İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım benimkiler yiyor.
havuçlu hiç yapmadım bende..

oo yapmadıysan kesinlikle yapmanı tavsiye ederim..nefis bir lezzet..bak kek olarak yapılıp da krem şanti ile pastaya dönüştürmüşler kk nın ana sayfasında gurme kısmında...nefis görünüyor..olmazsa böyle denerim ben de ..değişiklik olur deeemmiii

selam kızlar
arada okuyorum ama yazamadım bayadır...
zelişin oğlanı okuyorum, öğretmene küfrediyorum çaktırmayın......
bizim okuma sorunu devam ediyor sevmiyor istemiyor bıraktım bende bir süre bakalım ne olacak..bugünde tatil kitap verdim yanına başka ödev yok bunu oku diye bakalım ne olacak..
geçen gün proje ödevi vardı karagöz-hacivat oynatacaklar sahne yaptık.
karagöz-hacivat parça parça a4 kağıtta vermiş onlar boyandı kesildi mukavvaya yapıştırıldı bi daha kesildi birbirine raptiyelendi birer çubuk monte edildi oynatmak için.......
sahneyi montajdan önce hazırlamıştık karagözler büyük oldu sahneye sığmadı :))) koli aradık büyük bulamadık neyse uydurduk bişeyler parşömen kağıdıyla kapladık önünü vsvsvs.
bu işlemin sadece karagözle hacivatı boyama kısmını çocuk yaptı
o gece bizim öğretmeninde kulakları bayaaa çınladı
Of beee ne uğraşmışınız canım, bitti mi şükür, okurken ben yoruldum.

forumda isimle hitap edilemiyosun galiba bildiğim kadarıyla cnm..

zelişlerin internet problemi büyük galiba bayağı halledemediler ne zamandır..
Yok canım öyle bir kural yok, ben 70-79 topiğindeyim hep birbirimize isimle hitap ediyoruz, hiç duymadım öyle birşey.

ooooooowwwwwwwwwwww.... süper olur...

kek bitti evde..kurabiye var...o da az kaldı..bakalım..neli kek yapsam bir dahakine..bana bir akıl verin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:.
Cevizli-çaylı biliyormusun, neskafeli var, havuçlu-tarçınlı da güzel. Bunlar benim sevdiklerim, ıslak kek var bir de uzun zamandır ben de yapmıyorum ıslak keki, severim keratayı:KK53::KK53:

zelişin bağlantı sorunu var kızlar..sabahtan yazıştık..fakat teknisyen bekliyordu..sorun hallolacak diye..ama daha bağlanmadığına göre bekliyor ...

haber vereyim dedim..iyiymiş..

Yok canım öyle bir kural yok, ben 70-79 topiğindeyim hep birbirimize isimle hitap ediyoruz, hiç duymadım öyle birşey.

Cevizli-çaylı biliyormusun, neskafeli var, havuçlu-tarçınlı da güzel. Bunlar benim sevdiklerim, ıslak kek var bir de uzun zamandır ben de yapmıyorum ıslak keki, severim keratayı:KK53::KK53:

yani ben de isimle çok hitap ettim birilerine ..mesela bebek yolu beklerken 2011 ocak bebeklerinde 9 ay yazıştık..bebekler doğdu 1 yıl da öyle yazıştık..artık isimlerimizi öğrenmiştik..isim yazıyorduk biz de..sorun olmuyordu..

canım nescafeli severimmmmmmmm....ay canım istedi...çocuklar yemez belki ama ben yerim..olmazsa kek hamurundan biraz ayırıp nescafe koyup öyle fırınlarım...harika olur..çaylı yapmadım hiç..ama çay çok da faydalı değil kuzum ya çocuklar yiyor ..ne bilem...güzel mi oluyor ki çaylı..anlat azıcık.

