Günaydın, günaydın, günaydınnnn
İş yükü ters tepki verdi bünyemde polyanna gibi dolaşıyorum etrafta
İyisinizdir hepiniz inşallah...
Tüm mesajları okudum ancak ne hikmetse alıntılayamadım çok yavaş net bu sabah ondan olabilir.
Haribu'cuğum annen için çoook geçmiş olsun canım umarım bir şey yoktur ve bir an evvel teşhis edilir ki yazık kadıncağız da sizlerde üzmeyin kendinizi. Allah annelerimi başımızdan eksik etmesin acılarını yaşatmasın...
Ftemiz arkadaşım, okulistik aboneliğiniz ne güzel olmuş bende bu aralar aklımdan geçiriyordum ama sanırım 3. sınıfta alıcam. Geçen yıl biz morpanınkini kullanmıştık gerçi çok bakamadık zamansızlıktan ama çok faydalı bire bir konu anlatımları filan da varmış. Deneyimlerinizi paylaş bizlerle olur mu? İşte bizim öğretmen bu sistemdeki sınava hazırlıyor okuldaki bası çocukları anlatmıştım ya ders işlemesi gereken zamanda sınava hazırlıyormuş bir grup çocukları diye...
Eşimle tartışmamızı sormuşsun önemli mi diye. Bilmem ki
her zaman ki şeyler işte...
Dün akşam ödev olarak öğretmen Horoz ile tilki metnini vermiş deftere yazılması için akşam gittiğimde babası yazdırmıştı. Konuyla ilgili çalışma kitabından 3 sayfa etkinlik vardı yapılacak ödev olarak vermiş öğretmen onları da tamamladık.
Dün nihayet hikaye kitabı ve haritasını vermiş öğretmene yeni kitapla geldi dün akşam 10 sayfa kadar okudu. Öğretmen hikaye haritası kağıdı üzerine not yazmış "özetleri daha uzun yazar mısın" diye. Zaten özet kısmı bir a4 sayfasının 1/3 ü kadar ama demiş ki öğretmen sayfanın arkasına da yaz hikayenin resmini başka bir kağıda çizip zımbala. İş çıktı yani başımıza yine. Ama en azından uzun zaman sonra ilk defa öğretmenden bir tepki aldık ya o bile bir şey yani
Birazda çarpım tablosu tekrarı yaptık laf arasında...
Böyle geçti akşamımız kızlar...