İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

maşallah oğluşuna, keşke bizimkiler de öyle olsa, bizim öğretmen de dedi ilk 3 kişiyi sinemaya götürcem diye ama bizde hareket yok, dediğin gibi çarpmaları da oyun şeklinde güzel fikir canım.

Hadi bakalım Allah kolaylık versin canım. Başarılar oğluşuna.
Ay maşallahhh oğulşuna, anasına bak oğlunu al:KK52::KK52::KK52:Süper zekadan tabii ki süper zeka oğluş olur, hep böyle devam eder inşallah canım.
15 tatilin de yoğun geçecek desene, nasıllardır kayınpeder-kaynana iyi anlaşır mısın? Kafa dengiyse iyi de, karışıp-girişen cinsten oldu mu zor. Allah şimdiden sana kolaylık versin canım, ne kadar kalacaklar bir de?
canım kayınpederle konuştum 2 gün önce 15 gün kalırız dedi..ben daha çok kalsınlar istiyorum..1 ay kalmaları lazım bana göre....çok özledik..aslında onlar da çok özlediler..çocuklar için yanıp tutuşuyorlar..ama fazla kalmıyorlar..utanıyorlar..sanırım eşimle özel işlerimiz olur diye ...ne kadar ısrar da etsek kalmadılar daha önce..yeni evlilerin evinde çok kalınmaz diyor kaynanoş..hahahaah..ne yeni evlisi 10 yıl bitti diyoruz ,,yok diyor...inşallah bu kez kalırlar..

kayınpeder (apo"cum) iyidir..beni sever ..kızı yok...ben kızları oldum..

kaynanoş ilk başlarda çok etti bana..körlük etti..ama 4 - 5 senedir iyiiyiz...kanka olduk...gezmeyi gezdirmeyi hediyeler almayı ( en çok torunlarına ) sever..kızları olmadığı için ayrı severler..
aramayınca sormayınca beklerler..2-3 gün aramayıp da ararsam özlemle konuşur..hissederim..

bana da çok ciciler alır..sağolsun .oğluna almaz bana alır...

Sağol cnm.Annem bugün kalp dr una gidecek bakalım ne dicek dr.Anjiyonun cd sini bulamamış evde onun stres yapmış sabah konuştuk.Gecede yine uyku tutmamış dr a gidecek diye.Böyle zamanlarda kendine çok stress yapıyo.Hayırlısıyla bugünüde atlatalımda bakalım ne dicek dr.

ay kıyamam ya...uyumamış mı?
hay allah..sigara kullanmıyor değil mi annen..siğara bacak ağrısı ayak ağrısı yapar..şekeri hastalarında da ayak ağrısı duydum..

inşallah bugün güzel haberler alır anneciğin canım...iyi olsunlar ..

canım kayınpederle konuştum 2 gün önce 15 gün kalırız dedi..ben daha çok kalsınlar istiyorum..1 ay kalmaları lazım bana göre....çok özledik..aslında onlar da çok özlediler..çocuklar için yanıp tutuşuyorlar..ama fazla kalmıyorlar..utanıyorlar..sanırım eşimle özel işlerimiz olur diye ...ne kadar ısrar da etsek kalmadılar daha önce..yeni evlilerin evinde çok kalınmaz diyor kaynanoş..hahahaah..ne yeni evlisi 10 yıl bitti diyoruz ,,yok diyor...inşallah bu kez kalırlar..

kayınpeder (apo"cum) iyidir..beni sever ..kızı yok...ben kızları oldum..

kaynanoş ilk başlarda çok etti bana..körlük etti..ama 4 - 5 senedir iyiiyiz...kanka olduk...gezmeyi gezdirmeyi hediyeler almayı ( en çok torunlarına ) sever..kızları olmadığı için ayrı severler..
aramayınca sormayınca beklerler..2-3 gün aramayıp da ararsam özlemle konuşur..hissederim..

bana da çok ciciler alır..sağolsun .oğluna almaz bana alır...

ay kıyamam ya...uyumamış mı?
hay allah..sigara kullanmıyor değil mi annen..siğara bacak ağrısı ayak ağrısı yapar..şekeri hastalarında da ayak ağrısı duydum..

inşallah bugün güzel haberler alır anneciğin canım...iyi olsunlar ..
oh ne güzel böyle kaynana-kayınpeder, sevindim senin adına o zaman, Alalh her kula nasip etmiyor bilirsin:KK53::KK53:

Evet canım aynen öyle oldu, birine üzülürken, biri bari sevindirdi.
Akşam astın da ne ara kuruttun canım, ben de akşam attım sabah serdim geldim.
Bugün motor takıcaksın desene, kolay gelsin. İyi tatiller size, anneannede güzel geçer gününüz.
20 sayfa iyi okumuşsunuz, ben öğretmeni vermediği sürece, en fazla 2 ya da 3 sayfa okutabiliyorum, sevmiyor okumayı, o yüzden zaten en çok Türkçe den 5 yanlış çıkarmış.
Ay ne güzel, inşallah canım dediğin gibi olur, ben de çok üzülüyorum böyle giderse kazanamicak iyi bir yer diye, aynı dediğin belirtiler var işte benim kızda da, dönem başında okula ve dersaneye gitmiyordu, farkedinceye kadar okulda 8 gün devamsızlık yapmış, sen düşün artık gerisini, kafayı yiyecektim, sabah evden çıkıyor bu, biz işe gidince dönüp geliyormuş, babası bilmiyor bile daha, bilse neler olacak artık. Offf Allah akıl fikir versin tüm ergenlikteki çocuklara:KK53:
Evet ufaklık bari iyi şimdilik, aynen dediğin gibi takip edemiyoruz ki, başında olsam eminim büyük de farklı olur, öğlen eve geliyor, akşama kadar ne yapıyor kimbilir, aç televizyonu müziği anne-baba da yok ne de olsa, öyledir eminim, umarım tez zamanda toparlar, yoksa kötü yanii gidişat.

Önceki akşam astıklarımı dün akşam aldım canım ya üzerine 2 makine daha yıkayıp astım işte neredeyse günlük bir makine çamaşır çıkıyor kıyafetler yıkamayla eskiyor valla :KK1::KK1::KK1::KK1:

Dün biraz bizimki üzgündü,evde dakikada 140 okurken okulda 88 kelime okumuş.Annecim herkesin karşısında heyecanlanıyorum dedi,mühim değil oğlum dedim ben seni biliyorum nasılsa.Bugünde matematik değerlendirme var 3 gündür ona çalışıyoruz iyice kavradı ama bakalım ne olacak.Tiyaro için bizim sınıf anneside bakmış ocağın ortalarına kadar doluymuş hep yoksa haftasonu bütün veliler gidecektik çocuklarla ama araştırmaya devam ediyolar.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Hiç fena değil ve heyecanlanması o kadar normal ki daha çok küçükler...

İlk toplantı sunumu yapmamın üzerinden neredeyse 7-8 yıl geçti daha 1-2 sene öncesine kadar toplantı açılışında sesimin titrediğini biliyorum buda o kadar kötü bir duygu ki...

Hala bile rutinin dışında bir grupla veya farklı konulardaki sunumlarda sesimi titretmemek için uğraşırım :26::26::26::26:

canım..yedik akşam balıkları ...çocuklar da acıkmış...

ay senin oğluş sana yemek mi yapıyor yoksaaaaaaa..
biz de bir ara dışarda yemek istiyoruz..bakalım..hafta sonları öğlenleri dışarda yiyoruz..fast food oluyor ..
akşam yemeği isityorum ben de dışarıda.kebap falan..ne zamandır çıkmadık yemeğe,

evet canım..bizim öğretmenimiz kısa boylu..1.50 falan..
o yüzden..ama zayıf ..işte dün akşam gittim okula ..önce öğretmenin yanına uğradım..solgun görünüyordu..dedim yormayın kendinizi..yoruldunuz..vitamin falan verdi mi doktor diye sordum..vermemiş doktor vitamin falan.işte böyle..
eşim kılçıklarını çıkarır hamsinin..için temizledikten sonra hamsiyi düzlüyor eliyle..kılçık tutuluyor ..ordan tutup çekiyor..
kızın için stres yapma..bir dönem böle oluyordur belki..düzelir inşallah canım..ne yaparsa kendileri için yapıyorlar ama işte....

maşallah kızına..hadi bakalım inşallah küçük kızın seni hiç üzmeden sınavlardan çok çok iyi puanlar alır.
hafta sonunda kaynım geliyor Ankara dan ..bir değişiklik olmazsa böyle bizim..
2 hafta sonra yarı yıl tatilinde de kayınpeder ve kaynanoşum gelecek..tedavisi bitiyor..

biz de okuma yapmadık canım..ama ödev yollamış öğretmenimiz eve..1 sayfa matematik kilo ölçümleri ile ilgili ..
2 sayfa da türkçe test kitabından vardı..

