İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

ay hakkaten ne gıcık ev sahibiymiş o, 600 tl de az bir rakam değil nihayetinde.
İnşallah canım Allah gönlünüze göre bir ev nasip eder.

günaydın canım,
ohhhhh miss misss, canım fotolardan da gördük, çok sevindim sizin adınıza, tüm bir yılın stresini attınız geldiniz yaa. İyi oldu yani.
Hala ödev de biraz gaddarlık olmuş sankim, ödevi piknikte mi verdi yoksa öğretmen
Gelmesin artık tabii ya ödev, biz 1 haftadır rahatızç

Yok canım ya ödevi cumadan vermişti bugüne kadarda okul yoktu tabi bizim savsaklığımız oldu biraz akşama bıraktı bi kısmını zor geldi tabi,evet gelmesin artıkın:)

o kitabın üstüne kocan kadar konuş çok iyi gidecek merak etme kasvetini dağıtacak.bayılacaksın.Benim elimdede keyifli bir kitap var ama başlıyamadım henüz müdürüm getirdi onda çok güzel kitaplar var bende ondan faydalanıyorum iyi oluyor.Partiye gidebilirsin inşallah arkadaşım söz konusu çocuklar olunca insanın içi çok burkuluyor böyle şeylere katılamayınca..Servis şöförüde hakikaten dayaklıkmış bunlara çocuk emanet edilirmi?maalesef ediyoruz işte

hehe zaten 2.yapanlardan hep bunu duyuyorum,çocuğum kurtuldu benden diyekardeşleri olmayınca napalım tek çocuğumuza sarıyoruz bizde

hehe zaten 2.yapanlardan hep bunu duyuyorum,çocuğum kurtuldu benden diyekardeşleri olmayınca napalım tek çocuğumuza sarıyoruz bizde

aynen öyle ya...yapı olarakta sıkı bir insanım kızım elimden çok çekiyordu mutlu sona erdi

ne güzel iyi geçmiş eğlenmişsiniz canım..ödev gelmesin ama artık ya yeter..
ah bu karneler ah.. çocuk gelsin ister anneler gitmek ister ama gidemezler

aynen cnm,işin garibi insan bu duyguya alışamıyorda her seferinde çok üzülüyoruz

aa..güzel mi belgrat ormanı

ay ne mamalar yapmışlar ya..yedin mi ..karnım acıkmaya başladı .

bizde de ödev var hala.her gün test oluyorlar.

belgrad güzeldi cnm ya çok büyük bir orman zaten içinde 2 tane göl var.bol oksijen aldık...Mmalar müthişti salata çeşitleri yapılmış makarna salataları börülce salataları,yaprak sarmaları ev börekleri,kekler,hamur kızartmaları,kısır,mercimek köfteleri meyveler,bizküvili pastalar,brovni ler .......daha aklıma gelmiyenler bile vardır ama dün bi ara midem döndü çok karıştırdık yerken

acıktım bende ne varki yemekte.
senin eğitimler bittimi artık.
bitti eğitim..26 haziranda sınavı olacak..

evet ya..allah bize de ev nasip etsin
fotoları görmedim ben..bakayım hemen.

ben de foto yüklemiştim faceye geçen günlerde gördünüz mü kızçeler.

2 kere yazmış ..anlamamak mümkün değil..

ay ben bu mesajı görmemişim ki

ay ne nostalji ya..değişik bi durum olmuş..

ama kızına da yazık ya..bi dürbünün eksikmiş yani...gerçi o kadar yakınsa dürbüne de gerek yok..

ne demiş öğretmeni ki yanına gelip..:26::26:

heheheh

ay ne diyorsunnnnnnnnnn..
ne güzel mamalar bunlarrrrrrrrr

afiyet bal şeker olsun..bu kadar çeşit maşallah..
şu baklagillerinde hepsinin salatalarını yaptılar yani..çok da güzel oluyor ama.

dürbün he iyi aklına getirdin 3. sınıfta alır artık. yakın plan.

evet canım hatırlıyorum, beğenmiştim hatta.

evet canım.

ne yediniz bugün bakem..

akşama ne pişirceeniz

mantar çorbası,arnavut ciğeri,pilav vardı yemekte cnm...Akşamada az dolmam var,az bezelyem var kıymalı ve az taze fasülyem var hepsi birleşince normal bir yemek olacak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…