- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
kız ben onu doğum tarihi zannettim 70-79 diye
Al bendenden o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben onu doğum tarihi zannettim 70-79 diye
Slm kızlar nasılsınız bugün gerçi akşam oldu artık günü bitirdik.
Gelemedim internet hatlarımızda yine sıkıntı vardı.
Zamanda kalmadı yazdıklarınıza bakmaya.
Dün akşam ödev vermemişti öğretmen sadece gündüz sınav yapmış ama daha önce işlemedikleri konu olan eldeli toplamalarda verilmeyenleri bulma konusu ile ilgili. Tabi bizimki hiç bilmiyor hepsi de eldeli sınav kağıdını da alıp eve getirmiş biraz kızdım ama çocuk ne yapsın ki. Yada işledilerse bile bu konuyu ne defterlerinde nede kitabında bir çalışma var sordum göstermedi öğretmen diyor ne biliyim işte akşam biraz ona canım sıkıldı.
Bugün eşim gidecekti okula gitmemiş ona da bozuldum biraz.
Dün akşam bahaneyle bahsettiğim toplama işlemlerine çalıştırdı babası biraz, önceki akşamdan uykusuzdum zaten erkenden yattık bizden sonra baya kar yağmış :)
Bugün okullar tatil değildi zaten. Az önce aradım yine ödevi yokmuş.
Slm cnm nihayet halloldumu artık intenet sıkıntısı?verilmeyeni bulma bizimde konumuz şu an ve tabiki babasına devrediyorum bu konuyu beni hiç açmadı.
Bakalım bizde bu akşam eve nasıl gidicez.Yağarsa belki yarın tatil olur benimki umutlu:)
Boğazımda bir ağrı hissediyorum bende hasta olucam galiba:2::2:
Slm cnm nihayet halloldumu artık intenet sıkıntısı?verilmeyeni bulma bizimde konumuz şu an ve tabiki babasına devrediyorum bu konuyu beni hiç açmadı.
Bakalım bizde bu akşam eve nasıl gidicez.Yağarsa belki yarın tatil olur benimki umutlu:)
Boğazımda bir ağrı hissediyorum bende hasta olucam galiba:2::2:
İnternet sorunu hala tam çözülmüş değil Türk Telekomdan yana sıkıntı var gelen gidende olmadı bugün kendiliğinden düzeldi. Bir sürü alıntı yaptım gün içindeki yazışmalardan internet kesilince gönderemedim
Yazılanlara baktım biraz bugün kek muhabbetleri yapılmış ayy iyiki yokmuşum dayanamaz söylerdim heralde inanılmaz tatlı isteklerim baş gösterdi yine malum dönem öncesi :))))
Evet baba daha yi oluyor her açıdan benim evde işlerim oluyor onlar yapınca iyi oluyor benim içinde...
Dikkat et kendine canım hemen önlem alırsan geçer, pastil veya fısfıslar işe yarıyor başlangıç aşamasında...
Umarım hayırlısıyla bir an önce evlerimize ulaşırız...
merhaba canım..
karda kışta işiniz zor oralarda.
Evet canım yaa hem de ne zor...
Sen nasılsın ufaklık nasıl nasıl gidiyor dersler?
Sizin öğretmen de sınav yapıyor mu?
iyiyiz canım sağol.
sizde şu sıkıntıları atlatırsınız inşallah bir an önce.
öğretmen hiç sınav yapmıyor ben duymadım eve de bişi gelmedi.
oğlana soruyorum olmadı diyor..
sınıf annesine sorsam iyi olur aslında.
Ahh ahh bu öğretmende kaldığımız sürece sıkıntılar sürecek gibi eşimi görüştürmek istiyorum öğretmenle ama oda yan çiziyor bilmiyorum nasıl davranacağımı. Artık sadece hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Biz her zamanki gibi elimizden geleni yapıcaz, çocuğunda bir sıkıntısı yok okulla ilgili yani bize öyle söylüyor ki eğer sıkıntılı olsa gitmek istemez heralde.
Gelişmelere göre hareket edicem muhtemelen. Ne olurdu biraz daha rahat bir insan olsaydım, her olayı takıntı haline getirmeseydim ama belki de değişirim bilemiyorum ki...
canım sen yersiz yere takıntı yapmış değilsin ki.
hangimiz senin yerinde olsak aynı şeyleri hissederiz.
