Geçmiş olsun canım,dinlensin evinde 2 gün zaten çok soğuk birde okullarda mikrobik bişeyler bulaşıyo bunlara biz geçen yıl 15 tatilin ilk karne akşamı hastanedeydik baktım çocuk dolu ishal kusma hepsi serum alıyo,eyvah dedim sabahlıcaz galiba ama allahtan bizimki o kadar uzamadı.
Geçmiş olsun canım,dinlensin evinde 2 gün zaten çok soğuk birde okullarda mikrobik bişeyler bulaşıyo bunlara biz geçen yıl 15 tatilin ilk karne akşamı hastanedeydik baktım çocuk dolu ishal kusma hepsi serum alıyo,eyvah dedim sabahlıcaz galiba ama allahtan bizimki o kadar uzamadı.
sağol canım..2 gün iyi gelir dinlenir artık.
sağol canım..2 gün iyi gelir dinlenir artık.
burada çok fena kar bastırdı...lapa lapa yağıyor..sizin oralar nasıl.???
Burda hava gayet sakin ama muhtemelen bu tarafa da gelecek demek ki...
Geçen yıl yine bu ayda 6 saat yolda kalmıştık o yüzden ne olur biz eve gidince gece yağsın...
evet bizim burda da kapanabilir ..şu an göz gözü görmüyor..belki bizi erken yollarlar ..evimiz uzak..2 vasıta..
burda hava karardı ve çok soğuk.yarın kar yağışlı gösteriyor ya bakalım..burada çok fena kar bastırdı...lapa lapa yağıyor..sizin oralar nasıl.???
Evet iyi gelir canım. Keyif yapsın biraz evde :)))))
Sen neden face kullanmıyorsun canım
Birde dersler nasıl gidiyor birlikte yapıyorsunuz değil mi?
burda hava karardı ve çok soğuk.yarın kar yağışlı gösteriyor ya bakalım..
face 2 yıl önce yasaklanmıştı işyerinde ondan sonra girmedim bende.
dersler oğlanın mı kızın mı :))
Bizim burda az güneşli canım hava ama içeriden sakin gözüküyor.burada çok fena kar bastırdı...lapa lapa yağıyor..sizin oralar nasıl.???
Ben görmedim ama, sen de bizi görmedin hem, demek bizi merak etmiyor musun?burda hava karardı ve çok soğuk.yarın kar yağışlı gösteriyor ya bakalım..
face 2 yıl önce yasaklanmıştı işyerinde ondan sonra girmedim bende.
dersler oğlanın mı kızın mı :))
Allah korusun ya çok yağdığı zaman zor gerçekten..inşallah gidersiniz..evet bizim burda da kapanabilir ..şu an göz gözü görmüyor..belki bizi erken yollarlar ..evimiz uzak..2 vasıta..
Oğlanın canım :)))
Evden girsene ekleyelim bizde seni. Akşam bir yandan ders çalıştırır bir yandan sohbet ederiz :))))
Bizim şirkette de yasaklı tüm sosyal iletişim video siteleri hatta ve hatta usb ve cd girişleri de yasaklı :))))
en şanslı benim galiba, herşey serbest çok şükür ki.
bizim işyerinde de çoğu şeyler yasak.akşamları da eşimde veya kızımda oluyor bilgisayar.gündüz yorulduğumdan akşamOğlanın canım :)))
Evden girsene ekleyelim bizde seni. Akşam bir yandan ders çalıştırır bir yandan sohbet ederiz :))))
Bizim şirkette de yasaklı tüm sosyal iletişim video siteleri hatta ve hatta usb ve cd girişleri de yasaklı :))))
etmez olur muyum hiç..Bizim burda az güneşli canım hava ama içeriden sakin gözüküyor.
Ben görmedim ama, sen de bizi görmedin hem, demek bizi merak etmiyor musun?
Burda hava gayet sakin ama muhtemelen bu tarafa da gelecek demek ki...
Geçen yıl yine bu ayda 6 saat yolda kalmıştık o yüzden ne olur biz eve gidince gece yağsın...
Ne güzel, istersen film bile izlersin yani :))))
Youtube engellenir mi ya. ilk zamanlar çok garip gelmişti bu şirketin tutumu ama insan neye alışmıyor ki :))
bende şanslıyım o konuda seyredemediğim dizileri bile tamamlıyorum bazen
ben bir ara sakinken öğlen arasında odamın kapısını kapatıyordum..hem yemeğimi yiyordum hem de dizimi izliyordum..haniball dizisini bitirdim.zaten 13 bölümdü..ilk 5 bölümünü tv den izlemiştim..gerisini netten izledim bitti..
ben bir ara sakinken öğlen arasında odamın kapısını kapatıyordum..hem yemeğimi yiyordum hem de dizimi izliyordum..haniball dizisini bitirdim.zaten 13 bölümdü..ilk 5 bölümünü tv den izlemiştim..gerisini netten izledim bitti..