• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

hahahhaha

haklısın..

ay ben de 600 veriyorum..ama hiç kullanışlı bi ev değil.

sigorta attı yine hafta sonu..
mutfak fırın firizlerinde kaçak var.kaçak akım rölesi attı çünkü..

mutfak fırın sigortasını indirdim..kapattım yani..o zaman ana sıgorta tuttu...kaçak orda yani...bu eve 600 tl vermek zoruma gidiyor..

bi de ev sahibimden hiç hoşlanmıyorum..aslında hiç görmedim ama..evi tutarken bizi emlakçıya gönderdi ..önce ona uğrayın emlak parası 1 kira verin dedi..eşim de gitmiş vermiş yazık..
evin merkezi sistem uydusu sökülmüş..halbuki merkezi..ama prizler çalışmadı..onlar da para kazansın diye kapattırdı sanıyorum..antenci çağırdık..anlaşmalı oldukları bi adam..geldi açtı..vs..bu yönden gıcığım adamlara...paragöz..Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin kendi evimizde oturmayı..

biraz peşinat biriktirmek lazım..
araba aldık o yüzden 1 yıl en az beklemek gerek..

ama kardeşinden isterse benim koca peşinatı beklemeye bile gerek yok..ama şimdilik ödüyoruz paşa paşa kirayı..
ay hakkaten ne gıcık ev sahibiymiş o, 600 tl de az bir rakam değil nihayetinde.
İnşallah canım Allah gönlünüze göre bir ev nasip eder.

Günaydın kızlar,dün işe gelmemek harika bir duyguydu haftaiçi izinde olma duygusunu unutmuşum resmen.E dile kolay kolay şubattan beri tam gaz hergün işteyim yani:1::1:Pikniğimiz harika geçti belgrad ormanlarına gittik 3 otobüs çocuklarla bizde top oynadık eğlendik çok yorulduk temiz hava aldık.Hanımlar bir hazırlanmış anlatamam size 3 piknik daha çıkardı o yiyeceklerle:8::8::8:öğretmenimizlede sohbet fırsatı bulduk bu vesileyle iyi oldu.Akşam dayak yemiş gibiydim temiz havada çarptı galiba...Benimki cuma karneyede gitmemi istiyor ama zor teyzesi gidecek onu ayarladık:)Bizimde dersler devam ediyor valla dün akşam o yorgunluğun üstüne ödev bile yaptık ama umarım bu akşam ödev gelmez artık:37::37::37:
günaydın canım,
ohhhhh miss misss, canım fotolardan da gördük, çok sevindim sizin adınıza, tüm bir yılın stresini attınız geldiniz yaa. İyi oldu yani.
Hala ödev de biraz gaddarlık olmuş sankim, ödevi piknikte mi verdi yoksa öğretmen:27::27:
Gelmesin artık tabii ya ödev, biz 1 haftadır rahatızç

günaydın canım,
ohhhhh miss misss, canım fotolardan da gördük, çok sevindim sizin adınıza, tüm bir yılın stresini attınız geldiniz yaa. İyi oldu yani.
Hala ödev de biraz gaddarlık olmuş sankim, ödevi piknikte mi verdi yoksa öğretmen:27::27:
Gelmesin artık tabii ya ödev, biz 1 haftadır rahatızç[/Q
Yok canım ya ödevi cumadan vermişti bugüne kadarda okul yoktu tabi bizim savsaklığımız oldu biraz akşama bıraktı bi kısmını zor geldi tabi,evet gelmesin artıkın:)

günaydın canım,

Yok canım ya ödevi cumadan vermişti bugüne kadarda okul yoktu tabi bizim savsaklığımız oldu biraz akşama bıraktı bi kısmını zor geldi tabi,evet gelmesin artıkın:)

kızlar günaydınnnnnn

hemen bir iki satır yazayım istedim gerçekten yoğunum hemde fena

bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim

Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te :60: :60: :60: :60: çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...

Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...

Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...

Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr

neyse çok yazdım yineee görüşürüz...

o kitabın üstüne kocan kadar konuş çok iyi gidecek merak etme kasvetini dağıtacak.bayılacaksın.Benim elimdede keyifli bir kitap var ama başlıyamadım henüz müdürüm getirdi onda çok güzel kitaplar var bende ondan faydalanıyorum iyi oluyor.Partiye gidebilirsin inşallah arkadaşım söz konusu çocuklar olunca insanın içi çok burkuluyor böyle şeylere katılamayınca..Servis şöförüde hakikaten dayaklıkmış bunlara çocuk emanet edilirmi?maalesef ediyoruz işte:20::20:

