Hııım aynı dönemde izinde olacağız bende kısmet olursa 2. hafta izne çıkmayı planlıyorum
İnternet olmadan çok zor artık değil mi? Birde burası cidden alışkanlık yapıyor
İngilizce bizde de yeni yeni öğretmen değişikliği ile birlikte dillenmeye başladı :)
Gelelim soruma :)))))
Canım benim oğluşum yazın 1 ay futbola gitti bir ayın sonun da sıkıldı gitmek istemiyorum dedi bıraktırdık, sonra yüzmeye gitti yine bir ayın sonunda istemedi gitmek ve bıraktırdık.
Geçen hafta beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşımla konuştum o bana oğlumu kesinlikle ne olursa olsun bir spor ile uğraşması için desteklememi söyledi. Haftada 1 gün 1-2 saat gönder bir spor kulübüne ve sıkıldım derse ve gitmek istemezse hemen onun talebine boyun eğmeyin.
Çocuk hem enerjisini doğru yönlendirir, hem gelişimi için çok önemli hem de spor disiplini gündelik hayatta ta büyük rol oynuyor dedi.
Aslında ben kışın değil de yaz aylarında gönderirim diye düşünüyordum ama şimdi kafam da karıştı çok da sıkıntı olmaz aslında benim kursta olduğum saatlerde dedemiz götürebilir.
Dün akşam uğrayacaktım unuttum, bu akşam geçerken uğrayıp şartları öğrenicem.
Siz haftada ne kadar gidiyorsunuz, 6-7 yaş gruplarını alıyorlar mı acaba birde herhangi bir doktor raporu filan istiyorlar mı?
Sen buradan tanıdın artık bizi biraz, ders bakımından sıkıntılıyız biraz şimdi göndersem mi yazı mı beklesem acaba?
Oturduğumuz yerde bir çok spor salonu var basketbolu yazın bir dönem istemişti şimdi oraya göndersem diyorum ama kararsızımda...