• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Kızlar merhaba
İş yoğunluğundan gelemiyorum ama inanın aklım burda.
Bazen şöyle çok hızlı birşekilde okuyup kaçıyorum.

Zeliş çok geçmiş olsun. Dişin daha iyidir umarım.

Bulgarcım yazmayı unutmuşum yeni evin hayırlı olsun canım. Tam yerleştin mi?

Haribu, anlat bakalım gezi nasıl geçti?

Dilek, bitmedi mi hala eğitim?

Dün sınıfta bizimkiler 9 kişiymiş. Öğretmen bunlara artık sizde gelmeyin demiş. Cuma günü karne almaya gidilecek.
O da bir sıkıntı tabi. Saat 11.de alacaklarmış karneyi. İzin almam zor gibi.
Siz ne yapacaksınız, gidebilecekmisiniz karne almaya?
bitti eğitimim canım.

bulgar ev mi aldı..ay ne güzelll..Allah bize de nasip etsin inşallah..

zeliş ben de dişlerimi yaptırıyorum..ay nasıl ağrıyor bugün anlatamam..

ön dişlerim kaplama ..değişmesi gerekti..kaplama çıkartıldı..keserek çıkardı..yerine geçici kaplama taktı..haftaya salı prova var.

ben karne almaya gitmek istiyorum..hemde çokk..ama bi şey söylemedim daha amirime.

kızlar günaydınnnnnn

hemen bir iki satır yazayım istedim gerçekten yoğunum hemde fena

bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim

Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te :60: :60: :60: :60: çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...

Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...

Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...

Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr

neyse çok yazdım yineee görüşürüz...

pes diyorum yani.. babası gitmese ne olacaktı.saçmalığın daniskası yani..

İyileşti canım çok şükür. İyiki erken yaptırmışım diyorum şimdi.
tabi ya..sünnet stresini yaşamayacak ilerde..en iyi tarafı da o..
bizim ediz 5 aylıktı sünnet olduğunda..o stresi hiç yaşamayacak..ama emir 5 yaşına yakındı sünnet oldu..o bayağı bunalmıştı.
ben bişi yemedim canım sıkıldı zaten yetişemedim diye.
oğluşta üzüldü anne biz oynadık dedi.akşam yemek hazırlarken bana oynayıverdi halk oyununu..

kıyamam ya..üzülmüş mü kuzu..
neyse akşam telafi etmiş..belki okul cd falan verir ..

gösteriye yetişemedim :50: saatini biraz erkene almışlar ben gittiğimde oynamışlardı.
diğerlerini izledik beraber sonrada oyun parkı kurmuşlar okulun spor salonuna.
şişirme olanlardan üzerinde zıplıyorlar kaykayı var önce tırmanıp sonra kaydılar.
birşeyler yedi derken saat geçti gitti.
geçmiş olsun canım.şuruplarda hemen imdadımıza yetişiyor bir kaşık içince kendine geliyorlar.
hadi bakalım inşallah istediğiniz bir lise çıkar.şimdi çok stres vardır sizde.bizde 2 yıl önce öyleydik.
yaaaa tüh neyse artık.
ne güzel eğlenmişlerdir ama, yanında olman bile yetmiştir ona.
evet iyiki şurup vardı dedim akşam.
inşallah canım, stresimiz biraz yatıştı şimdilik temmuz sonuna doğru olcak tercihler de, o zaman tekrar strese başlarız. Şimdi bekleme modsundayız, teog puanları belli de, ortalam puanlar ve kontenjanlar temmuzda belli olacak.

Günaydın canım.

Günaydın canım. Geçmiş olsun kızına. Büyük kızın inşallah istediğiniz okula yerleşir canım. Oh kahve keyiflerine de başlanmış ne güzel:)

Canım üzüldüm gösteriye yetişememene. Hep konuşuyoruz ya, biz çalışan annelerin kaderi bu . Ama neyse sonunda oğlun eğlenmiş ya önemli olan o.
günaydın canım,
sağolasın. İnşallah canım.

geçmiş olsun canım.
olsun 8 kiloyu hemen verirsin..azıcık sık kendini..sonrası rahat

ne operasyonu geçirdin kuzum sen ..kadın hastalıklarından.

