• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlarrrr

Kandilimiz mübarek olsunnnn

Dün akşam sarma sardım oğlanın bugünkü partisi için

öğlen çıkıp gidicem inşallah bir aksilik olmazsa

Sabah sabah bir aksilik oldu 1,5 saat İstanbulda turladım allahım yaaa hala başım ağrıyor sinirdennnnn

günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun..

Günaydın kızlarrrr

Sabah sabah bir aksilik oldu 1,5 saat İstanbulda turladım allahım yaaa hala başım ağrıyor sinirdennnnn

Günaydın sizede hayırlı kandiller olsun,zeliş partiye gidebilmene sevindim:34::34:

Günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.İnanmıyacaksınız ama bizim akşam yine ödevimiz vardı test sayfası 2 sayfa,ama çoktan tatil e girmiş saydık kendimizi ödev yapıldı tabi ama okula gezmeye gider gibi sivil gidiyorlar eğlencelide geçiyormuş oyunlar oynuyoruz diyor bende o yüzden gönderiyorum,evde olsa tüm gün tv tablet bunlarla oyalanacak bari arkadaşlarıyla vakit geçirsin.Yarında galiba 1 de karnelerini alacaklar.Teyzesi gidecek o konudada anlaştık..

mantar çorbası,arnavut ciğeri,pilav vardı yemekte cnm...Akşamada az dolmam var,az bezelyem var kıymalı ve az taze fasülyem var hepsi birleşince normal bir yemek olacak kısmetse:9::9::9:
dün menü güzelmiş.
bu akşam ne yapacaksın.

ben sabah kalktım zeytinyağlı biber dolması pişirdim..içini akşamdan hazır etmiştim..sabah doldurdum..düdüklü tencerede çelik süzgeç içinde pişirdim.
bir de kuşbaşı et haşladım..onu neye çeviririm bilmiyorum..öylece yenir belki.

patlıcanı kızartmışlar üstünde tavuk ve kaşar vardı.
bunu deneyeceğim.kesinliklennnnnnnn..damak tadıma uygun.

kandilin mübarek olsun..ben niyetliyim buugün..

Günaydın kızlarrrr

ay canım benim..çok beklemişsin trafikte..olsun bugün de böyle olsun de ..
ben de gece 3.30 da sahura kalktım.
mutfak ışığını bile yakmadan 2 tatlı kurabiye yedim..kendim yapmıştım.büyükçeydi..
3 bardak su içtim.
3-4 dilim de peynir yedim..yattım
sabaha kadar uyuyamadım..ben de çok sinir oldum kendimeee.

zaten 12 de yattım..3,5 saat uyudum..

bakalım bugün de böyle olsun.uykusuz.:26:

partide neler olur acaba...eminim çok eğlenecekler..

Günaydın sizede hayırlı kandiller olsun,zeliş partiye gidebilmene sevindim:34::34:

Günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.İnanmıyacaksınız ama bizim akşam yine ödevimiz vardı test sayfası 2 sayfa,ama çoktan tatil e girmiş saydık kendimizi ödev yapıldı tabi ama okula gezmeye gider gibi sivil gidiyorlar eğlencelide geçiyormuş oyunlar oynuyoruz diyor bende o yüzden gönderiyorum,evde olsa tüm gün tv tablet bunlarla oyalanacak bari arkadaşlarıyla vakit geçirsin.Yarında galiba 1 de karnelerini alacaklar.Teyzesi gidecek o konudada anlaştık..
bizim de hala ödev geliyor..ama 1 sayfa geldi fotokopi
bizim çocuklarda bu hafta başından beri sivil gidiyor..
ben de oğluşumun karne töreninde bulunmak istiyorum:16::16::16::16:

günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun.

Günaydın kızlarrrr

günaydın canım,
Çok sevindim partiye gidebilmene ayrıca da sarma sarmana şşaırdım, hamarat hatunun hali başka, daha kolay bişey yapaydınya?:52::52:
sabah niye turladın İstanbul u trafik mi vardı, neyseki gelmişsin barii:27:

Günaydın canım,
Evet canım son günler tabii mutlulardır şimdi, en iyisini yapıyorsun, bence de gitsin, bizimkiler aynen o dediğin şekildeler evde, canım da sıkılıyor bakalım nasıl başedeceğiz?

dün menü güzelmiş.
bu akşam ne yapacaksın.

ben sabah kalktım zeytinyağlı biber dolması pişirdim..içini akşamdan hazır etmiştim..sabah doldurdum..düdüklü tencerede çelik süzgeç içinde pişirdim.
bir de kuşbaşı et haşladım..onu neye çeviririm bilmiyorum..öylece yenir belki.

