Evet yine alıntılayamadım nedense, çok yavaş beğen butonuna basıyorum 30 saniye kadar basılı kalıyor garip bir durum
haribu; Canım çok haklısın merkez konusunda zaten yazdıracağız muhtemelen ama biraz beklememiz gerekiyor...
Annen yarın doktora gidecekmiş umarım hiçbir şey olmadan gidip döner. Sizde kendinizi üzüp ona belli etmeyin bence. Zaten üzülüyordur oda.
Bir şey sorucam canım siz Adapark'a gidiyor musunuz gezmeye filan? Oranın içinde bir kafe var adı Tuna Kafe orası fırsat sitesine eklenmiş yorumlarda güzel alsam mı diye düşündüm ama bilemedim
adilemir; Canım yaa hala yumurta olayına takılmışsın ama sizin öğretmen çok azimli, vefakar, çook geçmiş olsun bu arada tez zamanda iyileşir inşallah. O kadar da olsun değil mi. Her güzelin bir huyu vardır derler.
Evet yine alıntılayamadım nedense, çok yavaş beğen butonuna basıyorum 30 saniye kadar basılı kalıyor garip bir durum
haribu; Canım çok haklısın merkez konusunda zaten yazdıracağız muhtemelen ama biraz beklememiz gerekiyor...
Annen yarın doktora gidecekmiş umarım hiçbir şey olmadan gidip döner. Sizde kendinizi üzüp ona belli etmeyin bence. Zaten üzülüyordur oda.
Bir şey sorucam canım siz Adapark'a gidiyor musunuz gezmeye filan? Oranın içinde bir kafe var adı Tuna Kafe orası fırsat sitesine eklenmiş yorumlarda güzel alsam mı diye düşündüm ama bilemedim
adilemir; Canım yaa hala yumurta olayına takılmışsın ama sizin öğretmen çok azimli, vefakar, çook geçmiş olsun bu arada tez zamanda iyileşir inşallah. O kadar da olsun değil mi. Her güzelin bir huyu vardır derler.
aman yaa..geç gönderdi ben de 2 kez bastım butona ...2 kez gitmiş..bari son mesajın içini değiştireyim..
bu akşam için fırında hamsi var..dün akşam kocam ayıklamıştı..kılçıklarına varana kadar.bizde balığı kocam ayıklıyor uzun zamandır..kılçıklarını da çıkarıyor ki çocukların da yemesi kolay olsun..yanına salata yaparım..
kendinize iyi bakın.
40-45 kilo, benim 14 yaşındaki kızım bile nerdeyse 60 kg. olmak üzere, neymiş o ki, küçücük tabii hasta olur, Allah şifa versin, azıcık yesin de vitamin alsınmerhaba kızlar..
haribu cum annen iyi olur inşallah .bizi haberdar et canım..merak ettim ..neden bu kadar ağrısı oluyor yazık.
dün emir okula gitmemişti..
ödev de yoktu tabi..
biz de akşam evde test yaprağı kopardık..onlardan çözdük..o kadar..
akşam öğretmeni aradım geçmiş olsun diye..grip falan olmamış ama halsiz kalmış..sabah kötüydüm ,,kalkamadım dedi..öğlene geçer okula giderim dedim diyor..fakat kalkmış ve düşmüş.hastaneye götürmüşler..serum takmışlar..istirahat vermiş doktoru.
öğretmenimiz 40 ya da 45 kilo ancak..3 çocuğu var..küçük yazmıştım..bir de çok hırpalıyor kendini ..test yapıyor o gün okuyup dağıtıyor..üstelik tek tek öğrencilerin yanlışlarını gösteriyor..doğrusunu öğretiyor vs..çok yoruluyor
Hamsinin kılçığı nasıl ayıklanıyor ki???Afiyet olsun size, kızarınca onda kılçık mılçık kalmıyor.aman yaa..geç gönderdi ben de 2 kez bastım butona ...2 kez gitmiş..bari son mesajın içini değiştireyim..
bu akşam için fırında hamsi var..dün akşam kocam ayıklamıştı..kılçıklarına varana kadar.bizde balığı kocam ayıklıyor uzun zamandır..kılçıklarını da çıkarıyor ki çocukların da yemesi kolay olsun..yanına salata yaparım..
kendinize iyi bakın.
