kızlar günaydınnnnnn
hemen bir iki satır yazayım istedim gerçekten yoğunum hemde fena
bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim
Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te
çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...
Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...
Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...
Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr
neyse çok yazdım yineee görüşürüz...