İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım olabilir..bir bakmak lazım netten..ya da bir haftasonunu bu işler için harcamak lazım..dükkanları gezip satın almak lazım..

Evet kalabalıkta çok keyifli oluyor özellikle yanındaki insanlar sevdiğin kişilerse ohhhh ne güzel. Allah muhabbetinizi artırsın :))))

İlahisin arkadaşım ya kaynana özlenirmi hiçbenimki çok sık geldiği için hiç hasret girmiyor araya zaten

evet kuzenimde yiyip almayanlardan,geçen oturmaya gittik hemen hamur tutmuş çiğ börek yaptı bize o arada irmik helvası öncesinde kısır yapmış çok hamarattır çok ki sabahlara kadar çalışıyo bazen ben ondaki enerjiye hayranım Maşallah sizesende öyle 2 çocuk olmasına rağmen üşenmiyosun çalışıyosun bide evde olsan kim bilir neler yaratacan

bakın kızlar bu adil emir..başındaki bereyi ben örmüştüm..ve kısa bir süre sonra bitlenmişti emir..çünkü okulun bahçesine sık gidiyorduk..evimiz yakındı okula..sanırım o şekilde bulaştı bize.bereyi çok kullanamadan atmak zorunda kalmıştımmmmmm..:26::26::26::26::26::26::26:

hay maşallah kuzenine..evet ben de onun gibiyim..elim tezdir.

yürümem koşarım..huyum işte..sevmiyorum.ama engelde olamiyorum..

oo çiğ börek ..kısır..ve helva..hemen yaratıcılığını konuşturmuş ..maşallah..çocukları var mı

mutlaka yaparsın canım.yeni işin hayırlı olsun..

var canım bir oğlu var 4.sınıfa gidiyor bu sene:)

el işindede maheret valla kıskandım bak şimdi:))

Biraz önce aradım oğluşu gelmiş okuldan. Bir kaç kez servis onu beklemişti sınıftan çıkmasını evde konusu olmuştu bunun. Bugün servis oğlumla aynı isimli başka bir çocuğu beklemiş heyecanla onu anlattı nasıl içerlediyse artık :)))))

Bir sayfa fotokopi ödevi varmış onu bitirdim dedi, şimdi hangi onluğa yakın konusu ile ilgili yardımcı kitaptan test çözüyormuş babası öyle demiş :)

Akşama da hikaye haritası ile çıkarma problemlerimiz var artık ne kadarını yapabilirsek. Benimde ders çalışmaya başlamam lazım baya ara verdim...

Birde yemek mevzusu var ne yapsam onu düşünüyorum şimdi...

Bizimkiler yoldadır, 17 de çıkıyolar, yürüyerek geliyolar eve.
Ben de dünden tavuk çorbası var, yanına menemenvari bişey yapıcam, taze yeşil biberlerim vardı, biber-soğan-domates tavada kavuracağım, içine 1 de patates koyarım belki. Bizim bir de yarın yerli malı var kızlarr, çalışanlar içecek ve çerez getirsinler demiş öğretmeni, içeçek alıcam, bakalım neler yapacaklar, şiir de okuyacaklarmış, portakal çıkmış benim kıza
2 kıtalık kısa bir şiir, bir heyecanlı. Okul da işyeri ile mesafeli, yakın olsaydı giderdim ama, neyse

maşallah maşallah,başlasınlar artık tabi ya yavaştan kendileri yapmaya bizdede aynı dert illa başına oturucam.haftaiçi yemek yapma konusu bana çok yabancı canım ya o yüzden fikir bile veremiyorum sana çünkü hiç yapmam haftaiçi yemek.Kahvaltı tost gibi hazırla seviyosanız ben sıkışınca öyle yapıyorum yada menemen çayla iyi gidiyor..

bizdede geçen yıl olmuştu ama bu yıl yok daha haber yerli malı için,içecek götürmüştük bizde.Ben patetesli yumurtayıda çok severim bak şimdi geldi aklıma patetesleri kızartıp üstüne yumurta kırınca mmmmmmm çok severim zelişşş tavsiye ederim

Hııım yerli malını ben okul döneminde çok severdim şimdi oğluşta çok seviyor ama halen bir bilgi yok bu konuda bişey yapacaklar mı bilemiyorum...

Yemeklerde güzel bu arada :)))

İnsan böyle zamanlarda yanında olmak istiyorda çocuğun işte her zaman olmuyor hatta çoğu zaman olmuyor kanayan yaramız bu...

Canım bizde öyle zaten 8 de gidipte her zaman yemek yapmak mümkün olmuyor ki zaten tek işte yemek olmuyor malum. Bizde hep kolay hazırlanacak şeyler yapıyoruz. Senin şu yumurtalı patatesi annem yapar aslında oğlum bayılır hadi bende onu yapayım bu akşam :))) Teşekkür ettim fikir için :)

Evet canım bazen yaparız, hem pratik, hem de lezzetli olur.

Sağol canım. Artık niyeti torunlara yorcaz, onlarda gideriz inşallah.

Günaydın kızlarr,
Dün bizimkiler matematikte yeni konuya geçmişler, ölçü birimleri, metre-adım-kulaç falan onları kitaptan deftere yazıyordu, kendi yaptı. Ben de dedim ki benim canım sıkılıyor hadi çarşıya çıkalım, kızları bıraktık evde, çarşıya indik, avm gezdik, sonra bir kahve içtik döndük, ilk defa böyle birşey yaptık, ama saat 22 de mağazalar kapanıyomuş, yarım kaldı, mağaza dolaşma işi, 21 gibi gitmiştik çünkü, olsun ama yine de güzeldi. Bizde böyle geçti akşamımız, sizlerde ne var ne yok?

Günaydınlar herkesler...

Ne güzel yapmışsınız yaa. Artık büyük oldukları için çıkarsınız böyle sevindim senin adına ne güzel gelmiştir akşam akşam...

Matematik konularında bizi de baya uğraştırmıştı o konu yok efendim yatağı ölç, dolabı ölç kalemi, silgiyi ölç filan

Kolaylıklar diliyorum :))))

Dün akşam üstü yazmıştım ya zaten.

Dün öğretmen bir sayfa toplama işlemleri ile ilgili fotokopi vermiş hem işlem yapıp hem boyamaları için gittiğimde yapılmıştı o. Baba ile yapmışlar.

Matematik defterine 12 tane problem yazıp çözdük ben gittiğimde 2-3 tane yapmıştı ama işlemlerin hepsi yanlıştı düzelttik :)

Ben bu akşam ananeye uğrayacağım iş çıkışı gece gece yatıramadım tutturdu teyzeme ananeme mektup yazıcam diye onu bekledik yazması süslemesi derken 11 i geçti saat...

Çarpım tablosu 2leri şöyle bir iki kere tekrar yaptık. Ama daha baya uğraşmamız lazım henüz yazdıramadım hiç yazsak daha iyi oturacak ama zaman işte...

Bizimde böyle geçti akşamımız..

Aaaaa bu arada yumurtalı patatesi yaptım bıcırık çok sevdi ama ben yemeyecektim o kadar off offffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…