3 tane test olmuş bizim oğluş..2 tanesi tam puan..1 tanesi 90 ..ama çok zormuş sorular baktım..sınıftaki en yüksek not emir in..2. kişi 70 almış...sınıf 1. bilem 60 almış...inşallah böyle devam ederiz.

Oğluna aferin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: çok iyi gidiyor maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar değmesin...

Yok canım ya ne yemeği gerçi yapabilecek yaşta olsa yapar belki oda ayrı ama geçenlerde ananesi yeni bir kamyon seti almış buda hiç dışarı çıkamıyor ya boş odada patates soğanlarla oyun oynamış dedesiyle :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

İnsan sıkılıyor dimi sürekli evde yemekten önüne hazır gelsin istiyor arada bir. Her hafta sonu en az bir öğün dışarda oluyor bizde de hem yemek bahanesiyle geziyoruz da :KK1::KK1::KK1::KK1:

saçlarını mı boyatacaksın zeliş..nasıl yaptıracaksın

eeeee şey başka işlerim varda :KK1::KK1::KK1: ilaveten fön ve manikür olur... aslında boya da yaptırmam gerekiyor ancak zamanım kalacağını sanmıyorum yoğun bir gün olacak çünkü.

Birde önümüzdeki ay Brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ne kadar çekingen kalsam da...

Yeri gelmişken deneyeniniz var mı acaba???

canım..yedik akşam balıkları ...çocuklar da acıkmış...

ay senin oğluş sana yemek mi yapıyor yoksaaaaaaa..
biz de bir ara dışarda yemek istiyoruz..bakalım..hafta sonları öğlenleri dışarda yiyoruz..fast food oluyor ..
akşam yemeği isityorum ben de dışarıda.kebap falan..ne zamandır çıkmadık yemeğe,

evet canım..bizim öğretmenimiz kısa boylu..1.50 falan..
o yüzden..ama zayıf ..işte dün akşam gittim okula ..önce öğretmenin yanına uğradım..solgun görünüyordu..dedim yormayın kendinizi..yoruldunuz..vitamin falan verdi mi doktor diye sordum..vermemiş doktor vitamin falan.işte böyle..
eşim kılçıklarını çıkarır hamsinin..için temizledikten sonra hamsiyi düzlüyor eliyle..kılçık tutuluyor ..ordan tutup çekiyor..
kızın için stres yapma..bir dönem böle oluyordur belki..düzelir inşallah canım..ne yaparsa kendileri için yapıyorlar ama işte....

maşallah kızına..hadi bakalım inşallah küçük kızın seni hiç üzmeden sınavlardan çok çok iyi puanlar alır.
hafta sonunda kaynım geliyor Ankara dan ..bir değişiklik olmazsa böyle bizim..
2 hafta sonra yarı yıl tatilinde de kayınpeder ve kaynanoşum gelecek..tedavisi bitiyor..

biz de okuma yapmadık canım..ama ödev yollamış öğretmenimiz eve..1 sayfa matematik kilo ölçümleri ile ilgili ..
2 sayfa da türkçe test kitabından vardı..

3 tane test olmuş bizim oğluş..2 tanesi tam puan..1 tanesi 90 ..ama çok zormuş sorular baktım..sınıftaki en yüksek not emir in..2. kişi 70 almış...sınıf 1. bilem 60 almış...inşallah böyle devam ederiz.

Oğluna aferin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: çok iyi gidiyor maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar değmesin...

