- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
canım kayınpederle konuştum 2 gün önce 15 gün kalırız dedi..ben daha çok kalsınlar istiyorum..1 ay kalmaları lazım bana göre....çok özledik..aslında onlar da çok özlediler..çocuklar için yanıp tutuşuyorlar..ama fazla kalmıyorlar..utanıyorlar..sanırım eşimle özel işlerimiz olur diye ...ne kadar ısrar da etsek kalmadılar daha önce..yeni evlilerin evinde çok kalınmaz diyor kaynanoş..hahahaah..ne yeni evlisi 10 yıl bitti diyoruz ,,yok diyor...inşallah bu kez kalırlar..maşallah oğluşuna, keşke bizimkiler de öyle olsa, bizim öğretmen de dedi ilk 3 kişiyi sinemaya götürcem diye ama bizde hareket yok, dediğin gibi çarpmaları da oyun şeklinde güzel fikir canım.
Hadi bakalım Allah kolaylık versin canım. Başarılar oğluşuna.
Ay maşallahhh oğulşuna, anasına bak oğlunu alSüper zekadan tabii ki süper zeka oğluş olur, hep böyle devam eder inşallah canım.
15 tatilin de yoğun geçecek desene, nasıllardır kayınpeder-kaynana iyi anlaşır mısın? Kafa dengiyse iyi de, karışıp-girişen cinsten oldu mu zor. Allah şimdiden sana kolaylık versin canım, ne kadar kalacaklar bir de?
kayınpeder (apo"cum) iyidir..beni sever ..kızı yok...ben kızları oldum..
kaynanoş ilk başlarda çok etti bana..körlük etti..ama 4 - 5 senedir iyiiyiz...kanka olduk...gezmeyi gezdirmeyi hediyeler almayı ( en çok torunlarına ) sever..kızları olmadığı için ayrı severler..
aramayınca sormayınca beklerler..2-3 gün aramayıp da ararsam özlemle konuşur..hissederim..
bana da çok ciciler alır..sağolsun .oğluna almaz bana alır...
Sağol cnm.Annem bugün kalp dr una gidecek bakalım ne dicek dr.Anjiyonun cd sini bulamamış evde onun stres yapmış sabah konuştuk.Gecede yine uyku tutmamış dr a gidecek diye.Böyle zamanlarda kendine çok stress yapıyo.Hayırlısıyla bugünüde atlatalımda bakalım ne dicek dr.
ay kıyamam ya...uyumamış mı?
hay allah..sigara kullanmıyor değil mi annen..siğara bacak ağrısı ayak ağrısı yapar..şekeri hastalarında da ayak ağrısı duydum..
inşallah bugün güzel haberler alır anneciğin canım...iyi olsunlar ..