• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

sizin çocuk da 2. sınıfta mı..
ne güzel gözler durursunuz artık her tenefüs
evet her gün düzenli test çözse iyi olur...2-3 sayfa yeterli diye düşünüyorum..bildiklerini unutmaması için

ay olsun..bizim de evimiz yok daha...kaça tuttun canım.

evet işliyorlar...
tam gaz ..her gün test oluyorlar mesela.:53::53:

600 canım..çok fazla yani ben yemedim sen ye parası gibi..
zamanında ikna olsaydı ev almaya ama olmadı benimki şimdi pişman ama Allah büyük inşallah nasip eder.
sizin öğretmende iyice sıktı çocukları ipleri bırakmadı gitti.

sizin çocuk da 2. sınıfta mı..
ne güzel gözler durursunuz artık her tenefüs
evet her gün düzenli test çözse iyi olur...2-3 sayfa yeterli diye düşünüyorum..bildiklerini unutmaması için

ay olsun..bizim de evimiz yok daha...kaça tuttun canım.

evet işliyorlar...
tam gaz ..her gün test oluyorlar mesela.:53::53:

bende bi çalışma planı yapmayı istiyorum aslında bikac gün sapmalar olsada en azından çalışmış olur...evet benim kızım 2.sınıfta....1 sınıftayken her tenefüs kontrol ederdim...yere niye oturdun..öğretmen geldi yanına ne dedi..elindeki neydi ne yedin.:26: çocuk bıkmıştı artık...kardeşi oldu da hepten kurtuldu...benim kızım benim ilköğretim okuduğum okulda okuyor beim küçükken yaşadığım evde oturuyoruz.....oğlum da benimle aynı evde doğdu...değişik bi nostalji bizimki...:34:

babanneside vardı ben üzülünce 23 nisanda da oynadılar işte falan dedi.ama bizi anlayamazlar :50:
oyun parkında müthiş eğlendi.

ben bişi yemedim canım sıkıldı zaten yetişemedim diye.
oğluşta üzüldü anne biz oynadık dedi.akşam yemek hazırlarken bana oynayıverdi halk oyununu..

sağol canım yerleştim. yardım edenlerde olunca daha çabuk bitiyor.
sende taşıncaktın dimi boncuğum..
bende gidemem karne almaya.zaten karneleri ilk gören olmadım hiç..

sizde atlattınız çok şükür..

Evet canım ne kadar anlıyoruz deseler de bizi anlayamazlar malesef.
Benim taşınma işim belli değil henüz canım.
Bu gidişle ben de gidemeyeceğim sanırım karne almay:50:
Şükür sünnet işi de geçti.

şanslısın sen de canım okul yakın..bizimde çok yakın ama görünmüyor.
geçen yaz 1 sayfada olsa test ve okuma yaptırmıştım akşamları. bu yaz da yaparız inşallah..
gündüzleri babannede yapmıyor çünkü..

valla bu sene ben hiç ilgilenemedim ekimde oğlum doğdu çok zorlandım....kitabı kendi severek isteyerek okuyor o konuda sıkıntım yok şükür..konuları da unutmaz ama çarpım tablosunu möutlaka tekrar yapmak lazım...sizi bilmem ama ben zor öğrettim yaaa

kızlar günaydınnnnnn

hemen bir iki satır yazayım istedim gerçekten yoğunum hemde fena

bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim

Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te :60: :60: :60: :60: çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...

Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...

Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...

Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr

neyse çok yazdım yineee görüşürüz...