bunu deneyeceğim.kesinliklennnnnnnn..damak tadıma uygun.
kandilin mübarek olsun..ben niyetliyim buugün..
ay canım benim..çok beklemişsin trafikte..olsun bugün de böyle olsun de ..
ben de gece 3.30 da sahura kalktım.
mutfak ışığını bile yakmadan 2 tatlı kurabiye yedim..kendim yapmıştım.büyükçeydi..
3 bardak su içtim.
3-4 dilim de peynir yedim..yattım
sabaha kadar uyuyamadım..ben de çok sinir oldum kendimeee.

zaten 12 de yattım..3,5 saat uyudum..

bakalım bugün de böyle olsun.uykusuz.:26:

partide neler olur acaba...eminim çok eğlenecekler..

bizim de hala ödev geliyor..ama 1 sayfa geldi fotokopi
bizim çocuklarda bu hafta başından beri sivil gidiyor..
ben de oğluşumun karne töreninde bulunmak istiyorum:16::16::16::16:
Allah kabul etsin orucunu canım.
Sabah da maşallah yine hamaratlığın üstündeymiş.
Canım yaaa niye uyku tutmadı ki acaba?
İnşallah gidebilirsin karne almaya, tören mi yapıyorlar kız bir de, bizimkiler öyle alıp geliyorlar benim bildiğim, hiç gitmedim ama.:26::26:

günaydın canım,
Çok sevindim partiye gidebilmene ayrıca da sarma sarmana şşaırdım, hamarat hatunun hali başka, daha kolay bişey yapaydınya?:52::52:

Günaydın canım,
Evet canım son günler tabii mutlulardır şimdi, en iyisini yapıyorsun, bence de gitsin, bizimkiler aynen o dediğin şekildeler evde, canım da sıkılıyor bakalım nasıl başedeceğiz?

İnşallah gidebilirsin karne almaya, tören mi yapıyorlar kız bir de, bizimkiler öyle alıp geliyorlar benim bildiğim, hiç gitmedim ama.:26::26:

fadimeeeeeeeeeee..bu maç bizim olcak topiğinden bekleniyorsun...

acele yazdım ..

günaydın canım,

Günaydın canım,

canımcım öyle tören falan olmaz belki ama karnesini alırken bulunmayı çok isterdim..belki de gidemem..bilemiyorum..izin almam lazım.

fadimeeeeeeeeeee..bu maç bizim olcak topiğinden bekleniyorsun...

acele yazdım ..
canım oraya gidince çıkamıyom diye sabahtan uğramadım, bakcam az sonra.

canımcım öyle tören falan olmaz belki ama karnesini alırken bulunmayı çok isterdim..belki de gidemem..bilemiyorum..izin almam lazım.
inşallah gidebilirsin canım.

canım oraya gidince çıkamıyom diye sabahtan uğramadım, bakcam az sonra.

inşallah gidebilirsin canım.

çoook haklısın..

ben de bi takıldım mı ayrılamıyorum ordan..

nasılsın kilo verdin mi bu ara..

sıkı takibe aldım seni..

kızının sonuçları geldi mi..dün belli olmuştu ya..

çoook haklısın..

ben de bi takıldım mı ayrılamıyorum ordan..

nasılsın kilo verdin mi bu ara..

sıkı takibe aldım seni..

kızının sonuçları geldi mi..dün belli olmuştu ya..

evet canım, kilo durumları ağır ağır gidiyor işte.
sonuçlar da zati biliyoduk düşük yaniii ama burada normal bir okula gidebiliyor, iyi bir yer değil, orta ile vasat arası yanii. Artık kısmet, bundan sonra umarım aklını başına alır, kendisi çok üzüldü ama dün, en samimi olduğu arkadaşı 400 puan, benim ki 320 de kalıyor ki geçen yıllarda 360-380 lerde gezerdi, çok morali bozuktu dün. Bakalım hayırlısı bundan sonrası için.

sonuçlar da zati biliyoduk düşük yaniii ama burada normal bir okula gidebiliyor, iyi bir yer değil, orta ile vasat arası yanii. Artık kısmet, bundan sonra umarım aklını başına alır, kendisi çok üzüldü ama dün, en samimi olduğu arkadaşı 400 puan, benim ki 320 de kalıyor ki geçen yıllarda 360-380 lerde gezerdi, çok morali bozuktu dün. Bakalım hayırlısı bundan sonrası için.

canım benim ya..bak işte en yakın arkadaşı 400 almışsa o da 420 alırdı belki..neden kendini saldı bu kadar..

sen yine bir şey deme canım..