Yok canım ya ne yemeği gerçi yapabilecek yaşta olsa yapar belki oda ayrı ama geçenlerde ananesi yeni bir kamyon seti almış buda hiç dışarı çıkamıyor ya boş odada patates soğanlarla oyun oynamış dedesiyle :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

İnsan sıkılıyor dimi sürekli evde yemekten önüne hazır gelsin istiyor arada bir. Her hafta sonu en az bir öğün dışarda oluyor bizde de hem yemek bahanesiyle geziyoruz da :KK1::KK1::KK1::KK1:

saçlarını mı boyatacaksın zeliş..nasıl yaptıracaksın

eeeee şey başka işlerim varda :KK1::KK1::KK1: ilaveten fön ve manikür olur... aslında boya da yaptırmam gerekiyor ancak zamanım kalacağını sanmıyorum yoğun bir gün olacak çünkü.

Birde önümüzdeki ay Brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ne kadar çekingen kalsam da...

Yeri gelmişken deneyeniniz var mı acaba???

he anladım kuafördeki işini..tamam bakalım ..git parla arkadaşım..

çalışınca zor oluyor demi evde...

ben brezilya fönünü çok istedim..araştırdım çok..

hatta eğer atanırsam ilk işim brezilya fönü yaptırırım dedim ilk maaşla..

ama yaptırmadım..

bir kuaför var..murat koluukıkık sanırım..onun sitesinde okudum

yaptırıyorlar vs..kalıcı , güzel tavsiye etti..fakat çok iyi bir yerde yaptırın,her yer güzel yapamıyor yoksa o kadar kansorejen maddeyi aldığınızla kalırsınız..demiş,,

bu sebeple vazgeçtim ben..iyi bir yerde yaptıracaksın..güzel tutacak..düm düz olacak.eğer adam iyi yapamazsa hem paran yanacak.hem istediğin gibi olmaycak..hem de kansorejeni de almış bulunacaksın.

iyi bir yerde yaptırsan da kansorejen alıyorsun..ama aldığına değiyor..saçların hiç olmazsa düm düz oluyor diye anladım ben..vazgeçtim..

ama saçlarım düz olsa çok memnun olurdum yani..evdeki düzleştirici uğraştırıyor ..:KK16::KK16::KK16::KK16:

he anladım kuafördeki işini..tamam bakalım ..git parla arkadaşım..

çalışınca zor oluyor demi evde...

ben brezilya fönünü çok istedim..araştırdım çok..

hatta eğer atanırsam ilk işim brezilya fönü yaptırırım dedim ilk maaşla..

ama yaptırmadım..

bir kuaför var..murat koluukıkık sanırım..onun sitesinde okudum

yaptırıyorlar vs..kalıcı , güzel tavsiye etti..fakat çok iyi bir yerde yaptırın,her yer güzel yapamıyor yoksa o kadar kansorejen maddeyi aldığınızla kalırsınız..demiş,,

bu sebeple vazgeçtim ben..iyi bir yerde yaptıracaksın..güzel tutacak..düm düz olacak.eğer adam iyi yapamazsa hem paran yanacak.hem istediğin gibi olmaycak..hem de kansorejeni de almış bulunacaksın.

iyi bir yerde yaptırsan da kansorejen alıyorsun..ama aldığına değiyor..saçların hiç olmazsa düm düz oluyor diye anladım ben..vazgeçtim..

ama saçlarım düz olsa çok memnun olurdum yani..evdeki düzleştirici uğraştırıyor ..:KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet canım evde zor oluyor çünkü zaman kalmıyor kendinle uğraşmaya hem kuaförde olunca kendimi ödüllendirmiş oluyorum kendimizi de şımartmamız lazım bazen dimi ama :KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet bende 2-3 yıl önce ciddi olarak araştırdım ha yaptırdım ha yaptıracağım derken araştırdıkça da vazgeçtim ya saçlarım yanarsa ya olmazsa diye...

Ama gerçekten büyük rahatlık bir yaptırıyorsun 6-7 ay kullanıyorsun...

Bu seneki güzellik fuarına gittiğimizde Brezilya'dan gelen bir uzman uyguluyordu seyrettik ve hazır bulmuşken bir sürü sorularla daralttık adamı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Mutlaka zararlı hem kimyasal hem de dakikalarca ciddi ısıya maruz kalıyor saç. Ama benim saçık eğer düzleştirmezsem açık olmuyor bir şekli yok çünkü uçuşuyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

Eee sürekli düzleştirsen de bu sefer 1-2 ay içinde mahvoluyor saç süpürge teli gibi...