70-79 topiğini görmedim hiç nerdeki bir bakayım bende.
kekler oh misss..

ooooooowwwwwwwwwwww.... süper olur...

kek bitti evde..kurabiye var...o da az kaldı..bakalım..neli kek yapsam bir dahakine..bana bir akıl verin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:.

sende yapıp yapıp ince olanlardansın benim kuzenimde öyle sinir oluyorum size:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:şaka bi tarafa nasıl böyle hamurişi yapıp incesiniz ya yemiyomusunuz hiç nedir:KK4::KK4:

sende yapıp yapıp ince olanlardansın benim kuzenimde öyle sinir oluyorum size:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:şaka bi tarafa nasıl böyle hamurişi yapıp incesiniz ya yemiyomusunuz hiç nedir:KK4::KK4:

yemeden olur mu canımcım..yiyorum tabi..ama ne bileyim sabah kahvaltı yaparken yiyorum keki mi..ya da kurabiye yedim mesela bu sabah 3 tane kahvaltıda..
öğlen kısır getirmiştim yanımda..turşu ile birlikte onu yedim..5 adet te mandalina vardı..onları yedim..bir de kantine gidip karammm gofret aldım..onu yedim..bu kadar..ama akşam abartmak yok..bir kase çorba yetiyor..biraz da salata..

Son düzenleme:
yemeden olur mu canımcım..yiyorum tabi..ama ne bileyim sabah kahvaltı yaparken yiyorum keki mi..ya da kurabiye yedim mesela bu sabah 3 tane kahvaltıda..
öğlen kısır getirmiştim yanımda..turşu ile birlikte onu yedim..5 adet te mandalina vardı..onları yedim..bir de kantine gidip karammm gofret aldım..onu yedim..bu kadar..ama akşam abartmak yok..bir kase çorba yetiyor..biraz da salata..

ve ara öğünüm yok.günde 3 öğün yiyorum..ara öğün olmayınca müthiş oluyor..acıkıyorsun en azından..ama aralarda birşeyler atıştırınca acıkmıyorsun ki akşama kadar..ya da ne bileyim öğlene kadar..bu yüzden günde sadece 3 öğün..

aralarda yeşil çay, çay içiyorum..nescafe bazen içiyorum..3 günde 1 falan

yani ben de isimle çok hitap ettim birilerine ..mesela bebek yolu beklerken 2011 ocak bebeklerinde 9 ay yazıştık..bebekler doğdu 1 yıl da öyle yazıştık..artık isimlerimizi öğrenmiştik..isim yazıyorduk biz de..sorun olmuyordu..

canım nescafeli severimmmmmmmm....ay canım istedi...çocuklar yemez belki ama ben yerim..olmazsa kek hamurundan biraz ayırıp nescafe koyup öyle fırınlarım...harika olur..çaylı yapmadım hiç..ama çay çok da faydalı değil kuzum ya çocuklar yiyor ..ne bilem...güzel mi oluyor ki çaylı..anlat azıcık.
tarifi yarın getireyim canım, 1 bardak demli çay koyuyorsun içine, tarçın-ceviz de var, emine bederin tarifiydi.
Ne zararı olacak ki canım.
70-79 topiğini görmedim hiç nerdeki bir bakayım bende.
kekler oh misss..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-9137.html#post33053049

Al benden de o kadar, yapınca dayanamayıp yerim, ama maalesef kilo da alıp başını gidiyor:18::18:

Emine Beder Cevizli Çaylı Kek Tarifi

MALZEMELER:429795 194371020671718 2051353457 n Emine Beder Cevizli Çaylı Kek Tarifi
* 3 yumurta
* 1 su bardağı sıvıyağ (ben fındık yağı kullandım.)
* 1,5 su bardağı şeker
* 1 su bardağı demli çay (süzülmüş ve soğutulmuş)
* 3 su bardağı un
* 1 tatlı kaşığı tarçın
* 1 paket kabartma tozu
* 1/2 su bardağı dövülmüş ceviz
YAPILIŞI:
- Fırınınızı 175ºC’ye ayarlayıp çalıştırın.
- Un, kabartma tozu, tarçın ve cevizi bir kabın içinde harmanlayın.
- Yumurtaları ve şekeri derin bir kabın içinde şekerler eriyip karışım iyice köpürene kadar çırpın.
- Yağı ve çayı ilave edip karıştırın.
- Unlu karışımı ilave edip tahta kaşıkla karışım homojenleşene kadar karıştırın ve yağlanmış kalıba döküp ısıtılmış fırında yaklaşık 35 dakika pişirin.Kalıbınız derinse daha uzun sürebilir. Kekin ortasına temiz bir bıçak soktuğunuzda bıçak temiz çıkıyorsa pişmiş demektir.

kız ben onu doğum tarihi zannettim 70-79 diye :KK1:
ahahahahahaha
kız allan seni görüyor emiii...heheheheheheh

Emine Beder Cevizli Çaylı Kek Tarifi

MALZEMELER:429795 194371020671718 2051353457 n Emine Beder Cevizli Çaylı Kek Tarifi
* 3 yumurta
* 1 su bardağı sıvıyağ (ben fındık yağı kullandım.)
* 1,5 su bardağı şeker
* 1 su bardağı demli çay (süzülmüş ve soğutulmuş)
* 3 su bardağı un
* 1 tatlı kaşığı tarçın
* 1 paket kabartma tozu
* 1/2 su bardağı dövülmüş ceviz
YAPILIŞI:
- Fırınınızı 175ºC’ye ayarlayıp çalıştırın.
- Un, kabartma tozu, tarçın ve cevizi bir kabın içinde harmanlayın.
- Yumurtaları ve şekeri derin bir kabın içinde şekerler eriyip karışım iyice köpürene kadar çırpın.
- Yağı ve çayı ilave edip karıştırın.
- Unlu karışımı ilave edip tahta kaşıkla karışım homojenleşene kadar karıştırın ve yağlanmış kalıba döküp ısıtılmış fırında yaklaşık 35 dakika pişirin.Kalıbınız derinse daha uzun sürebilir. Kekin ortasına temiz bir bıçak soktuğunuzda bıçak temiz çıkıyorsa pişmiş demektir.

hımmmm..güzelmiş...beğendim..ne bileyim ne zararı olacak ki..sanki görsen hiç zararlı şeyler yemiyorlar sanki demii

Slm kızlar nasılsınız bugün gerçi akşam oldu artık günü bitirdik.

Gelemedim internet hatlarımızda yine sıkıntı vardı.

Zamanda kalmadı yazdıklarınıza bakmaya.

Dün akşam ödev vermemişti öğretmen sadece gündüz sınav yapmış ama daha önce işlemedikleri konu olan eldeli toplamalarda verilmeyenleri bulma konusu ile ilgili. Tabi bizimki hiç bilmiyor hepsi de eldeli sınav kağıdını da alıp eve getirmiş biraz kızdım ama çocuk ne yapsın ki. Yada işledilerse bile bu konuyu ne defterlerinde nede kitabında bir çalışma var sordum göstermedi öğretmen diyor ne biliyim işte akşam biraz ona canım sıkıldı.

Bugün eşim gidecekti okula gitmemiş ona da bozuldum biraz.

Dün akşam bahaneyle bahsettiğim toplama işlemlerine çalıştırdı babası biraz, önceki akşamdan uykusuzdum zaten erkenden yattık bizden sonra baya kar yağmış :)

Bugün okullar tatil değildi zaten. Az önce aradım yine ödevi yokmuş.

Aslında akşamları kessem bende yemeği farkederim bayağı ama 12.30 da yemek yiyoruz burda eve 8 de gidiyorum çok acıkmış oluyorum eve gidincede haliyle yumuluyorum yani:KK56::KK56:

X