öğretmen çok çok önemli.
1. sınıfta bize de çektirdi öğretmen neyse ki bu sene değişti kurtulduk.
Haklısın canım.
Kendine iyi bak çıkıyoruz bizde yarın görüşürüz inşallah...
Face aç ama yaaa bekliyoruz bak.
İşlemedikleri konudan sınav yapamaz ki ama:26::26:Slm kızlar nasılsınız bugün gerçi akşam oldu artık günü bitirdik.
Dün akşam ödev vermemişti öğretmen sadece gündüz sınav yapmış ama daha önce işlemedikleri konu olan eldeli toplamalarda verilmeyenleri bulma konusu ile ilgili. Tabi bizimki hiç bilmiyor hepsi de eldeli sınav kağıdını da alıp eve getirmiş biraz kızdım ama çocuk ne yapsın ki. Yada işledilerse bile bu konuyu ne defterlerinde nede kitabında bir çalışma var sordum göstermedi öğretmen diyor ne biliyim işte akşam biraz ona canım sıkıldı.
Dün akşam bahaneyle bahsettiğim toplama işlemlerine çalıştırdı babası biraz, önceki akşamdan uykusuzdum zaten erkenden yattık bizden sonra baya kar yağmış :)
Pazar günü oynarsınız inşallah canım, kalırsa. Bizimkiler de geziye gittiler dün, önceki günün ödevleri vardı, onları yaptı. Sayı doğrusunda rakamları yazıp, mesela 30 veriyor, 20 ile 40 arasını sayı doğrusunda çizip hangisine yakındır diye, o tür sorular vardı.Günaydın kızlar nasılsınız?
İstanbul'da kar var ama sadece üşüyoruz yani zamansızlıktan çıkıp çocuklarla kartopu oynamadıktan sonra, ne bileyim yolları kapatacak kadar fazla yağmayıp okullar ve işler tatil olmadıktan sonra bu kar sadece üşütüyor ne yazık ki... Allahtan servis var yoksa yollarda üstüne birde çile çekiyorsun...
Dün akşam oğluşun ödevi yoktu 2 sayfa test çözmüştü. Ben yemek yaparken kitap okuttum 20 sayfa kadar okumuştur. Sonra emek yedik yemekten sonra babasıyla matematik çalıştılar bende arkadaşa kahveye çıktım o ara
İşlemedikleri konudan sınav yapamaz ki ama:26::26:
Gerçekten de can sıkıcı bir durum ama sabret bakalım bu dönem canım yaa, diyecek bişey de bulamıyorum yani.
Pazar günü oynarsınız inşallah canım, kalırsa. Bizimkiler de geziye gittiler dün, önceki günün ödevleri vardı, onları yaptı. Sayı doğrusunda rakamları yazıp, mesela 30 veriyor, 20 ile 40 arasını sayı doğrusunda çizip hangisine yakındır diye, o tür sorular vardı.
Benim kızda da inat durumu var, çok canımı sıkıyor, birşeye takıldı mı, yapmicam deyip çıkıyor, inatlaştıkça daha fena oluyor, çok canım sıkılıyor, nasıl düzelteceğiz bilmiyorum.:26::26:
canım ya..işlemiş olmaları lazım..bizim çocuklar taa ne zaman yaptılar bu olmayan sayıyı bulmayı..Slm kızlar nasılsınız bugün gerçi akşam oldu artık günü bitirdik.
günaydın canımmm...iyiyiz canım sağol.
sizde şu sıkıntıları atlatırsınız inşallah bir an önce.
öğretmen hiç sınav yapmıyor ben duymadım eve de bişi gelmedi.
oğlana soruyorum olmadı diyor..
sınıf annesine sorsam iyi olur aslında.
oy 20 sayfa iyi okumuş.Günaydın kızlar nasılsınız?
İstanbul'da kar var ama sadece üşüyoruz yani zamansızlıktan çıkıp çocuklarla kartopu oynamadıktan sonra, ne bileyim yolları kapatacak kadar fazla yağmayıp okullar ve işler tatil olmadıktan sonra bu kar sadece üşütüyor ne yazık ki... Allahtan servis var yoksa yollarda üstüne birde çile çekiyorsun...