Ah Zeliş benim de işler fena.
O kitap ne zamandır benim de aklımda ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Sen de beğendiğine göre en kısa zamanda almalıyım. Zaten yaz için kitap almayı düşünüyorum kıza, arada kendime de alayım birkaç tane.
Servis işi çok kötü olmuş çok sinirlendim. İşin peşini bırakma canım.
Partiye de inş.gidebilirsin ne diyim.

benim oğluş da geçen yıl hiç tatil kitabı çözmedi..kitap olduğu gibi duruyor..kardeşi çözer inşallah 1. sınıf sonunda

Amin..sonradan açılır inşallah.
inşallah canım, Allah cümlemizin çocuğunun bahtlarını açık etsin.

evet mutlaka unuturlar...çarpım tablosuna bende ağırlık vermeyi düşünüyorum...tekrar bi çarpım tablosu öğretmeye kalbim dayanmaz:50:
aynen öyle unuturlar yoksa.

zamanında ikna olsaydı ev almaya ama olmadı benimki şimdi pişman ama Allah büyük inşallah nasip eder.
İnşallah size de nasip olur canım, bozma moralini, kararnızı verdiyseniz, Bir şekilde Allah yoluna koyar.

Son düzenleme:
evet mutlaka unuturlar...çarpım tablosuna bende ağırlık vermeyi düşünüyorum...tekrar bi çarpım tablosu öğretmeye kalbim dayanmaz:50:
hahahhaha

haklısın..

ay ben de 600 veriyorum..ama hiç kullanışlı bi ev değil.

sigorta attı yine hafta sonu..
mutfak fırın firizlerinde kaçak var.kaçak akım rölesi attı çünkü..

mutfak fırın sigortasını indirdim..kapattım yani..o zaman ana sıgorta tuttu...kaçak orda yani...bu eve 600 tl vermek zoruma gidiyor..

bi de ev sahibimden hiç hoşlanmıyorum..aslında hiç görmedim ama..evi tutarken bizi emlakçıya gönderdi ..önce ona uğrayın emlak parası 1 kira verin dedi..eşim de gitmiş vermiş yazık..
evin merkezi sistem uydusu sökülmüş..halbuki merkezi..ama prizler çalışmadı..onlar da para kazansın diye kapattırdı sanıyorum..antenci çağırdık..anlaşmalı oldukları bi adam..geldi açtı..vs..bu yönden gıcığım adamlara...paragöz..Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin kendi evimizde oturmayı..

biraz peşinat biriktirmek lazım..
araba aldık o yüzden 1 yıl en az beklemek gerek..

ama kardeşinden isterse benim koca peşinatı beklemeye bile gerek yok..ama şimdilik ödüyoruz paşa paşa kirayı..

Günaydın kızlar,dün işe gelmemek harika bir duyguydu haftaiçi izinde olma duygusunu unutmuşum resmen.E dile kolay kolay şubattan beri tam gaz hergün işteyim yani:1::1:Pikniğimiz harika geçti belgrad ormanlarına gittik 3 otobüs çocuklarla bizde top oynadık eğlendik çok yorulduk temiz hava aldık.Hanımlar bir hazırlanmış anlatamam size 3 piknik daha çıkardı o yiyeceklerle:8::8::8:öğretmenimizlede sohbet fırsatı bulduk bu vesileyle iyi oldu.Akşam dayak yemiş gibiydim temiz havada çarptı galiba...Benimki cuma karneyede gitmemi istiyor ama zor teyzesi gidecek onu ayarladık:)Bizimde dersler devam ediyor valla dün akşam o yorgunluğun üstüne ödev bile yaptık ama umarım bu akşam ödev gelmez artık:37::37::37:

valla bu sene ben hiç ilgilenemedim ekimde oğlum doğdu çok zorlandım....kitabı kendi severek isteyerek okuyor o konuda sıkıntım yok şükür..konuları da unutmaz ama çarpım tablosunu möutlaka tekrar yapmak lazım...sizi bilmem ama ben zor öğrettim yaaa

tekrar olmazsa olmaz unuturlar çünkü..orta okula kadar böyle sürekli ilgileniriz artık ondan sonra biraz daha rahat ederiz..

hahahhaha

haklısın..

ay ben de 600 veriyorum..ama hiç kullanışlı bi ev değil.

sigorta attı yine hafta sonu..
mutfak fırın firizlerinde kaçak var.kaçak akım rölesi attı çünkü..

mutfak fırın sigortasını indirdim..kapattım yani..o zaman ana sıgorta tuttu...kaçak orda yani...bu eve 600 tl vermek zoruma gidiyor..

