• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

tamam canım uğramaya çalış. Ohhhh maşallah 520 sayfa kitapta okudun, süper.
bu hafta sadece 200 gr. verdim ve ceza aldım, zeliş bana ceza verdi, hergün 40 dakika spor ve şeker kesinlikle yasak, akşam da en geç 19 da yenecek.:27::27:

her gün 40 dk. iyiymiş yalnız,bayağa ağır bir ceza olmuş.Bu arada zeliş buraya uğramayıp diyet topiğindemi devamlı yoksam:53::53:

Kızlar yine Kdv haftasındayım ben o yüzden çok yoğum.
Akşam 2 sayfa matematikten bölme problemleri yaptık. Biraz da hikaye okudu yatttığı yerden, o kadar.
Dün dişçiye gittik, dolgu yapıldı dişine. Ordan onu okula yetiştirdim sonra kendim işe geldim. İşe geç gelince buraya uğrayamadım.

Kızlar yaz için yaz okulu düşünen var mı aranızda?

Geçmiş olsun cnm,bende göndermicem zaten benimki yaz okulu olarak babaanneye gidiyor :9::9::9:

haribucum bizim kızlar diyet günlüklerindeler.. bende az önce takıldım biraz..

aa baktın mı...
hep beklerim arkadaşım..teşekkür ederim..

bir de bu eğitim yüzünden hiç mama ya da yazı eklemedim..

Dilek bu aralar bende sürekli kek yapar oldum oğlanın hoşuna gidiyor sınıftada ikram ediyor diye bol koyuyorum yanına.Yalnız hep aynı versiyonu istiyor kakaolu kek..Değişiklik yapmam lazım arada.

Dilek bu aralar bende sürekli kek yapar oldum oğlanın hoşuna gidiyor sınıftada ikram ediyor diye bol koyuyorum yanına.Yalnız hep aynı versiyonu istiyor kakaolu kek..Değişiklik yapmam lazım arada.

beni oğlanda bir ara zebra keke takmıştı..

bende evi pastasız bırakmamaya çalışıyorum. abur cubur istemesinler diye.arada cips jelibon vs.. alıveriyorum..

diyet topiğne baktım çıktım çok kalmim neme lazım:9::9::9:bir seni gördüm en son yazmışsın kızlar yoktu yine :)

bende evi pastasız bırakmamaya çalışıyorum. abur cubur istemesinler diye.arada cips jelibon vs.. alıveriyorum..

en iyisini yapıyosun cnm,bencede dışardaki içinde ne olduğu belirsiz şeylerden yiyeceklerine mis gibi ev yapımı yesinler

her gün 40 dk. iyiymiş yalnız,bayağa ağır bir ceza olmuş.Bu arada zeliş buraya uğramayıp diyet topiğindemi devamlı yoksam:53::53:
he öyle oldu, yok zeliş bu hafta fazla uğramıyor, işleri birikmiş.

du bi bakim napıyolar
ne yapcaz yeyip yiyip cezaları konuşuyoz:52::52::52:

günaydın kızlarr,
dün 1 sayfa matematik, 1 sayfa da hayat bilgiisi vardı, onları yaptı. Defter düzenlerine de not vermiş, hayat bilgisi ve matematikten 100 almış ben,m kız, pek bi sevinçliydi.:16:

Back