Arkadaş lar slm nasılsınız .kızımın bilsem sınavı var dua edin.açıkçası biz başvurmamıştık öğretmen başvurmuş.gitmek istedi.eşimde götürdü.
Sizler neler yapıyorsunuz
mrb bu sınava girmek için ne yapmalıyız bizim hiç haberimiz olmadı birde deneme sınavı sadece devlet okullarında mı var bizim okulu es geçiyorlar sanırım çarpım tablosunu biz ezberledik 5 de bitti ritmik sayma ile çözdü dediğiniz gibi
hiç haberimiz olmadı geçen gün iş yerindeki arkadaşımın kızı 1 . sınıfa gidiyor onun için bilsem sınavına cağırdılar orda duydum başka böyle sınavlar varmı kızlar 2 sınıf için
evet öyle yapayım tşkbızım yarın var deneme sınavı
ögretmenınızle bi konuşun isterseniz..
rıca ederım :)))evet öyle yapayım tşk
Önemli değil canımYagmurun_kizi , sorunu yeni gördüm kusura bakma.. Çarpma işlemi yoktu... Geometrik şekiller, sayı yuvarlama , çıkarmada verimeyen sayıyı bulma vardı... Bol şans sizlere.
Gösterilere hazırlık aşamasında da çocuklar derse konsantre olamıyorlar dedi . Valla kızımdan çok ben heyecanlıyım şimdi....Bizimkiler gösteri yapacaklar ama bencede oyun oynayarak geçirmeleri güzel olacak
Geçen sene bizim okula pop corn kamyonu ve makarna kamyonu gelmişti çocuklar bayılmıştı gösteri sonrası ücretsiz dağıtımı yapılmıştı
HaklısınGösterilere hazırlık aşamasında da çocuklar derse konsantre olamıyorlar dedi . Valla kızımdan çok ben heyecanlıyım şimdi....
Umarım yaygınlaşır bu uygulama. Öğretmenimiz dedi " bu sene velileri değil, çocukları eğlendireceğiz" diye. Bütün çocuklar faydalanır inşallah ilerleyen yıllarda ...Haklısın
Bizimkiler etüte kalıyorlar o sırada çalışıyorlar
Ama sizinki daha eğlenceli olacak bence
İyiyiz canım, çok şükür . Artık az bir zaman kaldı okulların kapanmasına. Seneye kısmetse 3. Sınıf olacağız...Arkadaşlar. Slm nasılsınız nasıl gidiyor.iyiyiz çok şükür havalar ısınıyor bakalım .hızlı geçer günler
ne kadar güzel düşünülmüşMerhaba, dün Veli toplantımız vardı.
23 Nisan da gösteri yapılmayacakmış bizim okulda. Okulun bahçesine oyun çadırı kurulacakmış. Çocuklar eğlenecek bol bol inşallah, adına yakışır şekilde Bayram havasında geçecek. Çok hoşuma gitti, iyi düşünülmüş. Üstelik sadece 10 tl karşılığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?