- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
patlıcanı kızartmışlar üstünde tavuk ve kaşar vardı.şehzade kebabı da nedir..:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patlıcanı kızartmışlar üstünde tavuk ve kaşar vardı.şehzade kebabı da nedir..:26:
günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun..
Günaydın kızlarrrr
Kandilimiz mübarek olsunnnn
Dün akşam sarma sardım oğlanın bugünkü partisi için
öğlen çıkıp gidicem inşallah bir aksilik olmazsa
Sabah sabah bir aksilik oldu 1,5 saat İstanbulda turladım allahım yaaa hala başım ağrıyor sinirdennnnn
dün menü güzelmiş.mantar çorbası,arnavut ciğeri,pilav vardı yemekte cnm...Akşamada az dolmam var,az bezelyem var kıymalı ve az taze fasülyem var hepsi birleşince normal bir yemek olacak kısmetse
bunu deneyeceğim.kesinliklennnnnnnn..damak tadıma uygun.patlıcanı kızartmışlar üstünde tavuk ve kaşar vardı.
kandilin mübarek olsun..ben niyetliyim buugün..günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun..
ay canım benim..çok beklemişsin trafikte..olsun bugün de böyle olsun de ..Günaydın kızlarrrr
Sabah sabah bir aksilik oldu 1,5 saat İstanbulda turladım allahım yaaa hala başım ağrıyor sinirdennnnn
Günaydın sizede hayırlı kandiller olsun,zeliş partiye gidebilmene sevindim
bizim de hala ödev geliyor..ama 1 sayfa geldi fotokopiGünaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.İnanmıyacaksınız ama bizim akşam yine ödevimiz vardı test sayfası 2 sayfa,ama çoktan tatil e girmiş saydık kendimizi ödev yapıldı tabi ama okula gezmeye gider gibi sivil gidiyorlar eğlencelide geçiyormuş oyunlar oynuyoruz diyor bende o yüzden gönderiyorum,evde olsa tüm gün tv tablet bunlarla oyalanacak bari arkadaşlarıyla vakit geçirsin.Yarında galiba 1 de karnelerini alacaklar.Teyzesi gidecek o konudada anlaştık..
günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun.günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun..
günaydın canım,Günaydın kızlarrrr
Günaydın canım,Günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.İnanmıyacaksınız ama bizim akşam yine ödevimiz vardı test sayfası 2 sayfa,ama çoktan tatil e girmiş saydık kendimizi ödev yapıldı tabi ama okula gezmeye gider gibi sivil gidiyorlar eğlencelide geçiyormuş oyunlar oynuyoruz diyor bende o yüzden gönderiyorum,evde olsa tüm gün tv tablet bunlarla oyalanacak bari arkadaşlarıyla vakit geçirsin.Yarında galiba 1 de karnelerini alacaklar.Teyzesi gidecek o konudada anlaştık..
Allah kabul etsin orucunu canım.dün menü güzelmiş.
bu akşam ne yapacaksın.
ben sabah kalktım zeytinyağlı biber dolması pişirdim..içini akşamdan hazır etmiştim..sabah doldurdum..düdüklü tencerede çelik süzgeç içinde pişirdim.
bir de kuşbaşı et haşladım..onu neye çeviririm bilmiyorum..öylece yenir belki.
bunu deneyeceğim.kesinliklennnnnnnn..damak tadıma uygun.
kandilin mübarek olsun..ben niyetliyim buugün..
ay canım benim..çok beklemişsin trafikte..olsun bugün de böyle olsun de ..
ben de gece 3.30 da sahura kalktım.
mutfak ışığını bile yakmadan 2 tatlı kurabiye yedim..kendim yapmıştım.büyükçeydi..
3 bardak su içtim.
3-4 dilim de peynir yedim..yattım
sabaha kadar uyuyamadım..ben de çok sinir oldum kendimeee.
zaten 12 de yattım..3,5 saat uyudum..
bakalım bugün de böyle olsun.uykusuz.:26:
partide neler olur acaba...eminim çok eğlenecekler..
bizim de hala ödev geliyor..ama 1 sayfa geldi fotokopi
bizim çocuklarda bu hafta başından beri sivil gidiyor..
ben de oğluşumun karne töreninde bulunmak istiyorum
günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun.
günaydın canım,
Çok sevindim partiye gidebilmene ayrıca da sarma sarmana şşaırdım, hamarat hatunun hali başka, daha kolay bişey yapaydınya?
sabah niye turladın İstanbul u trafik mi vardı, neyseki gelmişsin barii
Günaydın canım,
Evet canım son günler tabii mutlulardır şimdi, en iyisini yapıyorsun, bence de gitsin, bizimkiler aynen o dediğin şekildeler evde, canım da sıkılıyor bakalım nasıl başedeceğiz?
Allah kabul etsin orucunu canım.
Sabah da maşallah yine hamaratlığın üstündeymiş.
Canım yaaa niye uyku tutmadı ki acaba?
İnşallah gidebilirsin karne almaya, tören mi yapıyorlar kız bir de, bizimkiler öyle alıp geliyorlar benim bildiğim, hiç gitmedim ama.:26::26:
günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun.
günaydın canım,
Çok sevindim partiye gidebilmene ayrıca da sarma sarmana şşaırdım, hamarat hatunun hali başka, daha kolay bişey yapaydınya?
sabah niye turladın İstanbul u trafik mi vardı, neyseki gelmişsin barii
Günaydın canım,
Evet canım son günler tabii mutlulardır şimdi, en iyisini yapıyorsun, bence de gitsin, bizimkiler aynen o dediğin şekildeler evde, canım da sıkılıyor bakalım nasıl başedeceğiz?
