kızlar günaydın
uzunca bir zamandır uğrayamadım koşturup duruyoruz iş ev arasında
artı bir de bu geçiridğimiz sıkıntılı günler insan da hiç moral falan bırakmıyor allahım hepsinin yardımcısı olsun
merhaba canım, merak etmiştik seni
:13:
öğretmen iki hafta önce öğrenci izlem formu yolladı çocukların davarnışlarını değerlendirip işaretlicektik ben iki hafta boyunca yaptıkları hatalara eksileri koydummm
suratı beş karış okula gittisenin yüzünden öğretmen bana çok kızacak kafama kafama vuracak gerizekalı kalcam dedi
en yaramazların annesi bile benden daha adaletliymiş
doğru davranak iyi yaptığımı umuyorumm
ay aman allahtan bizde performans ödevi falan yok 2 yıldır, umarım olmamaya devam eder, yine 10 sayfa ödev vardı valla, sanki performans ödevi yapcak vakit var
slm kızlar
dün sınav olduk bakalım sonuçlar ne olacak ...
öğretmenimiz çokta önemli değil bu ilk sınav
sınavın nasıl yapılacağını öğreniyorlar diyor ama
ben galiba çocuğun üzerine çok gidiyorum...
Proje performans ödevlerimiz oldu bu hafta
kare küp prizma koni hazırlayıp kartona yapıştırdı
daire için damacana kapağı
küp için zeka küpü oyuncağı
dikdörtgenler prizması için ilaç kutusu yapıştırdı
birde okulda gazeteden kestikleri resimlerle hikaye oluşturmuşlar
araba yol ağaç insanlar kesip yapıştırmış birde yolun yanına kocaman bir kebap resmi
oğlum bu ne dedim...
Bir yerlere giderken hep görüyoruz ya yemek resmi ondan yapıştırdım diyor
Sanırım resmi hazırlarken karnı çok acıkmış...
ay aman allahtan bizde performans ödevi falan yok 2 yıldır, umarım olmamaya devam eder, yine 10 sayfa ödev vardı valla, sanki performans ödevi yapcak vakit var
cuma tatilmi çocuklara, arkadaşlar bilen var mı
teşekkürler canım valla gireyim diye niyetleniyorum bi müsait olamıyorum işlerden yoksa benim de aklım sizlerde
meldamcım geçmişe pek bakamadım okuyamadım hayırdır ne oldu sizin oğlana dayak ceza falan okudum ???
kebapçı
dün sınav olduk bakalım sonuçlar ne olacak ...
öğretmenimiz çokta önemli değil bu ilk sınav
sınavın nasıl yapılacağını öğreniyorlar diyor ama
ben galiba çocuğun üzerine çok gidiyorum...
proje performans ödevlerimiz oldu bu hafta
kare küp prizma koni hazırlayıp kartona yapıştırdı
daire için damacana kapağı
küp için zeka küpü oyuncağı
dikdörtgenler prizması için ilaç kutusu yapıştırdı
birde okulda gazeteden kestikleri resimlerle hikaye oluşturmuşlar
araba yol ağaç insanlar kesip yapıştırmış birde yolun yanına kocaman bir kebap resmi
oğlum bu ne dedim...
bir yerlere giderken hep görüyoruz ya yemek resmi ondan yapıştırdım diyor
sanırım resmi hazırlarken karnı çok acıkmış...
