- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
davranış formu işe yaramıor desem yalan olur ben eksiyi attıkça hizaya geldi bana günaydın dio en fazla eksi verdiğim konu ders programına uygun hareket etmior çantasını kontrol etmior oldu .bi kaç gündür çantasını kontrol ediyor gibi yapıor.yarım artı yapcam artık haftaya artıya çevirmek için çaba göstersin öğrtemen pcden davranış izlem formu indirip devam edinn dedi .sizde bi deneyin isterseniz öğretmen sizden gizli bizden istedi dersiniz .anladım meldamcım ben de acaba öğretmeniniz dayak falan mı attıki dedim
bu arada bize hiç öyle öğrenci davranış formu diye bişey gelmiyor
bizim öğretmen de bu konularda çok fazla rahat vallahi varsa da kesin göndermiyodur eve ne gerek var diye bırak biz eksi versek öğretmen kızamaz ki çocukalra adam çok yufka yürekli yanii...
son günlerde fazla haşinnn :18::18::18::18:öğrtmen sert olunca yaramaz olanlar daha bi azıttı nasıl olsa bağıracak fırça atacak die son gaz devam ediyorlar. bu arada sınıfıta bi kaç haylaz var öğrtmni çileden çıkartıyor.öğrtmn kızsın mı gülsün mü bilemior .öğrtm para hesaabı yaptırıor oğlum bende 21 tl var dio 4 de annen verse ne kadar olur ?28 dio çocuk ii düşün dio çocuk başlıor saymaya 21. 22. 23 .kaç öğrtmnim siz söleyin hiç bir dediğimi beğenmedinz zaten die küsüyor.neyse başkasına oğlum zorun eş anlamlısı nedir diyor neyimiz zora gelmez. ii düşün falan diyor zor demeyizde ne deriz totomuz dio sonra öğrtmn bi kopya daha verip g. harfi ile başlıyor dio çocuk gö.diorrçşocuk toto türü şeye takmışvalla meldam sizin hocanın haşinliği umarım korkutucu boyutlara gelmez
kelebekçim haklı çocuk valla, nereye baksan kebapçı
oğlum bugün mutlu gittigünaydın kızlar .
bugün bize 3 dersmiş 10 da gidip öğlende gelecekler
haftaya da okula gideriz sonra bayram tatili dooo
ne iyi ettin üniversiteye devam etmekleArkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır uğrayamadım.Koşuşturup duruyorum valla.
Yıllar önce okuyamadığım üniversite kaydımı yeniledim ders çalışmaya başladım.
Oğluş okula ben de evin işlerini halledip ders başına oturuyorum.
Bilgisayardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum yoksa başından kalkamıyorum.
Geçem hafta çok mutluydu oğlum..
Öğretmen okuma yaptırmış ve geçen senede en anlamlı,vurgulu ve güzel okuyan sendin bu senede
aynen öyle demiş.Defterlerine bakıp en tertipli ve düzenli defter diye sınıfa örnek göstermiş.
Yüzü gülerek kapattı geçen haftayı... hoşçakalın...
maşallah oğlunatertip düzen ve bi erkek öğrenci brova valla .
bzim projeleri sınıfta yapsa öğretmen hasta olurr .fazla abartıyor çıt ses istemior.yetenekte yok olmayınca sinir yapıor :18:bence de valla yapıyolarsa da sınıfta yapsınlar çocuğun ilgilendiği yok ki anne baba yapıyo o ödevleri :)
ay sorma bi ara ben bile okumaya başaldım bırakamıyosun hadi bi sayfa daha bi sayfa daha okuyayım derken bırakamıyo insan
valla canım ben de bilmiyodum grafik romanı dün oğlan diyince araştırıdm çizgi roman gibi bişeymiş ama dün almamış defter başlayamadı daha dün çok masraf yapmış o yüzden birde defter almamyım demiş ondan almamış. dün bizimki bütün sınıfa çikolat dağıttı da herkes bişeyler dağıtıyomuş o da dağıtmak istemiş arkadaşlarına çikollata götürdü
bizimki valla işine gelen şeyleri unutmaz ama ben hafta sonları ödev verdiğimde neden se onu unutuyoçocuklar hep öyle ya nt defteri aldık öğretmenin bişeyler söylerse buraya yazarsın dedik ama her akşam bakıyorum boş