Oh iyi ödev mödev yok, free takılıcan yani.Evet çok yavaş bugün site ve sorunlu kafası karışmış gibi sanki
Vaayyy süpermiş yemek hazır yani bravo eşinedesene yaşadı ufaklıklar...
Bizde de çok sevilir balık ama mümkünse dışarda yemeyi tercih ederiz yada babaannede pişirip yeriz hafta sonları
Hafta başından beri sebze yiyoruz bu akşam muhtemelen dışardan yeriz diye düşünüyorum uğraşmamış olurum hem de...
Az önce aradım oğluşu soğanlarla bir şey yapıyorum dedi ama anlamadım bakalım görücez akşama
Ödev yokmuş bugün de... Demek ki akşam kitap okunacak.
günaydın kızlarr,
Herkese hayırlı cumalar
Akşam yardımcı kitaptan ödevlerimiz vardı, birazını evde yaptı, birazını anneanneye bıraktı. Okulistik demiştim bir heyecanla okulistiğe baktı, konuları açtım, matematikten, hayat bilgisinden ve ingilizceden 1 er konu okuduk, keyifli geçti, hoşuna gitti, bakalım zamanla nasıl olur, ama çok vakit istiyor, mesela bir eldeli toplama konusuna giriyorsun 30 dakika belki sürüyor, o süre içinde 5 soru ancak çözüyor, bana sanki vakit kaybediyormuşuz gibi geldi, ne bileyim eline bir test versen o sürede kaç soru çözerdi. Neyse zamanla bakacağız artık, faydalı olursa girer, yoksa izin vermem ben de.
Büyük kızımın da toplantısı vardı dersanede ve çok kötü sonuç almış deneme sınavından canım çok sıkıldı, dersanede 63. olmuş, biz üzerine düştükçe sanki inadına yapıyor, akşam eve gittiğimde ben de inanamadım falan diyor da, artık anlamıyorum yani, ben her akşam her akşam hangi biriyle ilgileneceğim ya yoruldum inanın, ne olur kendi başına oturup çalışsa, ne yapacağım bilmiyorum bu kızı, bu gidişle doğru dürüst bir yer de kazanamayacakAllah tez zamanda akıl fikir versin inşallah, milletinkiler 410 -420 -430 alırken, sınıfta tek tek açıkladı öğretmen çok canım sıkıldı yani.
Bu arada ufaklığın da sonuçları gelmiş, ondan bari yüzüm güldü neyse ki, 416 puan almış, Türkçe de 14 soruda 9 doğru, matematikte 12 soruda 8 doğru, hayat bilgisinde de 12 soruda 10 doğrusu vardı, ablasına bakış çok şükür dedim yani, sınıfında 15 kişiden 3.olmuş.
İşte böyle kızlar benden havadisler. Sizlerin nasıl geçti akşamınız? Yine bir hafta sonun da geldik bu arada, planlarınız neler?
günaydın kızlarr,
Herkese hayırlı cumalar
Akşam yardımcı kitaptan ödevlerimiz vardı, birazını evde yaptı, birazını anneanneye bıraktı. Okulistik demiştim bir heyecanla okulistiğe baktı, konuları açtım, matematikten, hayat bilgisinden ve ingilizceden 1 er konu okuduk, keyifli geçti, hoşuna gitti, bakalım zamanla nasıl olur, ama çok vakit istiyor, mesela bir eldeli toplama konusuna giriyorsun 30 dakika belki sürüyor, o süre içinde 5 soru ancak çözüyor, bana sanki vakit kaybediyormuşuz gibi geldi, ne bileyim eline bir test versen o sürede kaç soru çözerdi. Neyse zamanla bakacağız artık, faydalı olursa girer, yoksa izin vermem ben de.
Büyük kızımın da toplantısı vardı dersanede ve çok kötü sonuç almış deneme sınavından canım çok sıkıldı, dersanede 63. olmuş, biz üzerine düştükçe sanki inadına yapıyor, akşam eve gittiğimde ben de inanamadım falan diyor da, artık anlamıyorum yani, ben her akşam her akşam hangi biriyle ilgileneceğim ya yoruldum inanın, ne olur kendi başına oturup çalışsa, ne yapacağım bilmiyorum bu kızı, bu gidişle doğru dürüst bir yer de kazanamayacakAllah tez zamanda akıl fikir versin inşallah, milletinkiler 410 -420 -430 alırken, sınıfta tek tek açıkladı öğretmen çok canım sıkıldı yani.
