istemiyorum şimdiden gerilmesine gerek yok bence burslu okul da düşünmüyoruz Oyüzden şuan hayatımızı çok rahat geçiriyoruz

Merhaba, dün Veli toplantımız vardı.
23 Nisan da gösteri yapılmayacakmış bizim okulda. Okulun bahçesine oyun çadırı kurulacakmış. Çocuklar eğlenecek bol bol inşallah, adına yakışır şekilde Bayram havasında geçecek. Çok hoşuma gitti, iyi düşünülmüş. Üstelik sadece 10 tl karşılığında.

Bizimkiler gösteri yapacaklar ama bencede oyun oynayarak geçirmeleri güzel olacak
Geçen sene bizim okula pop corn kamyonu ve makarna kamyonu gelmişti çocuklar bayılmıştı gösteri sonrası ücretsiz dağıtımı yapılmıştı

Bizimkiler gösteri yapacaklar ama bencede oyun oynayarak geçirmeleri güzel olacak
Geçen sene bizim okula pop corn kamyonu ve makarna kamyonu gelmişti çocuklar bayılmıştı gösteri sonrası ücretsiz dağıtımı yapılmıştı
Gösterilere hazırlık aşamasında da çocuklar derse konsantre olamıyorlar dedi . Valla kızımdan çok ben heyecanlıyım şimdi....

Haklısın
Bizimkiler etüte kalıyorlar o sırada çalışıyorlar
Ama sizinki daha eğlenceli olacak bence
Umarım yaygınlaşır bu uygulama. Öğretmenimiz dedi " bu sene velileri değil, çocukları eğlendireceğiz" diye. Bütün çocuklar faydalanır inşallah ilerleyen yıllarda ...

Benim oğlum sevmez gösterileri ve katılmazda biz konu mankeni olarak yerimizi alacağız her sene olduğu gibi :)
İnşallah diyorum gün boyu eğlenecekleri aktivitelerle kutlarlar çocuk bayramını

ARTIK 23 NİSAN GÖSTERİLERİ GELİYOR ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Merhaba, dün Veli toplantımız vardı.
23 Nisan da gösteri yapılmayacakmış bizim okulda. Okulun bahçesine oyun çadırı kurulacakmış. Çocuklar eğlenecek bol bol inşallah, adına yakışır şekilde Bayram havasında geçecek. Çok hoşuma gitti, iyi düşünülmüş. Üstelik sadece 10 tl karşılığında.
ne kadar güzel düşünülmüş
bızım okulda maalesef kutlama da yok böyle etkinliklerde yok.

Back