bi de ev sahibimden hiç hoşlanmıyorum..aslında hiç görmedim ama..evi tutarken bizi emlakçıya gönderdi ..önce ona uğrayın emlak parası 1 kira verin dedi..eşim de gitmiş vermiş yazık..
evin merkezi sistem uydusu sökülmüş..halbuki merkezi..ama prizler çalışmadı..onlar da para kazansın diye kapattırdı sanıyorum..antenci çağırdık..anlaşmalı oldukları bi adam..geldi açtı..vs..bu yönden gıcığım adamlara...paragöz..Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin kendi evimizde oturmayı..

biraz peşinat biriktirmek lazım..
araba aldık o yüzden 1 yıl en az beklemek gerek..

ama kardeşinden isterse benim koca peşinatı beklemeye bile gerek yok..ama şimdilik ödüyoruz paşa paşa kirayı..

amin canım inşallah..

Günaydın kızlar,dün işe gelmemek harika bir duyguydu haftaiçi izinde olma duygusunu unutmuşum resmen.E dile kolay kolay şubattan beri tam gaz hergün işteyim yani:1::1:Pikniğimiz harika geçti belgrad ormanlarına gittik 3 otobüs çocuklarla bizde top oynadık eğlendik çok yorulduk temiz hava aldık.Hanımlar bir hazırlanmış anlatamam size 3 piknik daha çıkardı o yiyeceklerle:8::8::8:öğretmenimizlede sohbet fırsatı bulduk bu vesileyle iyi oldu.Akşam dayak yemiş gibiydim temiz havada çarptı galiba...Benimki cuma karneyede gitmemi istiyor ama zor teyzesi gidecek onu ayarladık:)Bizimde dersler devam ediyor valla dün akşam o yorgunluğun üstüne ödev bile yaptık ama umarım bu akşam ödev gelmez artık:37::37::37:

ne güzel iyi geçmiş eğlenmişsiniz canım..ödev gelmesin ama artık ya yeter..
ah bu karneler ah.. çocuk gelsin ister anneler gitmek ister ama gidemezler:14::14:

tekrar olmazsa olmaz unuturlar çünkü..orta okula kadar böyle sürekli ilgileniriz artık ondan sonra biraz daha rahat ederiz..
evet sana katılıyorum...ana eğitim çok önemli...inşallah sonuna kadar sıkıntısız okurlar..

Kızlar merhaba
İş yoğunluğundan gelemiyorum ama inanın aklım burda.
Bazen şöyle çok hızlı birşekilde okuyup kaçıyorum.

Zeliş çok geçmiş olsun. Dişin daha iyidir umarım.

Bulgarcım yazmayı unutmuşum yeni evin hayırlı olsun canım. Tam yerleştin mi?

Haribu, anlat bakalım gezi nasıl geçti?

Dilek, bitmedi mi hala eğitim?

Dün sınıfta bizimkiler 9 kişiymiş. Öğretmen bunlara artık sizde gelmeyin demiş. Cuma günü karne almaya gidilecek.
O da bir sıkıntı tabi. Saat 11.de alacaklarmış karneyi. İzin almam zor gibi.
Siz ne yapacaksınız, gidebilecekmisiniz karne almaya?
bizimkiler tam gaz devam ediyor valla derse ama bugünden itibaren rahatlarız diye düşünüyorum,gezide harikaydı bi o kadarda yorucu tabi ama oğluşum çok mutluydu arkadaşlarıyla o bana yetti

aa..güzel mi belgrat ormanı

ay ne mamalar yapmışlar ya..yedin mi ..karnım acıkmaya başladı .

bizde de ödev var hala.her gün test oluyorlar.

amin inşallahhhh. okuyup hayatlarını kurtarabilsinler..

allahtan tek istediğim çocuklarımı meslek sahibi mutlu görmek...okumadığım için çok pişmanım kızımın ve oğlumun mutlaka okumasını istiyorum....özellikle kızımın..

Back