Bu arada ufaklığın da sonuçları gelmiş, ondan bari yüzüm güldü neyse ki, 416 puan almış, Türkçe de 14 soruda 9 doğru, matematikte 12 soruda 8 doğru, hayat bilgisinde de 12 soruda 10 doğrusu vardı, ablasına bakış çok şükür dedim yani, sınıfında 15 kişiden 3.olmuş.
İşte böyle kızlar benden havadisler. Sizlerin nasıl geçti akşamınız? Yine bir hafta sonun da geldik bu arada, planlarınız neler?
Günaydın canım sana da,
Üzülmüşsün akşam akşam ama senin büyük kızın genç kız artık değil mi birde ergenlik dönemi yani olur böyle geçiş dönemleri toparlar illaki sıkma canını. Bak hem ufaklık sevindirmiş seni ne güzel. İki tane olunca böyle oluyor demek ki biri üzse diğeri sevindirir ya biz napalım
Üzme kendini bak sende yazmışsın ne güzel bugün cuma haftanın en güzel günü orda nasıl bilmem ama burada güneşli bir hava da var
Evet online eğitim materyalleri güzelde ama zaman lazım işte geçen yıl o yüzden kullanamadık ödevleri ancak yetiştirebiliyorduk çünkü... Birde sanırım sınav olduğu zaman yanlışlarını düzeltebiliyordu eee böyle olunca da yalnız bırakıp sonra kontrol etme şansında pek olmuyor ama belki farklıdır deneyerek göreceksiniz artık. Bizde tecrübelerinizden yararlanırız.
Dün akşam ödev yoktu söylemiştim ya ben gidene kadar pek bir şey yapmamış ders olarak. Ödev de yok diye. Dün okulda öğretmen çarpma işlemi açıklamış onu yazmış defterine toplamanın çarpmaya dönüştürülmesini anlatmış.
Hikaye kitabından 20 sayfa kadar okuma yaptık ama bitiremedik bu akşama kaldı.
Bugün İngilizce dersleri var ödev yoktu en son renkleri görmüşlerdi şöyle bir üzerinden geçtik bu kadar akşamımız böyleydi işte.
2 posta çamaşır yıkadım astım kuruyanları filan aldım ütüler birikiyor yine hafta sonuna :)))
Bugün akşam temizlik, yarın yemek, çamaşırlar ve kuaför... Ondan sonra ananeye gidiyoruzzzzzz.. HAftasonunu orada geçireceğiz pazar döneriz herhalde...
Günaydın cnm,bu gün cuma evet biz yine akşam otomatiğe bağlayıp işleri halledicez dimisanada oluyodur mutlaka bazen ben bu güzel havalarda ah evde olsam şimdi ne işlerimi hallederdim diyorum temizlik oarak tabi.Millet gezip tozmayı düşünür ben kapı camı Napalım bizimde kaderimiz buymuş.Anneanneniz uzaktamı oturuyor?
Evet canım aynen öyle oldu, birine üzülürken, biri bari sevindirdi.Günaydın canım sana da,
Üzülmüşsün akşam akşam ama senin büyük kızın genç kız artık değil mi birde ergenlik dönemi yani olur böyle geçiş dönemleri toparlar illaki sıkma canını. Bak hem ufaklık sevindirmiş seni ne güzel. İki tane olunca böyle oluyor demek ki biri üzse diğeri sevindirir ya biz napalım
Üzme kendini bak sende yazmışsın ne güzel bugün cuma haftanın en güzel günü orda nasıl bilmem ama burada güneşli bir hava da var
Evet online eğitim materyalleri güzelde ama zaman lazım işte geçen yıl o yüzden kullanamadık ödevleri ancak yetiştirebiliyorduk çünkü... Birde sanırım sınav olduğu zaman yanlışlarını düzeltebiliyordu eee böyle olunca da yalnız bırakıp sonra kontrol etme şansında pek olmuyor ama belki farklıdır deneyerek göreceksiniz artık. Bizde tecrübelerinizden yararlanırız.