söylenme hiç..

susmak bazen çok şey söylemektir..:ssz::ssz::ssz:

şekerim o kilolar birden bi gitmeye başlayacak ki şaşarsın.

burda bi arkadaşım vardı..1 aydır diyet yapıyor..veremiyordu..gram gram gidiyordu..

ben eğitime gittim ya 1 ay..
ara ara gittim geldim..2 kilo gitti falan dedi burda..

dün de dedi ki: 7 kilo vermiş..ama başağı yüzü gözü ortaya çıkmış..bi güzellik gelmiş kadına..

göğsünün altı çok kalındı..birden kalınlaşıyordu..hiç incelik yoktu o kısımda..o kısımda bi incelme olmuş..beli ve üst kısmı farkedilir derecede incelmiş

canım benim ya..bak işte en yakın arkadaşı 400 almışsa o da 420 alırdı belki..neden kendini saldı bu kadar..

sen yine bir şey deme canım..

söylenme hiç..

susmak bazen çok şey söylemektir..:ssz::ssz::ssz:
maalesef geçti artık bu konuda yapacak bişey yok, o kendi hatalarının yeni yeni farkına varıyor.

şekerim o kilolar birden bi gitmeye başlayacak ki şaşarsın.

burda bi arkadaşım vardı..1 aydır diyet yapıyor..veremiyordu..gram gram gidiyordu..

ben eğitime gittim ya 1 ay..
ara ara gittim geldim..2 kilo gitti falan dedi burda..

dün de dedi ki: 7 kilo vermiş..ama başağı yüzü gözü ortaya çıkmış..bi güzellik gelmiş kadına..

göğsünün altı çok kalındı..birden kalınlaşıyordu..hiç incelik yoktu o kısımda..o kısımda bi incelme olmuş..beli ve üst kısmı farkedilir derecede incelmiş
Ayyyyy inşallah, ağzından bal damlıyor, bir gitse 7 kg. varya ben de aynen öyle olcam zatii:1::1::1:

maalesef geçti artık bu konuda yapacak bişey yok, o kendi hatalarının yeni yeni farkına varıyor.

Ayyyyy inşallah, ağzından bal damlıyor, bir gitse 7 kg. varya ben de aynen öyle olcam zatii:1::1::1:

olcak fadime..olmak zorunda..

:10::10::10::10::10::10:

bu akşam az ye..

canın yemeklerden isterse aklına ben geleyim..tadımlık al çatalına ..çok canın çekerse..doyumluk değilll:10::10:

Son düzenleme:

hatalarının farkına kendisi varsın..
sen söylersen farkına varamaz...madde madde sayarsan sinirlenir hatta..içinden söylenir durur..

hiç bi şey söyleme ..ama üzüldüğünü hissetsin..:6::6::6::6::6:

olcak fadime..olmak zorunda..

:10::10::10::10::10::10:

bu akşam az ye..

canın yemeklerden isterse aklına ben geleyim..tadımlık al çatalına ..çok canın çekerse..doyumluk değilll:10::10:
he he niye sen gelsin kız, dövecek misin bilmem yemeyince:52::52::52: çorba +salata yemeyi düşünüyorum.

hatalarının farkına kendisi varsın..
sen söylersen farkına varamaz...madde madde sayarsan sinirlenir hatta..içinden söylenir durur..

hiç bi şey söyleme ..ama üzüldüğünü hissetsin..:6::6::6::6::6:
demiyorum zaten, hatta moral veriyorum, olur kızım, önemli olan bundan sonrası , önünde 4 yıl var vs.vs.
Dediğin gibi eleştiriye hiç gelmiyorlar.

he he niye sen gelsin kız, dövecek misin bilmem yemeyince:52::52::52: çorba +salata yemeyi düşünüyorum.

demiyorum zaten, hatta moral veriyorum, olur kızım, önemli olan bundan sonrası , önünde 4 yıl var vs.vs.
Dediğin gibi eleştiriye hiç gelmiyorlar.

hahah..dövmiycem tabiiiiiiii

:16::16::16::16:

ama kızabilirim:1::1::1::1:

kızmak serbest mi:26::26::26::26:

hahah..dövmiycem tabiiiiiiii

:16::16::16::16:

ama kızabilirim:1::1::1::1:

kızmak serbest mi:26::26::26::26:

kız canım kızzz, ben de kendime çok kızıyorum, neden bu kadar saldım da kendimi, tekrar bu hale geldim diye, ama olanla ölene çare yok, vakit toparlanma vakti.:8::8::8::8: inşallah o da olacak. Misal yaş pastaya hayır dedim bugün:23::23::23:

Back