Fön makinesi aldım iyonlu belki işe yarar daha az yıpratır diye ama oda aynı sürekli olduğunda inanılmaz yıpratıyor.

Netice de şöyle düşünüyorum ben bir deneyeyim olursa güzel olur olmadı kestiririm saçlarımı çünkü ben kısa saçı da çok severim hem bakımı da kolay :))))))))

Evet canım evde zor oluyor çünkü zaman kalmıyor kendinle uğraşmaya hem kuaförde olunca kendimi ödüllendirmiş oluyorum kendimizi de şımartmamız lazım bazen dimi ama :KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet bende 2-3 yıl önce ciddi olarak araştırdım ha yaptırdım ha yaptıracağım derken araştırdıkça da vazgeçtim ya saçlarım yanarsa ya olmazsa diye...

Ama gerçekten büyük rahatlık bir yaptırıyorsun 6-7 ay kullanıyorsun...

Bu seneki güzellik fuarına gittiğimizde Brezilya'dan gelen bir uzman uyguluyordu seyrettik ve hazır bulmuşken bir sürü sorularla daralttık adamı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Mutlaka zararlı hem kimyasal hem de dakikalarca ciddi ısıya maruz kalıyor saç. Ama benim saçık eğer düzleştirmezsem açık olmuyor bir şekli yok çünkü uçuşuyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

Eee sürekli düzleştirsen de bu sefer 1-2 ay içinde mahvoluyor saç süpürge teli gibi...

Fön makinesi aldım iyonlu belki işe yarar daha az yıpratır diye ama oda aynı sürekli olduğunda inanılmaz yıpratıyor.

Netice de şöyle düşünüyorum ben bir deneyeyim olursa güzel olur olmadı kestiririm saçlarımı çünkü ben kısa saçı da çok severim hem bakımı da kolay :))))))))
canım benim ya ..hadi bakalım ..sen yaptır ...belki senden cesaretle ben de yaptırırım..

yalnız araştırırken yıpranmış saçların bile daha yumuşak ve bakımlı olduğunu öğrenmiştim brezilya fönünde..

ben de severim düz saçı..aynı benim saçlarım da çok kuru ve uçuşur..

sürekli bakım ürünleri kullanırım...

ara makas aldırdım 2 ay önce..çok kabarık

ve saçlarım yıkandıktan 3 gün sonra yatıştığı için 3 gün sonra saçlarım salınacak kıvamda olur..ilk gün kabardığı için salamam zaten.

kaç lira acaba şu an brezilya fönü:KK16:

canım benim ya ..hadi bakalım ..sen yaptır ...belki senden cesaretle ben de yaptırırım..

yalnız araştırırken yıpranmış saçların bile daha yumuşak ve bakımlı olduğunu öğrenmiştim brezilya fönünde..

ben de severim düz saçı..aynı benim saçlarım da çok kuru ve uçuşur..

sürekli bakım ürünleri kullanırım...

ara makas aldırdım 2 ay önce..çok kabarık

ve saçlarım yıkandıktan 3 gün sonra yatıştığı için 3 gün sonra saçlarım salınacak kıvamda olur..ilk gün kabardığı için salamam zaten.

kaç lira acaba şu an brezilya fönü:KK16:

hehehe millet saçı yağlanıyor diye her gün yıkar benimde yıkamak kabusum aynı dertten muzdaribiz :KK1::KK1::KK1:

valla değişiyor fiyatlar nerde yaptırdığına da bağlı aslında, semte göre fiyat değişir burada malumun...

150 ye yaparım dedi benim kuaför...

hehehe millet saçı yağlanıyor diye her gün yıkar benimde yıkamak kabusum aynı dertten muzdaribiz :KK1::KK1::KK1:

valla değişiyor fiyatlar nerde yaptırdığına da bağlı aslında, semte göre fiyat değişir burada malumun...

