İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

emir başarılı bir çocuk maşallah..biz çocuklarımızdan hep daha iyisini istediğimiz için öğretmenin gözüyle görmüyor olabilirsin..
erkek çocuklar kızlara göre daha bir kuduruk oluyorlar.

evet o kuduruklu geldi mi boğuşmadan geçmiyor..evi altını üstünü deşiyorlar..

evet canım kesinlikle faydası oluyor.bir sayfada olsa mutlaka okutuyorum. okumayı hızlandırmak için okuma yapmamız şart.

geçmiş olsun canım.. yaz okulu ben düşünmüyorum şu anda..

sonra topluyorlar mı bari..senin bloğun vardı neydi.önceden açılmıyordu bloglar şimdi görünüyor..

öyle bi kudurma ki..ben yapmayın desem bile duymuyorlar..kendilerinden geçiyorlar.gülme krizleri geçiriyorlar..alt alta üst üste..beni dinleyen kim.toplamıyorlar tabi..oklavayı elime alıyorum..öyle..ama yine çoğu iş bana kalıyor:2::2::2::2:

senin kız sabahçımıydı..sabah hangi ara yapıveriyor ödevini..
burada eski yoğunluk kalmadı artık..
öğlenci canım, öğlene kadar vakti oluyor. 12.30 ta giriyorlar okula, 12,15 gibi çıkıyor evden.

Bizimkiler de önce gördüler canımi ama unutmuşlardır, olabilir, neyse sınıfın geneli aynı durumdaysa sorun yok

2 hafta daha yok musun canım, haftaya geleceksin biliyordum ben de seni
Canım olsun, senin oğluşun zeki maşallah, unutma bazı çocuklar dersi derste anlar, demekki senin ki de onlardan, başarısı daim olsun inşallah, okul değişikliği emiri nasıl etkileyecek bunu düşünmek lazım canım. Bence Emir le konuş bu durumu, sonra gideceği okuldaki eğitim nasıl acaba, onu bir araştır. Okul çok önemli çünkü, benim büyük kızın okulundan hiç memnun değilim mesela ben, merkezdeki okullar daha başarılı bizim burada, bizim ev de şehir dışında kalıyor biraz, dışarlara geçtikçe başarı düşüyor. Ben de ufak kızı, ortaokula geçince, merkezde bir okula vermek istiyorum, kısmet artık.

Evet canım benim epey bir fazlam var, şu an hedefim 8 kg. ama ilerisi ne olur bilemem.
Ayyy ne güzel hiç diyet yapmaman, ben 2-3 senedir kk'deyim hatta ilk tanışmam da bu sayede oldu.

Geçmiş olsun canım kızına. Benim kızın da iltihabı azalmaya başlamış çok şükür, 3.şurupta fayda sağladı.
Ben düşünüyorum canım, benimkisi bir de kilolu bir çocuk, inşallah kayıt ettiririm. Ya da yüzme kursu düşünüyorum.

Ayyyy inşallah kız, inşallah kısmet olur da görürsün o günler ve de gider oğluşun. Aminnn canım, Allah hepimizin çocuklarına, sağlık-sıhhat afiyetler versin.

evet canım ..sanıyorum 2 hafta..arada ders yapılmazsa yine gelirim işime.
ama orda öğlen aralarında ve bazı boşluklarda kitap okumaya başladım..kütüphanesi var üniversitenin
stephan king in Duma adası diye bir kitabını okuyorum..son 100 sayfa kaldı..kitap 620 sayfa sanırım..sürükleyici..bana iyi geldi..başka dünyalara daldım.
ben yaz okulu düşünmüyorum ..aslında isterim ama emir istemem diye mızıldadı..gitmem de gitmem.
tamam dedim.ama hafta sonları karete istiyorum kesinlikle..yanında başka bir kaç kurs ta olursa yollarım..kendim götürür getiririm..hafta sonu evdeyim nasılsa...tüm yaz boş boş durmasın..
aminnnnn canım..onların canları sağ olsun..
diyette hiç kilo verdin mi bu ara.

çok tatlılar maşallah..Allah bağışlasın canım..
ne güzel mamalar yapmışsın kuşum ya..marifetli arkadaşım..

aa baktın mı...
hep beklerim arkadaşım..teşekkür ederim..

bir de bu eğitim yüzünden hiç mama ya da yazı eklemedim..

tamam canım uğramaya çalış. Ohhhh maşallah 520 sayfa kitapta okudun, süper.
bu hafta sadece 200 gr. verdim ve ceza aldım, zeliş bana ceza verdi, hergün 40 dakika spor ve şeker kesinlikle yasak, akşam da en geç 19 da yenecek.

200 gr haaaa :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…