Dün akşam oğluşun ödevi yoktu 2 sayfa test çözmüştü. Ben yemek yaparken kitap okuttum 20 sayfa kadar okumuştur. Sonra emek yedik yemekten sonra babasıyla matematik çalıştılar bende arkadaşa kahveye çıktım o ara
of..en yakın onluğu bulma konusundasınız..neden inat ediyor ki..üstüne gitme bakalım..inatlaşma kuzuyla.İşlemedikleri konudan sınav yapamaz ki ama:26::26:
Gerçekten de can sıkıcı bir durum ama sabret bakalım bu dönem canım yaa, diyecek bişey de bulamıyorum yani.
Pazar günü oynarsınız inşallah canım, kalırsa. Bizimkiler de geziye gittiler dün, önceki günün ödevleri vardı, onları yaptı. Sayı doğrusunda rakamları yazıp, mesela 30 veriyor, 20 ile 40 arasını sayı doğrusunda çizip hangisine yakındır diye, o tür sorular vardı.
Benim kızda da inat durumu var, çok canımı sıkıyor, birşeye takıldı mı, yapmicam deyip çıkıyor, inatlaştıkça daha fena oluyor, çok canım sıkılıyor, nasıl düzelteceğiz bilmiyorum.:26::26:
tamam canım hotmail de görüyorum bir sürü istek birikmiş..
sende kendine iyi bak görüşmek üzere canım..
canım ya..işlemiş olmaları lazım..bizim çocuklar taa ne zaman yaptılar bu olmayan sayıyı bulmayı..ya da öğretmen farkında olmadan atladı.işledim sanıp da testte de sordu konuyu..
hoş geldin bu arada...özledik seni.
günaydın canımmm...
bizim öğretmen her gün sınav yapıyor neredeyse.
ama bugün de okul yok bize
oy 20 sayfa iyi okumuş.
of..en yakın onluğu bulma konusundasınız..neden inat ediyor ki..üstüne gitme bakalım..inatlaşma kuzuyla.
canım ben neredeyse 1 yıldır hotmailimi açamıyorum..sen nasıl açıyorsun..bana bir anlat hele ya..bir yere üye oluyorum..link e postaya gönderildi..onaylayın diyor..fekat ben e postalarımı hiç açamadım..hot mail kapandı ya..o gün bu gündür yani.
Günaydın kızlar nasılsınız?
merhaba canım özlettin kendini..
bu proje ödevleri zaten anne baba yardımı olmadan olmuyor.bize gelmedi bakalım gelir mi ödev..
selam cnm,bu ödevler zaten kaynaşma ödevi biliyosun anne çocuk baba kaynaşsın diye hatta fazla kaynaşıp kızışsın diye verilmiş ödevler
günaydın canımcanım ya..işlemiş olmaları lazım..bizim çocuklar taa ne zaman yaptılar bu olmayan sayıyı bulmayı..
ya da öğretmen farkında olmadan atladı.işledim sanıp da testte de sordu konuyu..
hoş geldin bu arada...özledik seni.
günaydın canımmm...
bizim öğretmen her gün sınav yapıyor neredeyse.
ama bugün de okul yok bize
oy 20 sayfa iyi okumuş.
of..en yakın onluğu bulma konusundasınız..neden inat ediyor ki..üstüne gitme bakalım..inatlaşma kuzuyla.
canım ben neredeyse 1 yıldır hotmailimi açamıyorum..sen nasıl açıyorsun..bana bir anlat hele ya..bir yere üye oluyorum..link e postaya gönderildi..onaylayın diyor..fekat ben e postalarımı hiç açamadım..hot mail kapandı ya..o gün bu gündür yani.
Günaydın cnm,bizdede akşam ödev yoktu okula giden çok az çocuk varmış zaten dün öğretmende ödev vermemiş biz akşam oğluşla çıktık bizim orda park var bembeyazdı bayağı bir oynadık hevesini aldı biraz sonra eve gelip hürremi seyrettim birazda gece son buldu zaten.bu sabahta rahat geldim işe.
pek kaynaşamadıkki başımda bekledi çocuk sonra uykusu geldi yattı :)) ben uğraştım gece yarısına kadar :)))
hızınıza yetişemiyorum heee kaç sayfa olmuş maşallah