oy pilav mı..ayran da dağıttılar mı ki..

geçmiş olsun..
ay merak ettim sınav sonucu iyi olur inşallah.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

ay kıyamam ya..yetişemedin mi..offf..inşallah üzülmemiştir oğluşun..keşke yetişebilseydin.

pilav yedin mi canımcığım.

e okula baktınız mı..ben bakayım şimdi..
alt komşum ortalamaya bak dedi..ne demekse..o önemliymiş..hepsi 5 olabilir ya da hepsi 4 olabilir ama ortalama önemli dedi..mesela 100 den mi 5 yoksa 90 dan mı beş gibi dedi..
sağol canım. inşallah veririm.
kadın hastalıklarından 2 çeşit tedavi gördüm, sık sık iltihaplanma oluyordu ve kasıklarımda sürekli ağrı oluyordu. smear ve test yapıldı, sonra alttan yakma ve kesme tedavisi uyguladılar canım. Çok zor olmuştu yaaa aklıma geldi de, düşünsene her Wc ye çıktığımda asitli asitli yarayı bir yakıyordu ki, Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi çok şükür iyiyim de kontrole gitmem gerekiyordu gitmedim. Fırsat bulabilirsem gideceğim.
E okula baktım, hepsi 5 düşüyor da, 85-90-95 olarak değişiyor notlar, hepsi 100 olan hiç yok. Şükür ama yine de, bir de canım bu notların şimdilik hiçbir önemi yok, ortalama da olsa, son 6-7-8 inci sınıfın ortalamaları alınıyor şimdiki sınavlarda.

Kızlar merhaba
İş yoğunluğundan gelemiyorum ama inanın aklım burda.
Bazen şöyle çok hızlı birşekilde okuyup kaçıyorum.

Zeliş çok geçmiş olsun. Dişin daha iyidir umarım.

Bulgarcım yazmayı unutmuşum yeni evin hayırlı olsun canım. Tam yerleştin mi?

Haribu, anlat bakalım gezi nasıl geçti?

Dilek, bitmedi mi hala eğitim?

Dün sınıfta bizimkiler 9 kişiymiş. Öğretmen bunlara artık sizde gelmeyin demiş. Cuma günü karne almaya gidilecek.
O da bir sıkıntı tabi. Saat 11.de alacaklarmış karneyi. İzin almam zor gibi.
Siz ne yapacaksınız, gidebilecekmisiniz karne almaya?
Allah kolaylık versin canım, eleman alınmayacak mı, kesin mi size?
Bizimkiler gitmiyor bu hafta öğretmen gelmeyin demiş.
karne günü ben gidemem ev çok uzak, bir de tam gün ortası oluyor, git-geri gel, belki babası gider bu yıl.

kızlar günaydınnnnnn

bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim

Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te :60: :60: :60: :60: çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...

Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...

Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...

Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr

canım benim..ben de sizi ne kadar özledim bilemezsin

bak ya..dayak istiyor servis şoförünüz galiba..

bizde hala ödeevler var...her gün 2 fotokopi falan

öğretmen emir e tudemm in tatil kitabını önerdi..aldık bakalım.

bi tane tatil kitabı da öğretmen vermiş ..sınıfta dağıtmış.

bugün 1. ders kahvaltı kurabiye vs getirin.1. dersi yiyeceğe ayırmış..
salatalık, erik , kiraz, kurabiye koydum
süt okul verecek sen koyma dedi emir..

işlerini halledebilirsen belki gidersin partiye..

ama gidemezsen de üzülme...daha çok partileri olur okulda.

kızlar günaydınnnnnn

ay canım yaaa, kötü olmuş servis olayı, parti olmasaydı göndermezdin olur biterdi. Ama çocuğun okuldayken gidip almamaları çok yanlış yanii.
Partiye de hiç mi imkan yok, inşallah ayarlarsın canım bişeyler.

Kitabı da pek bi merak ettim kız, ne demiştin adının Senden Önce Ben miydi? aklımda bulunsun.

kızlar mrb okulda dersler bitti herkesn okul bahçesinde oyun oynuyo....nerden mi biliyorum? evim tam okulun karşısı:1::1:tatilde çocuklarınıza dersi düzenli her gün mü çalıştırıyorsunuz

bitti eğitimim canım.

bulgar ev mi aldı..ay ne güzelll..Allah bize de nasip etsin inşallah..

zeliş ben de dişlerimi yaptırıyorum..ay nasıl ağrıyor bugün anlatamam..

ön dişlerim kaplama ..değişmesi gerekti..kaplama çıkartıldı..keserek çıkardı..yerine geçici kaplama taktı..haftaya salı prova var.

ben karne almaya gitmek istiyorum..hemde çokk..ama bi şey söylemedim daha amirime.

yok be güzelim ya kira..Allah söyletmiştir inşallah hepimize nasip olur..
geçmiş olsun canım diş hem zor hemde çok üzün sürüyor.

canım benim..ben de sizi ne kadar özledim bilemezsin

bak ya..dayak istiyor servis şoförünüz galiba..

bizde hala ödeevler var...her gün 2 fotokopi falan

öğretmen emir e tudemm in tatil kitabını önerdi..aldık bakalım.

bi tane tatil kitabı da öğretmen vermiş ..sınıfta dağıtmış.

bugün 1. ders kahvaltı kurabiye vs getirin.1. dersi yiyeceğe ayırmış..
salatalık, erik , kiraz, kurabiye koydum
süt okul verecek sen koyma dedi emir..

işlerini halledebilirsen belki gidersin partiye..

ama gidemezsen de üzülme...daha çok partileri olur okulda.

halaaa ders mi işliyorlar, bizimkiler gitmedi bu hafta hiç.
Yemek işi de iyi olmuş ama değişiklik olur çocuklar için.:16:

yaaaa tüh neyse artık.
inşallah canım, stresimiz biraz yatıştı şimdilik temmuz sonuna doğru olcak tercihler de, o zaman tekrar strese başlarız. Şimdi bekleme modsundayız, teog puanları belli de, ortalam puanlar ve kontenjanlar temmuzda belli olacak.

günaydın canım,

kadın hastalıklarından 2 çeşit tedavi gördüm, sık sık iltihaplanma oluyordu ve kasıklarımda sürekli ağrı oluyordu. smear ve test yapıldı, sonra alttan yakma ve kesme tedavisi uyguladılar canım. Çok zor olmuştu yaaa aklıma geldi de, düşünsene her Wc ye çıktığımda asitli asitli yarayı bir yakıyordu ki, Allah kimsenin başına vermesin. Şimdi çok şükür iyiyim de kontrole gitmem gerekiyordu gitmedim. Fırsat bulabilirsem gideceğim.
E okula baktım, hepsi 5 düşüyor da, 85-90-95 olarak değişiyor notlar, hepsi 100 olan hiç yok. Şükür ama yine de, bir de canım bu notların şimdilik hiçbir önemi yok, ortalama da olsa, son 6-7-8 inci sınıfın ortalamaları alınıyor şimdiki sınavlarda.

karne günü ben gidemem ev çok uzak, bir de tam gün ortası oluyor, git-geri gel, belki babası gider bu yıl.

ay ne sıkıntı ya..geçmiş olsun..kontrole git..benim de rahim içinde iltihap olmuştu..ilaçla geçti..antibiyotik kullanmıştım..öyle yakma kesme gerekmedi..

inşallah tekrar olmasın fadimecimmm

doğrudur canım..benim alt komşum öğretmen karı koca..kızları 2. sınıfa gidiyor..o öyle söyleyince ben de size yazdım..ama ben daha bakamadım e okula..
bence de daha ortalama ne alaka yani..

senin kızın sonuçları belli olunca yaz bize.

kızlar mrb okulda dersler bitti herkesn okul bahçesinde oyun oynuyo....nerden mi biliyorum? evim tam okulun karşısı:1::1:tatilde çocuklarınıza dersi düzenli her gün mü çalıştırıyorsunuz
nerdeeee düzenli ders, haftada 1-2 gün çalıştırabilsek bile kar ama, kısmet bakalım. Geçen yıl benimki hiç çalışmamıştı, dönem başında o kadar zorlandı ki, şimdilik arada çarpım tablosu tekrar ettiriyorum ben. Unuturlar yoksa 3 ayda.:31:

tabi ya..sünnet stresini yaşamayacak ilerde..en iyi tarafı da o..
bizim ediz 5 aylıktı sünnet olduğunda..o stresi hiç yaşamayacak..ama emir 5 yaşına yakındı sünnet oldu..o bayağı bunalmıştı.

