- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
günaydın arkadaşlar..Günaydın kızlarr,
Dün bizimkiler matematikte yeni konuya geçmişler, ölçü birimleri, metre-adım-kulaç falan onları kitaptan deftere yazıyordu, kendi yaptı. Ben de dedim ki benim canım sıkılıyor hadi çarşıya çıkalım, kızları bıraktık evde, çarşıya indik, avm gezdik, sonra bir kahve içtik döndük, ilk defa böyle birşey yaptık, ama saat 22 de mağazalar kapanıyomuş, yarım kaldı, mağaza dolaşma işi, 21 gibi gitmiştik çünkü, olsun ama yine de güzeldi. Bizde böyle geçti akşamımız, sizlerde ne var ne yok?
oo geç gitmişsiniz..o yüzden yarım kalmış..bir daha ki sefere erken gidin canım.
maşallah kendisi yapmış ödevlerini ..aferin kızına..
Günaydınlar herkesler...
Ne güzel yapmışsınız yaa. Artık büyük oldukları için çıkarsınız böyle sevindim senin adına ne güzel gelmiştir akşam akşam...
Matematik konularında bizi de baya uğraştırmıştı o konu yok efendim yatağı ölç, dolabı ölç kalemi, silgiyi ölç filan
Kolaylıklar diliyorum :))))
Dün akşam üstü yazmıştım ya zaten.
Dün öğretmen bir sayfa toplama işlemleri ile ilgili fotokopi vermiş hem işlem yapıp hem boyamaları için gittiğimde yapılmıştı o. Baba ile yapmışlar.
Matematik defterine 12 tane problem yazıp çözdük ben gittiğimde 2-3 tane yapmıştı ama işlemlerin hepsi yanlıştı düzelttik :)
Ben bu akşam ananeye uğrayacağım iş çıkışı gece gece yatıramadım tutturdu teyzeme ananeme mektup yazıcam diye onu bekledik yazması süslemesi derken 11 i geçti saat...
Çarpım tablosu 2leri şöyle bir iki kere tekrar yaptık. Ama daha baya uğraşmamız lazım henüz yazdıramadım hiç yazsak daha iyi oturacak ama zaman işte...
Bizimde böyle geçti akşamımız..
Aaaaa bu arada yumurtalı patatesi yaptım bıcırık çok sevdi ama ben yemeyecektim o kadar off offffff...
canım mektupta ne yazdı senin oğluş acep..merak ettim..
biz akşam ödevlerini bulamadık..arkadaşı ile karıştırmışlar..sonra yanındaki kız arkadaşı ben ödevimi almadım,yok ödevim demiş..emir de kendi ödevini vermiş.sanmış ki kızın ödevini yanlışlıkla almış..
biz de soru bankalrından test kopardık.test çözdük..boş durmadık..
hava yine soğuk burda..her yer buz tutmuş duurumda..arabamızın camı da buz tutmuş..ve sabah çok uğraştı eşim...arabayı kaçırdım o yüzden...
bir çözüm var mı camların buzlanmaması için
Son düzenleme: