İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

ah ku kızlar :KK1: :KK1: :KK1:
benimkinin de odasını bir görsen :KK30:
Ah orasını hiç sorma zaten :KK9:

Benim kız da çok rahatına düşkün. Utanıyorum yazarken ama, yani bu kar da olmaz dersin. Ders yaparken yere kalemi düşüyor, eğilip almaktansa kalemliğinden yeni kalem çıkartıp yazıyor. Ders başında bazen bildiği şeyler olunca sen şunları yap 5 dk sonra kontrol edeceğim diyorum. O beş dakkada sürekli, anneeeeeeee su getirrr, anneeeeee mandalina getirrrrrrr bıktırıyor beni. Kalk kendin al diyorum tamam tamam gerek yok diyor.
Bu kadar tembel yani. Asıl ben ne yapacağım bu kızla.
Annem böyle alıştırdı bunu. İlk ve tek torundu her dediğini yaptı şimdi acısını çekiyoruz. Ama ben sürekli sürekli uyarıyorum, birşey istediğinde kendin al diyorum. Böyle böyle alıştırmaya çalışıyorum bakalım.......

Ay aynı benim kızlar, anneanneler varya zaten, benimkileri de o büyütüyo, her dediklerini yapıyo, kıymetlerini ödeyemeyiz ama torunlarını da hazırcı yapıyorlar işte. Senin başka çocuk var mıydı canım?

Ben çok dağınık değildim ama hatırlıyorum annem kız kardeşimle bize bağırırdı. Evlenince arkanızdan ben de gelip evinizi toplarım sanmayın diye. Korkuyorum annem gibi olacağım :)

bizim zamanımızla şimdiki zaman gerçekten farklı. anneanne ve babaanneler de biraz şımarık yetiştiriyor şimdi.
çocuğun içinde de yoksa ne desen boş..

bizim zamanımızla şimdiki zaman gerçekten farklı. anneanne ve babaanneler de biraz şımarık yetiştiriyor şimdi.
çocuğun içinde de yoksa ne desen boş..
evet haklısın..ben de ders çalışırken su isterse getiriyorum..canı bir şey isterse getiriyorum..dersin başından kalkmasın diye..

bazen eşim mutfaktan gelirken 1 bardak su getiriyor..bunlar nasılsa isteyecek diye..masada duruyor canı isteyen çocuk içiyor..

meyveyi de yemekten hemen sonra hazır edip soyup getiriyorum sehpaya koyuyorum..otur kalktan yoruldum çünkü..

dilekcim nasılsın ısınabildinmi..

evet canım ancak ısındım

çok işim vardı yazamadım..evrak geldi..

boncukcum ihlamur içmedim ama bol çay içtim...sıcak iyi geldi...ayaklarımın buzunun çözülmesi 2 saat sürdü sankii:26:

Ah orasını hiç sorma zaten :KK9:

Ay aynı benim kızlar, anneanneler varya zaten, benimkileri de o büyütüyo, her dediklerini yapıyo, kıymetlerini ödeyemeyiz ama torunlarını da hazırcı yapıyorlar işte. Senin başka çocuk var mıydı canım?

10 aylık bir de oğlum var teyzesi :)

10 aylık bir de oğlum var teyzesi :)

evet katılıyorum,,,ablasından alışsın oğlun..ben büyük oğluma oyalanması için hadi kardeşinin bezini değiştir ..hadi ona çorap giydir..hadi pantolonunu giydir diyordum...bazen yetişemiyoruz otobuse falan..o arada benim işim varsa abisine söylüyorum hadi otobus kaçıyor..sen kardeşini giydir diye..o işten yırtıyorum..bazen tabiii

ama küçük oğlum kendisi giyinmeyi soyunmayı seviyor.abisi gibi benden istemiyor ..

bu arada kızlarr ben sizi facete fena karıştırıyorum yaaa, burda da isminizle hitap edelim barii, Yeşim kimdi, Zekiye kimdi??? diye.:KK53:
bu arada Zelişin internetleri kesikmiş arkadaşlar, selamı var size.

