- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
- 248
benim tekrar çay geldi ama buraya gelen yok...
Afiyet olsun cnm,benimde canım bir tatlı çekti ki sorma.Sütiş var yakında sütlü bir tatlı söyledim yedim şu an çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tekrar çay geldi ama buraya gelen yok...
aa baktın mı...
hep beklerim arkadaşım..teşekkür ederim..
bir de bu eğitim yüzünden hiç mama ya da yazı eklemedim..
tamam canım uğramaya çalış. Ohhhh maşallah 520 sayfa kitapta okudun, süper.
bu hafta sadece 200 gr. verdim ve ceza aldım, zeliş bana ceza verdi, hergün 40 dakika spor ve şeker kesinlikle yasak, akşam da en geç 19 da yenecek.
Kızlar yine Kdv haftasındayım ben o yüzden çok yoğum.
Akşam 2 sayfa matematikten bölme problemleri yaptık. Biraz da hikaye okudu yatttığı yerden, o kadar.
Dün dişçiye gittik, dolgu yapıldı dişine. Ordan onu okula yetiştirdim sonra kendim işe geldim. İşe geç gelince buraya uğrayamadım.
Kızlar yaz için yaz okulu düşünen var mı aranızda?
aa baktın mı...
hep beklerim arkadaşım..teşekkür ederim..
bir de bu eğitim yüzünden hiç mama ya da yazı eklemedim..
Dilek bu aralar bende sürekli kek yapar oldum oğlanın hoşuna gidiyor sınıftada ikram ediyor diye bol koyuyorum yanına.Yalnız hep aynı versiyonu istiyor kakaolu kek..Değişiklik yapmam lazım arada.
haribucum bizim kızlar diyet günlüklerindeler.. bende az önce takıldım biraz..
beni oğlanda bir ara zebra keke takmıştı..
haribucum bizim kızlar diyet günlüklerindeler.. bende az önce takıldım biraz..
Çocuklar seviyor anne kekini kurabiyesini,benimki daha bitmeden pazarlık yapıyo tekrar yapacaksın dimi diye:)
bende evi pastasız bırakmamaya çalışıyorum. abur cubur istemesinler diye.arada cips jelibon vs.. alıveriyorum..
bende evi pastasız bırakmamaya çalışıyorum. abur cubur istemesinler diye.arada cips jelibon vs.. alıveriyorum..
çok yoğunsun bu aralar ama yoğunluk senin işin zaten
diyet topiğne baktım çıktım çok kalmim neme lazımbir seni gördüm en son yazmışsın kızlar yoktu yine :)
evet ben yoğunluğu seviremmmmmmm...
erzurum şivesi kaptım sanıyorum ..
herhalde çalışmaya başladılar azıcık iş yapsınlar..
noldu kıııı aklına mı geldi burası..
aşkossuuunnn...kırılırım bak..:26::26::26::26:
burda kimseler yoktu kine:26::26:
o topiklerde daha önceleri yazıyordum ki ben..bugün ilk değil.
he öyle oldu, yok zeliş bu hafta fazla uğramıyor, işleri birikmiş.her gün 40 dk. iyiymiş yalnız,bayağa ağır bir ceza olmuş.Bu arada zeliş buraya uğramayıp diyet topiğindemi devamlı yoksam
ne yapcaz yeyip yiyip cezaları konuşuyozdu bi bakim napıyolar