150 ye yaparım dedi benim kuaför...

canım çok uygunmuş..ben 300-400 tl arası diye duydum...saçların uzun mu.uzunluğuna göre de fiyat veriyorlar.

canım çok uygunmuş..ben 300-400 tl arası diye duydum...saçların uzun mu.uzunluğuna göre de fiyat veriyorlar.

Yok benim saçlar omuzda canım seninki uzun sanırım...

Burada da dediğim gibi yerine göre değişiyor bu kuaförün leventte şubesi var orada 350 ye yapıyorlarmış bizimki mahalle arasında güzel bir salon ama dedim ya yerine göre değişiyor fiyat işte.. Kullanılan malzeme aynı neticede ama diğer salon plazada ve semt levent olduğu için bu fiyat böyle...

Ama sanırım artık biraz daha ucuzladı bir kaç sene öncesinde daha pahalıydı... Şimdi artık her yerde yapılıyor ya ondan sanırsam...

Yok benim saçlar omuzda canım seninki uzun sanırım...

Burada da dediğim gibi yerine göre değişiyor bu kuaförün leventte şubesi var orada 350 ye yapıyorlarmış bizimki mahalle arasında güzel bir salon ama dedim ya yerine göre değişiyor fiyat işte.. Kullanılan malzeme aynı neticede ama diğer salon plazada ve semt levent olduğu için bu fiyat böyle...

Ama sanırım artık biraz daha ucuzladı bir kaç sene öncesinde daha pahalıydı... Şimdi artık her yerde yapılıyor ya ondan sanırsam...

tamam o zaman canım..yaptır bakalım..beğenecek misin?

merak ettim..

benim saçlar uzun evet .ve çok gür..3 kişilik saç var..ara makasla 1 kişilik oldular...

gür ve uzun olduğu için bana 400 dediler o zaman.

tamam o zaman canım..yaptır bakalım..beğenecek misin?

merak ettim..

benim saçlar uzun evet .ve çok gür..3 kişilik saç var..ara makasla 1 kişilik oldular...

gür ve uzun olduğu için bana 400 dediler o zaman.

Nasıl benzetmişin kız öyle yüksek sesle güldüm ofiste....

Bana bakıyolar noluyor diye :KK1::KK1::KK1::KK1:

Benimde gür baya ama sürekli sıkıca toplamaktan önler açılmaya başladı biraz da oun için istiyorum yaptırmayı...

hahahah...gülmek iyidir zeliş..

çok sıkı toplama zeliş ya...acımıyor mu diplerin

Evet sıkmama lazım acımazmı acıyor hele de akşam açınca bir rahatlıyor ki sorma :)))

Napayım doğru düzgün şekil almıyor düzleştirmezsem mecbur topluyorum toplayınca da kenardan çıkanlar delirtiyor beni yapıştırıyorum onları güzelce :111: :111: :111:

günaydın kızlarrr,:KK16::KK16:
hayırlı haftalar.
matematikten 2 sayfa fotokopimiz vardı, bir de hikayemiz vardı, onları yaptık, biraz rahatsızlandı kızım, boğazım ağrıyor diyorduya, bakalım artık, inşallah atlatır. Hamam işini de 15 tatile bıraktım, evdeydik hafta sonu.

hayırlı haftalar.
matematikten 2 sayfa fotokopimiz vardı, bir de hikayemiz vardı, onları yaptık, biraz rahatsızlandı kızım, boğazım ağrıyor diyorduya, bakalım artık, inşallah atlatır. Hamam işini de 15 tatile bıraktım, evdeydik hafta sonu.

Günaydın cnm,geçmiş olsun aman dikkat edin salgın fena vitamin depolaması yapın akşamları elma,portakal,havuç hergün sıkmaya çalışıyorum oğlana büyük bir bardak içiriyorum bende.Hastalanmadan bitirelim şu dönemi inşallah.Bizimkiler bugün okulda değil gezide olucaklar trump towers a gidiyolar orada çocuklara özel bir alan yapmışlar,meslek gruplarını öğreneceklermiş diğer sınıflar gitmiş çok eğlenmişler.

hayırlı haftalar.

Güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için. Canım geçmiş olsun kızına aman canım çok dikkatli olmak lazım şu yeni grip virüsü için antibiyotik kullanmamak ve şeker tüketmemek gerekiyormuş. Sürekli haberlerde bunlar dönüyor her sene başka bir virüs.