Son düzenleme:
selam kızlar
arada okuyorum ama yazamadım bayadır...
zelişin oğlanı okuyorum, öğretmene küfrediyorum çaktırmayın......
bizim okuma sorunu devam ediyor sevmiyor istemiyor bıraktım bende bir süre bakalım ne olacak..bugünde tatil kitap verdim yanına başka ödev yok bunu oku diye bakalım ne olacak..
geçen gün proje ödevi vardı karagöz-hacivat oynatacaklar sahne yaptık.
karagöz-hacivat parça parça a4 kağıtta vermiş onlar boyandı kesildi mukavvaya yapıştırıldı bi daha kesildi birbirine raptiyelendi birer çubuk monte edildi oynatmak için.......
sahneyi montajdan önce hazırlamıştık karagözler büyük oldu sahneye sığmadı :))) koli aradık büyük bulamadık neyse uydurduk bişeyler parşömen kağıdıyla kapladık önünü vsvsvs.
bu işlemin sadece karagözle hacivatı boyama kısmını çocuk yaptı
o gece bizim öğretmeninde kulakları bayaaa çınladı

selam kızlar
bizim okuma sorunu devam ediyor sevmiyor istemiyor bıraktım bende bir süre bakalım ne olacak..bugünde tatil kitap verdim yanına başka ödev yok bunu oku diye bakalım ne olacak..
karagöz-hacivat parça parça a4 kağıtta vermiş onlar boyandı kesildi mukavvaya yapıştırıldı bi daha kesildi birbirine raptiyelendi birer çubuk monte edildi oynatmak için.......
sahneyi montajdan önce hazırlamıştık karagözler büyük oldu sahneye sığmadı :))) koli aradık büyük bulamadık neyse uydurduk bişeyler parşömen kağıdıyla kapladık önünü vsvsvs.
hahahaahhaha..zaten böyle ödevleri tek başına çocuk yapamayacağına göre haklısın kulaklarını çınlatmakta yaniiiiiii...çok uğraşmışsınız çok..

bizim okul tatilmiş bugün..ve yarınnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar

merhaba canım özlettin kendini..
bu proje ödevleri zaten anne baba yardımı olmadan olmuyor.bize gelmedi bakalım gelir mi ödev..

selam kızlar

selam cnm,bu ödevler zaten kaynaşma ödevi biliyosun anne çocuk baba kaynaşsın diye hatta fazla kaynaşıp kızışsın diye verilmiş ödevler:KK1::KK1::KK1:

hahahaahhaha..zaten böyle ödevleri tek başına çocuk yapamayacağına göre haklısın kulaklarını çınlatmakta yaniiiiiii...çok uğraşmışsınız çok..

bizim okul tatilmiş bugün..ve yarınnnnnnnnnnnnnnn

iyiymiş valla keyfini sürsün oğlan,benimki sabah tatil olmadığını duyunca pek bi yıkıldı üzülme oğlum dedim kartopu oynaya oynaya gidersin okula fenamı diye ama fazla motive edici olmadı tabi:KK9::KK9:

bu arada kızlarr ben sizi facete fena karıştırıyorum yaaa, burda da isminizle hitap edelim barii, Yeşim kimdi, Zekiye kimdi??? diye.:KK53:
bu arada Zelişin internetleri kesikmiş arkadaşlar, selamı var size.

forumda isimle hitap edilemiyosun galiba bildiğim kadarıyla cnm..

zelişlerin internet problemi büyük galiba bayağı halledemediler ne zamandır..

merhaba canım özlettin kendini..
bu proje ödevleri zaten anne baba yardımı olmadan olmuyor.bize gelmedi bakalım gelir mi ödev..
aman ya en sevmediğim sey..gelmesin mümkünse proje ödevi.

selam cnm,bu ödevler zaten kaynaşma ödevi biliyosun anne çocuk baba kaynaşsın diye hatta fazla kaynaşıp kızışsın diye verilmiş ödevler:KK1::KK1::KK1:
heheheh
iyiymiş valla keyfini sürsün oğlan,benimki sabah tatil olmadığını duyunca pek bi yıkıldı üzülme oğlum dedim kartopu oynaya oynaya gidersin okula fenamı diye ama fazla motive edici olmadı tabi:KK9::KK9:

yazık ya..kıyamam...

X