bende bi çalışma planı yapmayı istiyorum aslında bikac gün sapmalar olsada en azından çalışmış olur...evet benim kızım 2.sınıfta....1 sınıftayken her tenefüs kontrol ederdim...yere niye oturdun..öğretmen geldi yanına ne dedi..elindeki neydi ne yedin.:26: çocuk bıkmıştı artık...kardeşi oldu da hepten kurtuldu...benim kızım benim ilköğretim okuduğum okulda okuyor beim küçükken yaşadığım evde oturuyoruz.....oğlum da benimle aynı evde doğdu...değişik bi nostalji bizimki...:34:

hehe zaten 2.yapanlardan hep bunu duyuyorum,çocuğum kurtuldu benden diye:9::9::9:kardeşleri olmayınca napalım tek çocuğumuza sarıyoruz bizde:1::1:

hehe zaten 2.yapanlardan hep bunu duyuyorum,çocuğum kurtuldu benden diye:9::9::9:kardeşleri olmayınca napalım tek çocuğumuza sarıyoruz bizde:1::1:

aynen öyle ya...yapı olarakta sıkı bir insanım kızım elimden çok çekiyordu:27: mutlu sona erdi:52:

ne güzel iyi geçmiş eğlenmişsiniz canım..ödev gelmesin ama artık ya yeter..
ah bu karneler ah.. çocuk gelsin ister anneler gitmek ister ama gidemezler:14::14:

aynen cnm,işin garibi insan bu duyguya alışamıyorda her seferinde çok üzülüyoruz:14::14:

aa..güzel mi belgrat ormanı

ay ne mamalar yapmışlar ya..yedin mi ..karnım acıkmaya başladı .

bizde de ödev var hala.her gün test oluyorlar.

belgrad güzeldi cnm ya çok büyük bir orman zaten içinde 2 tane göl var.bol oksijen aldık...Mmalar müthişti salata çeşitleri yapılmış makarna salataları börülce salataları,yaprak sarmaları ev börekleri,kekler,hamur kızartmaları,kısır,mercimek köfteleri meyveler,bizküvili pastalar,brovni ler .......daha aklıma gelmiyenler bile vardır ama dün bi ara midem döndü çok karıştırdık yerken:1::1:

acıktım bende ne varki yemekte.
senin eğitimler bittimi artık.
bitti eğitim..26 haziranda sınavı olacak..

günaydın canım,
evet ya..allah bize de ev nasip etsin
fotoları görmedim ben..bakayım hemen.

ben de foto yüklemiştim faceye geçen günlerde gördünüz mü kızçeler.

2 kere yazmış ..anlamamak mümkün değil..:27::27::27::27::27::27::27:

bende bi çalışma planı yapmayı istiyorum aslında bikac gün sapmalar olsada en azından çalışmış olur...evet benim kızım 2.sınıfta....1 sınıftayken her tenefüs kontrol ederdim...yere niye oturdun..öğretmen geldi yanına ne dedi..elindeki neydi ne yedin.:26: çocuk bıkmıştı artık...kardeşi oldu da hepten kurtuldu...benim kızım benim ilköğretim okuduğum okulda okuyor beim küçükken yaşadığım evde oturuyoruz.....oğlum da benimle aynı evde doğdu...değişik bi nostalji bizimki...:34:

ay ben bu mesajı görmemişim ki

ay ne nostalji ya..değişik bi durum olmuş..

ama kızına da yazık ya..bi dürbünün eksikmiş yani...gerçi o kadar yakınsa dürbüne de gerek yok..

ne demiş öğretmeni ki yanına gelip..:26::26:

heheheh

belgrad güzeldi cnm ya çok büyük bir orman zaten içinde 2 tane göl var.bol oksijen aldık...Mmalar müthişti salata çeşitleri yapılmış makarna salataları börülce salataları,yaprak sarmaları ev börekleri,kekler,hamur kızartmaları,kısır,mercimek köfteleri meyveler,bizküvili pastalar,brovni ler .......daha aklıma gelmiyenler bile vardır ama dün bi ara midem döndü çok karıştırdık yerken:1::1:

ay ne diyorsunnnnnnnnnn..
ne güzel mamalar bunlarrrrrrrrr

afiyet bal şeker olsun..bu kadar çeşit maşallah..
şu baklagillerinde hepsinin salatalarını yaptılar yani..çok da güzel oluyor ama.

ama kızına da yazık ya..bi dürbünün eksikmiş yani...gerçi o kadar yakınsa dürbüne de gerek yok..

heheheh

dürbün he :1: iyi aklına getirdin 3. sınıfta alır artık. yakın plan.:34::34:

heheheh

evet canım hatırlıyorum, beğenmiştim hatta.

evet canım.

ne yediniz bugün bakem..:56::56::56::56::56:

akşama ne pişirceeniz

mantar çorbası,arnavut ciğeri,pilav vardı yemekte cnm...Akşamada az dolmam var,az bezelyem var kıymalı ve az taze fasülyem var hepsi birleşince normal bir yemek olacak kısmetse:9::9::9:

Back