kıyamam ya..üzülmüş mü kuzu..
neyse akşam telafi etmiş..belki okul cd falan verir ..

evet canım üzüldü.okula gitmeden aramıştı beni anne mutlaka gel diye..

sizin çocuk da 2. sınıfta mı..
ne güzel gözler durursunuz artık her tenefüs
evet her gün düzenli test çözse iyi olur...2-3 sayfa yeterli diye düşünüyorum..bildiklerini unutmaması için

yok be güzelim ya kira..Allah söyletmiştir inşallah hepimize nasip olur..
geçmiş olsun canım diş hem zor hemde çok üzün sürüyor.
ay olsun..bizim de evimiz yok daha...kaça tuttun canım.
halaaa ders mi işliyorlar, bizimkiler gitmedi bu hafta hiç.
Yemek işi de iyi olmuş ama değişiklik olur çocuklar için.:16:

evet işliyorlar...
tam gaz ..her gün test oluyorlar mesela.:53::53:

ay ne sıkıntı ya..geçmiş olsun..kontrole git..benim de rahim içinde iltihap olmuştu..ilaçla geçti..antibiyotik kullanmıştım..öyle yakma kesme gerekmedi..

inşallah tekrar olmasın fadimecimmm

doğrudur canım..benim alt komşum öğretmen karı koca..kızları 2. sınıfa gidiyor..o öyle söyleyince ben de size yazdım..ama ben daha bakamadım e okula..
bence de daha ortalama ne alaka yani..

senin kızın sonuçları belli olunca yaz bize.
sağol canım, gideceğim inşallah. İlaçlarla geçmesi çok iyi olmuş.

Dediği doğru tabii komşunun ortalaması baz alınıyor sınavlara girerken 6,sınıf ortalama 75 , 7.sınıf ortalaması 80 gibi bu şekilde hesaplamaya giriyor.

tamam canım yazarım, bugün açıklananlar kötü ama, 40-45-50-45-75-90 olarak geldi notlar, artık kader kısmet. Tahmini olarak 315-320 gibi bir puanı gelecek çok düşük bir puan ama bu saatten sonra yapabilecek hiçbişey yok, inşallah lisede aklı başına gelsin de toparlansın artık ne diyeyim.

nerdeeee düzenli ders, haftada 1-2 gün çalıştırabilsek bile kar ama, kısmet bakalım. Geçen yıl benimki hiç çalışmamıştı, dönem başında o kadar zorlandı ki, şimdilik arada çarpım tablosu tekrar ettiriyorum ben. Unuturlar yoksa 3 ayda.:31:

benim oğluş da geçen yıl hiç tatil kitabı çözmedi..kitap olduğu gibi duruyor..kardeşi çözer inşallah 1. sınıf sonunda

yaaaa tüh neyse artık.

günaydın canım,

evet canım güzel eğlendi.

sağol canım, gideceğim inşallah. İlaçlarla geçmesi çok iyi olmuş.

Dediği doğru tabii komşunun ortalaması baz alınıyor sınavlara girerken 6,sınıf ortalama 75 , 7.sınıf ortalaması 80 gibi bu şekilde hesaplamaya giriyor.

tamam canım yazarım, bugün açıklananlar kötü ama, 40-45-50-45-75-90 olarak geldi notlar, artık kader kısmet. Tahmini olarak 315-320 gibi bir puanı gelecek çok düşük bir puan ama bu saatten sonra yapabilecek hiçbişey yok, inşallah lisede aklı başına gelsin de toparlansın artık ne diyeyim.

Amin..sonradan açılır inşallah.

evet mutlaka unuturlar...çarpım tablosuna bende ağırlık vermeyi düşünüyorum...tekrar bi çarpım tablosu öğretmeye kalbim dayanmaz:50:

şanslısın sen de canım okul yakın..bizimde çok yakın ama görünmüyor.
geçen yaz 1 sayfada olsa test ve okuma yaptırmıştım akşamları. bu yaz da yaparız inşallah..
gündüzleri babannede yapmıyor çünkü..

Back