okulda yapıyorlardıray aman allahtan bizde performans ödevi falan yok 2 yıldır, umarım olmamaya devam eder, yine 10 sayfa ödev vardı valla, sanki performans ödevi yapcak vakit var
umarım tatildirrrcuma tatilmi çocuklara, arkadaşlar bilen var mı
yok canım öğretmen bu yıl kafaya vuruyor bi çok kişiden de biliyorum eskiden çöp bekçiliği vardı bu yıl ikiside varbu oğlunun geniş hayal gücü değil mi yoksa öğretmen bişey yapmıyordur ben onu haftasonu toplu dolduruyorum valla sınıfta dayak yemiyolar tabi ama alkışlanıyorlar ya doğru davranışlar için
performans herkese var canım notlara da yansıyor bizim dönem ödevleri gibi düşün biz ortaokulda yapardık artık ilkokulda var geçen sene de vardı belki okulda yaptırmıştır bi de dönemlik olduğundan henüz vermemiş de olabilir
bizimki de yazmış numara yerine bilmem ben yahu diye öğretmen kızmıyor mu diyorum yook diyor bilse öğretmen kendini zor tutuyor alttan alıyor onu ama ben o kadar anlayışlı olamıyorum bazen
delirdim bugün ya sabahtan 11e kadar okuldaydım eve geldim öğlen de kızım geldi üzerimi değiştirdim aaa okula gelmeyecen mi neden dedim sınıf süslenecekmiş anneler de gelebilirmiş ee öğretmen bunu bugün söylemedi ki size bikaç gün önceden söylemiş olması lazım neden söylemedin diyorum unuttum diyor gelmiyorum dedim unutma sorumluluklarını öğretmen duyuru yapınca gel söyle bi de hergün soruyorum öğretmen kağıt gönderdi mi öğretmen bişey istedi mi ben bakarım o çantaya ama sen hatırla söyle bigünde yok hadi o gün sölemedin öğlen gelince desene anne sınıfı süslicez okula gel delirdim ben de gelmicem dedim içim gitti herkesin annesi gelecek yalnız kalacak ama belki üzülür daha dikkat eder
oy dolmuşum gene
Kızlar büyük bir ihtimalle 3 dersmiş öğretmen arkadaş öyle dedi
yok karamukçum öğretmen bu yıl biraz haşin başladı o kadarödüller verilior arada biz kaynıyoruz sürekli parmak kaldıran öğrenciler için olan birşey değilmiş ödül
öğrenci davranış formundan ceza alıorlar bu sıra
kebapçı
sizin projeler çok teferruatlı :18::18::18:biz bu kadar ödevin üstüne projelerden yapsakkk :18::18::18:
okulda yapıyorlardır
umarım tatildirrr
yok canım öğretmen bu yıl kafaya vuruyor bi çok kişiden de biliyorum eskiden çöp bekçiliği vardı bu yıl ikiside var
benimn oğlumda geçen yıl defterini kalemini unutuyor sonrada arkasını toparlamamı bekliordu. birşeyi söylemeyi unutuyordu annesi okula gelip sorunu hallediyordu. baktım ki sorumsuz bi çocuk oluyorbu yıl yüz vermiorum diğer çocuklar nasıl annelerini bilgilendiriyorsa nasıl eşyalarına sahipse sende sorumluluk bilceksin ucunda cezada varsa hatanı ödüceksin dedim. başına bir iki musibet geldi içim ezildi ama şimdi öğreniyor sorumluluğunu
inşallahh
Kızlar büyük bir ihtimalle 3 dersmiş öğretmen arkadaş öyle dedi
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır uğrayamadım.koşuşturup duruyorum valla.
Yıllar önce okuyamadığım üniversite kaydımı yeniledim ders çalışmaya başladım.
Oğluş okula ben de evin işlerini halledip ders başına oturuyorum.
Bilgisayardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum yoksa başından kalkamıyorum.
Geçem hafta çok mutluydu oğlum..
öğretmen okuma yaptırmış ve geçen senede en anlamlı,vurgulu ve güzel okuyan sendin bu senede
aynen öyle demiş.defterlerine bakıp en tertipli ve düzenli defter diye sınıfa örnek göstermiş.
Yüzü gülerek kapattı geçen haftayı... Hoşçakalın...
aman arkadaşlar yapıyolarsada sınıfta yapsınlar yoksa o ödevler bizim performans ödevimiz oluyo
valla ne var bu saftirikte bende bilmiyorum okumayı sevmeyenler bile bayılıyo
Karamukçum grafik roman ne ki, çizgi roman gibi bişey mi, ne cahilim
seyyahalemi canım, o unutmalar bitmez valla, bende ne çekiyorum o unutmalardan, oğlum söylemiyo, hocadan fırçayı biz yiyoruz sonra
aman arkadaşlar yapıyolarsada sınıfta yapsınlar yoksa o ödevler bizim performans ödevimiz oluyo
valla ne var bu saftirikte bende bilmiyorum okumayı sevmeyenler bile bayılıyo
karamukçum grafik roman ne ki, çizgi roman gibi bişey mi, ne cahilim
seyyahalemi canım, o unutmalar bitmez valla, bende ne çekiyorum o unutmalardan, oğlum söylemiyo, hocadan fırçayı biz yiyoruz sonra
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır uğrayamadım.Koşuşturup duruyorum valla.
Yıllar önce okuyamadığım üniversite kaydımı yeniledim ders çalışmaya başladım.
Oğluş okula ben de evin işlerini halledip ders başına oturuyorum.
Bilgisayardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum yoksa başından kalkamıyorum.
Geçem hafta çok mutluydu oğlum..
Öğretmen okuma yaptırmış ve geçen senede en anlamlı,vurgulu ve güzel okuyan sendin bu senede
aynen öyle demiş.Defterlerine bakıp en tertipli ve düzenli defter diye sınıfa örnek göstermiş.
Yüzü gülerek kapattı geçen haftayı... hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?