Dün akşam ödev yoktu söylemiştim ya ben gidene kadar pek bir şey yapmamış ders olarak. Ödev de yok diye. Dün okulda öğretmen çarpma işlemi açıklamış onu yazmış defterine toplamanın çarpmaya dönüştürülmesini anlatmış.
Bugün İngilizce dersleri var ödev yoktu en son renkleri görmüşlerdi şöyle bir üzerinden geçtik bu kadar akşamımız böyleydi işte.
2 posta çamaşır yıkadım astım kuruyanları filan aldım ütüler birikiyor yine hafta sonuna :)))
Bugün akşam temizlik, yarın yemek, çamaşırlar ve kuaför... Ondan sonra ananeye gidiyoruzzzzzz.. HAftasonunu orada geçireceğiz pazar döneriz herhalde...
Ay ne güzel, inşallah canım dediğin gibi olur, ben de çok üzülüyorum böyle giderse kazanamicak iyi bir yer diye, aynı dediğin belirtiler var işte benim kızda da, dönem başında okula ve dersaneye gitmiyordu, farkedinceye kadar okulda 8 gün devamsızlık yapmış, sen düşün artık gerisini, kafayı yiyecektim, sabah evden çıkıyor bu, biz işe gidince dönüp geliyormuş, babası bilmiyor bile daha, bilse neler olacak artık. Offf Allah akıl fikir versin tüm ergenlikteki çocuklaraGünaydın cnm,hayırlı cumalar.Biraz can sıkıcı olmuş büyük kızın not olayı ama çok takılma derim çünkü üstüne gittikçe motivasyonu daha çok bozulacaktır.Şimdi zaten her konuştuğun şey kötü sonuçlanacak o yüzden biraz zaman ver kızgınlığın geçsiz azcık sonra karşına alıp güzel güzel konuşursun.Bazı dönemleri böyle oluyo ben yiğenimden biliyorum abimin kızı geçen yıl sbs ye hazırlanırken başarılı bir çocuk olduğu halde inanılmaz bir boşvermişlik kendini salmışlık vardı ki üst üste 2 yıl dersaneye gitti herşeyde iyiydi.Annesi bir ara umutsuzluğa kapıldı artık anadolu lisesini kazanamıcak diye çok şükür attı kapağı anadolu lisesine ama o dönem annesi yedi bitirdi kendini.öyle çok yüksek puan almadı ama şansına evine yakın iyi bir anadolu lisesine kontenjandan girdi...
Küçük kızınıda tebrik ediyorum hep böyle devam etsin inşallah,bizler için çok daha zor çalışırken çocukların eğitim hayatıyla ilgilenmek hele sende 2 tane Allah kolaylık ve sabır verisn cnm,ama bi bakmışız bugünlerde geçmiş gitmiş.Allah sağlık versin yeterki..
Evet olmaz mı bana da oluyorBugün koşuşturma var evde aynı zamanda ödev telaşı bitiremese bile azaltmamız lazım
Dün akşam kayın pedere söyledim çocuk okula gidince aç bütün camları ev havalansın dedim akşam geç gidince böyle bir şansımız olmuyor ne yazık ki...
Yok canım annem çok uzak değil arabayla 20-25 dk sürüyor işte... Geçerken bebişi olan kardeşimi de alıcaz böyle işte..
Aslında bu program olmasaydı bu hafta bizim orada tiyatroda Karagöz vardı ama ne yazık ki kısmet olmadı. Şu Türkçe kitabındaki Karagöz metninden sonra çok istedi bizimki ama yoktu bu ay tekrar olacak ay sonuna doğru inşallah o zaman gidebiliriz.
Senin oğlan ne yapmış dün okuma yarışında?
Evet çok yavaş bugün site ve sorunlu kafası karışmış gibi sanki
Vaayyy süpermiş yemek hazır yani bravo eşinedesene yaşadı ufaklıklar...
Bizde de çok sevilir balık ama mümkünse dışarda yemeyi tercih ederiz yada babaannede pişirip yeriz hafta sonları
Hafta başından beri sebze yiyoruz bu akşam muhtemelen dışardan yeriz diye düşünüyorum uğraşmamış olurum hem de...
Az önce aradım oğluşu soğanlarla bir şey yapıyorum dedi ama anlamadım bakalım görücez akşama
Ödev yokmuş bugün de... Demek ki akşam kitap okunacak.
evet canım..bizim öğretmenimiz kısa boylu..1.50 falan..40-45 kilo, benim 14 yaşındaki kızım bile nerdeyse 60 kg. olmak üzere, neymiş o ki, küçücük tabii hasta olur, Allah şifa versin, azıcık yesin de vitamin alsınAma çok azimliymiş takdir ettim yani.
Hamsinin kılçığı nasıl ayıklanıyor ki???Afiyet olsun size, kızarınca onda kılçık mılçık kalmıyor.
Oh iyi ödev mödev yok, free takılıcan yani.
Herkese iyi akşamlar kızlarr, ben çıkıyorum.
maşallah kızına..hadi bakalım inşallah küçük kızın seni hiç üzmeden sınavlardan çok çok iyi puanlar alır.günaydın kızlarr,
Herkese hayırlı cumalar
biz de okuma yapmadık canım..ama ödev yollamış öğretmenimiz eve..1 sayfa matematik kilo ölçümleri ile ilgili ..günaydın hayırlı cumalar.
öğretmenin çarşamba verdiği testlerden 3 tane daha yaptık. okuma yapmadık.
Günaydın canım sana da,
Günaydın cnm,hayırlı cumalar.Biraz can sıkıcı olmuş büyük kızın not olayı ama çok takılma derim çünkü üstüne gittikçe motivasyonu daha çok bozulacaktır.Şimdi zaten her konuştuğun şey kötü sonuçlanacak o yüzden biraz zaman ver kızgınlığın geçsiz azcık sonra karşına alıp güzel güzel konuşursun.Bazı dönemleri böyle oluyo ben yiğenimden biliyorum abimin kızı geçen yıl sbs ye hazırlanırken başarılı bir çocuk olduğu halde inanılmaz bir boşvermişlik kendini salmışlık vardı ki üst üste 2 yıl dersaneye gitti herşeyde iyiydi.Annesi bir ara umutsuzluğa kapıldı artık anadolu lisesini kazanamıcak diye çok şükür attı kapağı anadolu lisesine ama o dönem annesi yedi bitirdi kendini.öyle çok yüksek puan almadı ama şansına evine yakın iyi bir anadolu lisesine kontenjandan girdi...
Küçük kızınıda tebrik ediyorum hep böyle devam etsin inşallah,bizler için çok daha zor çalışırken çocukların eğitim hayatıyla ilgilenmek hele sende 2 tane Allah kolaylık ve sabır verisn cnm,ama bi bakmışız bugünlerde geçmiş gitmiş.Allah sağlık versin yeterki..
maşallah oğluşuna, keşke bizimkiler de öyle olsa, bizim öğretmen de dedi ilk 3 kişiyi sinemaya götürcem diye ama bizde hareket yok, dediğin gibi çarpmaları da oyun şeklinde güzel fikir canım.Benim oğlum günde 80 veya 60 sayfa hikaye okuyor çoğu zaman bir tane öğlen arası bir tanede akşam okuyor çünkü en çok kitap okuyana öğretmeni ödül vercekmiş 1.olmak istiyor öğretmeni 1.olmasa bile çok kitap okuduğu için oğlumu ödüllendireceğini söyledi ama ben şevki kırılmasın diye kendisine söylemedim.Bu durumda sizin çocuklar az kitap okuyor siz ödüllendirin olmazsa önceleri bende 20 sayfayı zorla okutuyordum bu yarışm motive edici oldu.Şimdi test sorularını falan çok hızlı okuyup anlıyor zaten çok seri bir okuması var çocukların başarısının büyük kısmı kitap okumalarına bağlı.Çarpım tablosuna gelince ben okula fakan giderken banyoda önce sıralı bir şekilde soruyordum ama ozaman ritmik sayma düzeninde öğreniyordu.O yüzden oyun oynarken okula giderken karışık şekilde sordum geçen sene 5 lere kadar ezberledi.Sizlerde oyunlaştırın tekerleme şeklinde ezberletin faydasnı göreceksiniz.Herkese kolay gelsin.
Hadi bakalım Allah kolaylık versin canım. Başarılar oğluşuna.Dün biraz bizimki üzgündü,evde dakikada 140 okurken okulda 88 kelime okumuş.Annecim herkesin karşısında heyecanlanıyorum dedi,mühim değil oğlum dedim ben seni biliyorum nasılsa.Bugünde matematik değerlendirme var 3 gündür ona çalışıyoruz iyice kavradı ama bakalım ne olacak.Tiyaro için bizim sınıf anneside bakmış ocağın ortalarına kadar doluymuş hep yoksa haftasonu bütün veliler gidecektik çocuklarla ama araştırmaya devam ediyolar.
Ay maşallahhh oğulşuna, anasına bak oğlunu alcanım..yedik akşam balıkları ...çocuklar da acıkmış...
ay senin oğluş sana yemek mi yapıyor yoksaaaaaaa..
biz de bir ara dışarda yemek istiyoruz..bakalım..hafta sonları öğlenleri dışarda yiyoruz..fast food oluyor ..
akşam yemeği isityorum ben de dışarıda.kebap falan..ne zamandır çıkmadık yemeğe,
evet canım..bizim öğretmenimiz kısa boylu..1.50 falan..
o yüzden..ama zayıf ..işte dün akşam gittim okula ..önce öğretmenin yanına uğradım..solgun görünüyordu..dedim yormayın kendinizi..yoruldunuz..vitamin falan verdi mi doktor diye sordum..vermemiş doktor vitamin falan.işte böyle..
eşim kılçıklarını çıkarır hamsinin..için temizledikten sonra hamsiyi düzlüyor eliyle..kılçık tutuluyor ..ordan tutup çekiyor..
kızın için stres yapma..bir dönem böle oluyordur belki..düzelir inşallah canım..ne yaparsa kendileri için yapıyorlar ama işte....
maşallah kızına..hadi bakalım inşallah küçük kızın seni hiç üzmeden sınavlardan çok çok iyi puanlar alır.
hafta sonunda kaynım geliyor Ankara dan ..bir değişiklik olmazsa böyle bizim..
2 hafta sonra yarı yıl tatilinde de kayınpeder ve kaynanoşum gelecek..tedavisi bitiyor..
biz de okuma yapmadık canım..ama ödev yollamış öğretmenimiz eve..1 sayfa matematik kilo ölçümleri ile ilgili ..
2 sayfa da türkçe test kitabından vardı..
3 tane test olmuş bizim oğluş..2 tanesi tam puan..1 tanesi 90 ..ama çok zormuş sorular baktım..sınıftaki en yüksek not emir in..2. kişi 70 almış...sınıf 1. bilem 60 almış...inşallah böyle devam ederiz.
saçlarını mı boyatacaksın zeliş..nasıl yaptıracaksın
haribu cum...annen nasıl oldu canım benimm
canım..yedik akşam balıkları ...çocuklar da acıkmış...
biz de bir ara dışarda yemek istiyoruz..bakalım..hafta sonları öğlenleri dışarda yiyoruz..fast food oluyor ..
akşam yemeği isityorum ben de dışarıda.kebap falan..ne zamandır çıkmadık yemeğe,
o yüzden..ama zayıf ..işte dün akşam gittim okula ..önce öğretmenin yanına uğradım..solgun görünüyordu..dedim yormayın kendinizi..yoruldunuz..vitamin falan verdi mi doktor diye sordum..vermemiş doktor vitamin falan.işte böyle..
eşim kılçıklarını çıkarır hamsinin..için temizledikten sonra hamsiyi düzlüyor eliyle..kılçık tutuluyor ..ordan tutup çekiyor..
kızın için stres yapma..bir dönem böle oluyordur belki..düzelir inşallah canım..ne yaparsa kendileri için yapıyorlar ama işte....
maşallah kızına..hadi bakalım inşallah küçük kızın seni hiç üzmeden sınavlardan çok çok iyi puanlar alır.
2 hafta sonra yarı yıl tatilinde de kayınpeder ve kaynanoşum gelecek..tedavisi bitiyor..
biz de okuma yapmadık canım..ama ödev yollamış öğretmenimiz eve..1 sayfa matematik kilo ölçümleri ile ilgili ..
3 tane test olmuş bizim oğluş..2 tanesi tam puan..1 tanesi 90 ..ama çok zormuş sorular baktım..sınıftaki en yüksek not emir in..2. kişi 70 almış...sınıf 1. bilem 60 almış...inşallah böyle devam ederiz.
canım..yedik akşam balıkları ...çocuklar da acıkmış...