Günaydın cnm,geçmiş olsun aman dikkat edin salgın fena vitamin depolaması yapın akşamları elma,portakal,havuç hergün sıkmaya çalışıyorum oğlana büyük bir bardak içiriyorum bende.Hastalanmadan bitirelim şu dönemi inşallah.Bizimkiler bugün okulda değil gezide olucaklar trump towers a gidiyolar orada çocuklara özel bir alan yapmışlar,meslek gruplarını öğreneceklermiş diğer sınıflar gitmiş çok eğlenmişler.

Günaydın canım, doğal yollarla koruma sağlamak lazım evet kış geldiğinden beri meyveye bende fazla ağırlık veriyorum hasta olduktan sonra atlatmak çok zor. Çocuğun çektiği ayrı bizim ki ayrı...

Çok güzel bir gezi olacak sizinkiler için desene... Trump normalde de çocuklar için çok cazip sürekli yeni yeni etkinliklerle AVM yi çocuklar için güncel tutmayı başarıyorlar. Ama bu meslekler bölümü de güzel fikir yani... Bizimki de çok seviyor orayı :))))

Günaydınlar herkeslere...

Bu hafta regl dönem öncesi hafif bunalım takılıyorum moralim pek iyi değil bir terslik yok aslında ama ruh hali kötü olunca insan kafayı takacak onlarca detay üretebiliyor...

Cuma akşamı temizlik ödev koşuşturması vardı bizde, ertesi gün ananeye gideceğiz kalmasın ödevler bitsin diye :)

Türkçe, matematik ve hayat bilgisi kitaplarından etkinlikler vardı ama bitirmişiz daha önce onları sadece hayat bilgisini yaptık. Bir adet hikaye kitabımız vardı okunması bitmişti hikaye haritasını yaptık resim çizdik bu sefer ben yardım ettim resim çizimine :))) enteresan bir resim çıktı ortaya :)))

Çarpım tablosunda 4ler baya zorluyor kızlar, aslında çok iyi ezberlediği 3 leride karıştırmaya başladı dellendim bu yüzden ama dediğim gibi 4 leri ezberlemesi zaman alacak gibi.

Cumartesi günü ben yemek ve ütüyle uğraşırken oda yardımcı kitaptan sorular çözdü baya ödev kısmı böyle geçti hafta sonu.

Cumartesi öğleden sonra ananeye gittik gece çok geç döndük saat 1 filandı galiba. Pazar günü de işimiz kalmadığı için önce AVM sonra yemek sonra arkadaş muhabbetine gittik. Keyifli geçti hafta sonu..

Sizler nasılsınız neler yaptınız...

günaydın arkadaşlar.
fadime ciğim abladan mı bulaştı acaba mikrop kızçene...
ah ah..inşallah rahatlıkla atlatır...hastalık zor..

çok geçmiş olsun.

zelişçim siz de 4 lere geçmişsiniz.tebrik ederim..zor tabi...ödevler de yapılmış..maşallah oğluşuna..face de gördüm..gezmişsiniz de maşallah

haribucum senin oğluş da gezmelere gidiyor demek..ne güzel..

bizim hafta sonunda amcamız geldi..çok mutluyduk..yedik içtik gezdik..ödevleri zor yaptık...başka bir ders yapmadık...iyi geldi bize kaynımın gelmesi..ayın 22 sinde de kayınpederim ve kaynanoşum gelecek inşallah.

günaydın arkadaşlar.
fadime ciğim abladan mı bulaştı acaba mikrop kızçene...
ah ah..inşallah rahatlıkla atlatır...hastalık zor..

çok geçmiş olsun.

zelişçim siz de 4 lere geçmişsiniz.tebrik ederim..zor tabi...ödevler de yapılmış..maşallah oğluşuna..face de gördüm..gezmişsiniz de maşallah

haribucum senin oğluş da gezmelere gidiyor demek..ne güzel..

bizim hafta sonunda amcamız geldi..çok mutluyduk..yedik içtik gezdik..ödevleri zor yaptık...başka bir ders yapmadık...iyi geldi bize kaynımın gelmesi..ayın 22 sinde de kayınpederim ve kaynanoşum gelecek inşallah.

Hoş geldin canım,

Sizin de güzel geçmiş hafta sonunuz ne güzel ohhh..

Ya ben bu yeni beğen butonunu hiç beğenmedim :))))

Önceden okuduğumuz mesajları işaretlemek gibi oluyordu şimdi fark edilmiyor :))))

Güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için. Canım geçmiş olsun kızına aman canım çok dikkatli olmak lazım şu yeni grip virüsü için antibiyotik kullanmamak ve şeker tüketmemek gerekiyormuş. Sürekli haberlerde bunlar dönüyor her sene başka bir virüs.

Günaydın canım, doğal yollarla koruma sağlamak lazım evet kış geldiğinden beri meyveye bende fazla ağırlık veriyorum hasta olduktan sonra atlatmak çok zor. Çocuğun çektiği ayrı bizim ki ayrı...

Çok güzel bir gezi olacak sizinkiler için desene... Trump normalde de çocuklar için çok cazip sürekli yeni yeni etkinliklerle AVM yi çocuklar için güncel tutmayı başarıyorlar. Ama bu meslekler bölümü de güzel fikir yani... Bizimki de çok seviyor orayı :))))

Günaydınlar herkeslere...

Bu hafta regl dönem öncesi hafif bunalım takılıyorum moralim pek iyi değil bir terslik yok aslında ama ruh hali kötü olunca insan kafayı takacak onlarca detay üretebiliyor...

Cuma akşamı temizlik ödev koşuşturması vardı bizde, ertesi gün ananeye gideceğiz kalmasın ödevler bitsin diye :)

Türkçe, matematik ve hayat bilgisi kitaplarından etkinlikler vardı ama bitirmişiz daha önce onları sadece hayat bilgisini yaptık. Bir adet hikaye kitabımız vardı okunması bitmişti hikaye haritasını yaptık resim çizdik bu sefer ben yardım ettim resim çizimine :))) enteresan bir resim çıktı ortaya :)))

Çarpım tablosunda 4ler baya zorluyor kızlar, aslında çok iyi ezberlediği 3 leride karıştırmaya başladı dellendim bu yüzden ama dediğim gibi 4 leri ezberlemesi zaman alacak gibi.

Cumartesi günü ben yemek ve ütüyle uğraşırken oda yardımcı kitaptan sorular çözdü baya ödev kısmı böyle geçti hafta sonu.

Cumartesi öğleden sonra ananeye gittik gece çok geç döndük saat 1 filandı galiba. Pazar günü de işimiz kalmadığı için önce AVM sonra yemek sonra arkadaş muhabbetine gittik. Keyifli geçti hafta sonu..

Sizler nasılsınız neler yaptınız...

Benim bu haftasonum çok yorucuydu,cuma kendi temizliğim çamaşırım vs..cumartesi anneme gittim ablamda orda malum ayağından dolayı ordada annemin camlarını sildim tüllerini yıkadık akşamüstü pazara çıktım alışveriş eve gelince yemeklerimi yaptım saat gece 11 de işim bitmişti sırtım yarılıyodu ağrıdan bu arada cumartesi bende regl oldum oda tetikledi galiba.Pazar 12 ye kadar uyudum ama bir baş ağrısıyla kalktım kabus gibiydi,hemen ağrı kesici aldım türk kahvesi içtim üstüne anca geçti.Tam uzanmış dinleniyodumki oğlanın sınıftan arkadaşının annesi aradı bi çocuğun doğumgünüymüş sınıftan annesi banada söylemesini rica etmiş...

Apar topar giderken bir hediye baktık aldık,hayatımda ilk defa böyle apar topar bir doğumgününe gittim son dk haber verilirmi yahu..ordanda anneme geçtim tekrar kandillik akşamda gelince malum yıkadıklarımı ütüledim banyo faslı falan...bugün işe geldim dinleniyorum çok şükür:KK9::KK9::KK9::KK9:bu arada ödevlerimizi cumartesi gece babası yaptırdı bu hafta el sürmedim.Geçen hafta sınav sonuçlarımızda iyi geldi şükür çalıştığımıza değdi.E-okuldan baktım türkçe yi de düzeltmiş öğretmen son notundan sonra,karne notlarını girmiş artık.

X