- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
Dilek yaaaa canım sıkılyıor benim, eve gitmek istiyom 6 olsa da gitsemhahah..dövmiycem tabiiiiiiii
ama kızabilirim
kızmak serbest mi:26::26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilek yaaaa canım sıkılyıor benim, eve gitmek istiyom 6 olsa da gitsemhahah..dövmiycem tabiiiiiiii
ama kızabilirim
kızmak serbest mi:26::26::26::26:
aferin canım..hayır demek büyük başarıkız canım kızzz, ben de kendime çok kızıyorum, neden bu kadar saldım da kendimi, tekrar bu hale geldim diye, ama olanla ölene çare yok, vakit toparlanma vakti. inşallah o da olacak. Misal yaş pastaya hayır dedim bugün
Dilek yaaaa canım sıkılyıor benim, eve gitmek istiyom 6 olsa da gitsem
aferin canım..hayır demek büyük başarı
bak eve gittik geri bilem geldik
günler birbirini kovalıyor sanki..
bugün karne günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Dilek yaaaa canım sıkılyıor benim, eve gitmek istiyom 6 olsa da gitsem
Gidiyormusun karne almaya?
Sende benden,zor duruyorum akşamüstleri iş yerinde
çoook istiyorum..fakat karne almaya yetişirsem Ediz de peşimize takılır..eve gideriz..ediz uyur vs.
ama ediz ve emir bakıcıya geçerse karne alıp ,ediz 1 de uyur..ediz bizi görmeden emir i alırsam bakıcıdan çarşıda gezeriz , gönlünü yaparım oğluşumun karne hediyesi olarak.
kararsısım..amirime daha bi şey demedim..ama git der eminim..:26:
Günaydın kızlar,
Büyük gün geldi. Benimki nasıl heyecanlı karne alacağım diye. Babasıyla birlikte gidecekler karne almaya.
Onları evde bıraktım ben geldim kürkçü dükkanına.
Şu iş yoğunluğu çok sıktı beni, çok stres oldum işleri yetiştireceğim diye.
Nihayet haftanın son günü diyeceğim ama yok yarında geleceğim malesef işe.
Bu arada kızı yaz okuluna yazdırdım. Valeybol, yüzme, resim, müzik(piyano veya gitar),at binme, okuma saati v.b. faaliyetleri var.1 ay gidecek bakalım.İnşallah iyi geçer.
çoook istiyorum..fakat karne almaya yetişirsem Ediz de peşimize takılır..eve gideriz..ediz uyur vs.
ama ediz ve emir bakıcıya geçerse karne alıp ,ediz 1 de uyur..ediz bizi görmeden emir i alırsam bakıcıdan çarşıda gezeriz , gönlünü yaparım oğluşumun karne hediyesi olarak.
kararsısım..amirime daha bi şey demedim..ama git der eminim..:26:
Günaydın kızlar,sevinçli bir gün tabi ama benim için buruk karne almaya ben gidemicem teyzesi gidecek.Resim çek dedim tembihledim.Önümüzdeki haftaiçide babaaneye gider artık.Seneye müfredatta fen bilgiside olacakmış 3.sınıflara bilginiz olsun öğretmenimiz söyledi.İlk defe önümüzdeki yıl 3.sınıftan başıyacak fen....ingilizcede devam..Biraz daha zorlaşacak dedi.Çantamızı patlatmışız dün sene sonu itibariyle seneye çanta,önlük alınacak tekrar.
Günaydın cnm,yaz okulu çok iyi olmuş evde olsam bende göndermek istiyorum ama babama kıyamıyorum getir götür yapacak,zaten koca sene yapıyor o işi diye.Satraç öğrensin istiyorum çok gitar da varmış ne güzel ya..mutlaka faydalı olacaktır,evde ne yapacak tüm gün
Günaydın canım. Ben de senin gibiyim gidemiyorum ama Allahtan babası gidecek bizde. Seneye Fen bilgisi mi var, şaşırdım açıkçası. Gerçekten önümüzdeki yıl zor olacağa benziyor. Biz sene ortasında çanta değiştirmiştik zaten. Ama önlük de çok küçüldü, seneye mecbur yenilenecek.
Servisle gidip gelecek bizimkisi. Anneme de iyi gelecek, küçüğe de baktığı için.Tek çocuğa bakmış olacak. Sabah 8 de servis alacak, akşam 6 da bırakacak.
bende şaşırdım duyunca,ama tabi 4.sınıftaki gibi olmaz bunların seviyesine göre olur zanlımca öğretmene sordukta oda seneye ilk defa 3.sınıfa konacağı için kitaplarıda basılmamış daha bende görmedim dedi ama kendisi girecekmiş derse branş hocası değil
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bende bugün rahatsızım biraz ishal ve kusma var kemiklerim sızlıyor.az önce hemşireye ağrı kesici iğne yaptırdım.
biz çocuklardan daha heyecanlıyız sankim....karneler gelecek bugün.
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bende bugün rahatsızım biraz ishal ve kusma var kemiklerim sızlıyor.az önce hemşireye ağrı kesici iğne yaptırdım.
biz çocuklardan daha heyecanlıyız sankim....karneler gelecek bugün.