Allah kabul etsin orucunu canım.
Sabah da maşallah yine hamaratlığın üstündeymiş.
Canım yaaa niye uyku tutmadı ki acaba?
İnşallah gidebilirsin karne almaya, tören mi yapıyorlar kız bir de, bizimkiler öyle alıp geliyorlar benim bildiğim, hiç gitmedim ama.:26::26:
canım oraya gidince çıkamıyom diye sabahtan uğramadım, bakcam az sonra.fadimeeeeeeeeeee..bu maç bizim olcak topiğinden bekleniyorsun...
acele yazdım ..
inşallah gidebilirsin canım.canımcım öyle tören falan olmaz belki ama karnesini alırken bulunmayı çok isterdim..belki de gidemem..bilemiyorum..izin almam lazım.
canım oraya gidince çıkamıyom diye sabahtan uğramadım, bakcam az sonra.
inşallah gidebilirsin canım.
çoook haklısın..
ben de bi takıldım mı ayrılamıyorum ordan..
nasılsın kilo verdin mi bu ara..
sıkı takibe aldım seni..
kızının sonuçları geldi mi..dün belli olmuştu ya..
evet canım, kilo durumları ağır ağır gidiyor işte.
sonuçlar da zati biliyoduk düşük yaniii ama burada normal bir okula gidebiliyor, iyi bir yer değil, orta ile vasat arası yanii. Artık kısmet, bundan sonra umarım aklını başına alır, kendisi çok üzüldü ama dün, en samimi olduğu arkadaşı 400 puan, benim ki 320 de kalıyor ki geçen yıllarda 360-380 lerde gezerdi, çok morali bozuktu dün. Bakalım hayırlısı bundan sonrası için.
evet canım, kilo durumları ağır ağır gidiyor işte.
sonuçlar da zati biliyoduk düşük yaniii ama burada normal bir okula gidebiliyor, iyi bir yer değil, orta ile vasat arası yanii. Artık kısmet, bundan sonra umarım aklını başına alır, kendisi çok üzüldü ama dün, en samimi olduğu arkadaşı 400 puan, benim ki 320 de kalıyor ki geçen yıllarda 360-380 lerde gezerdi, çok morali bozuktu dün. Bakalım hayırlısı bundan sonrası için.
maalesef geçti artık bu konuda yapacak bişey yok, o kendi hatalarının yeni yeni farkına varıyor.canım benim ya..bak işte en yakın arkadaşı 400 almışsa o da 420 alırdı belki..neden kendini saldı bu kadar..
sen yine bir şey deme canım..
söylenme hiç..
susmak bazen çok şey söylemektir..
Ayyyyy inşallah, ağzından bal damlıyor, bir gitse 7 kg. varya ben de aynen öyle olcam zatiişekerim o kilolar birden bi gitmeye başlayacak ki şaşarsın.
burda bi arkadaşım vardı..1 aydır diyet yapıyor..veremiyordu..gram gram gidiyordu..
ben eğitime gittim ya 1 ay..
ara ara gittim geldim..2 kilo gitti falan dedi burda..
dün de dedi ki: 7 kilo vermiş..ama başağı yüzü gözü ortaya çıkmış..bi güzellik gelmiş kadına..
göğsünün altı çok kalındı..birden kalınlaşıyordu..hiç incelik yoktu o kısımda..o kısımda bi incelme olmuş..beli ve üst kısmı farkedilir derecede incelmiş
maalesef geçti artık bu konuda yapacak bişey yok, o kendi hatalarının yeni yeni farkına varıyor.
Ayyyyy inşallah, ağzından bal damlıyor, bir gitse 7 kg. varya ben de aynen öyle olcam zatii
maalesef geçti artık bu konuda yapacak bişey yok, o kendi hatalarının yeni yeni farkına varıyor.
Ayyyyy inşallah, ağzından bal damlıyor, bir gitse 7 kg. varya ben de aynen öyle olcam zatii
he he niye sen gelsin kız, dövecek misin bilmem yemeyince çorba +salata yemeyi düşünüyorum.olcak fadime..olmak zorunda..
bu akşam az ye..
canın yemeklerden isterse aklına ben geleyim..tadımlık al çatalına ..çok canın çekerse..doyumluk değilll
demiyorum zaten, hatta moral veriyorum, olur kızım, önemli olan bundan sonrası , önünde 4 yıl var vs.vs.hatalarının farkına kendisi varsın..
sen söylersen farkına varamaz...madde madde sayarsan sinirlenir hatta..içinden söylenir durur..
hiç bi şey söyleme ..ama üzüldüğünü hissetsin..
he he niye sen gelsin kız, dövecek misin bilmem yemeyince çorba +salata yemeyi düşünüyorum.
demiyorum zaten, hatta moral veriyorum, olur kızım, önemli olan bundan sonrası , önünde 4 yıl var vs.vs.
Dediğin gibi eleştiriye hiç gelmiyorlar.
hahah..dövmiycem tabiiiiiiii
ama kızabilirim
kızmak serbest mi:26::26::26::26: