İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar,akşam eve dönerken mahvoldum deniz bir dalgalıydı bir kabarıktı ilk defa böyle korktum ve içim dışıma çıktı eve gidene kadar kendime gelemedim.Şu 3 gün yandığımın resmidir yani..

Akşam bizimde sadece 1 fasikül ödevimiz vardı ama ben netten çıkarttığım matematik sorularını yaptırdım akşam problemler vardı annemin yaşı babamım yaşından şu kadar fazla gibi...ben mantığını anlasın diye biraz biraz başladım çözdürüyorum onları.ingilizce öğretmenleri ocakta değerlendirme yapacakmış söylemiş dün çalışın demiş neye çalışacaksak ne öğreniyolar onu bilmiyorum ki..

İngilizceye bize de farklı öğretmen geldiği için ben de bilmiyorum nasıl çalışacaklar. Öğretmenle de hiç görüşemedim. Defterine bakıyorum sadece kelimeler var, arada onları soruyorum o kadar.
Netten hangi siteden soru çıkartıyorsun canım, daha önce söylemiştin galiba ama unuttum.

günaydınlar..
dünden beri çok yoğun giriş çıkış bordro basımı.
dün eve gittim doğalgaz kesikti.klimayı açtık artık.
ödevlerde çoktu bir sürü test vardı. yapabildiğimiz kadar yaptık.
gece yarısı kızım rahatsızlandı ishal kusma :KK43:(

Ben de bodroları cuma ve pazrtesi hallettim. Şimdi de stopaj ve kdvlerle uğraşıyorum. Kızına da çok geçmiş olsun.Konuştun mu, ne demiş doktor, şimdi nasıl?

kızlar bakın....

Bulgar sen de mi? Yaa bi tek ben mi göremiyorum sizi...............

İngilizceye bize de farklı öğretmen geldiği için ben de bilmiyorum nasıl çalışacaklar. Öğretmenle de hiç görüşemedim. Defterine bakıyorum sadece kelimeler var, arada onları soruyorum o kadar.
Netten hangi siteden soru çıkartıyorsun canım, daha önce söylemiştin galiba ama unuttum.

Ben de bodroları cuma ve pazrtesi hallettim. Şimdi de stopaj ve kdvlerle uğraşıyorum. Kızına da çok geçmiş olsun.Konuştun mu, ne demiş doktor, şimdi nasıl?

Bulgar sen de mi? Yaa bi tek ben mi göremiyorum sizi...............

sağol canım. doktor iğne ve 2 gün rapor vermiş..
ben face girmiyorum canım.. buraya resim koymuştum o yüzden bakın yazdım..

İnternet hatlarımızda yine problem var yaa yazamadım bir türlü :KK43:

Yoo kaldırmadım yaaa, bir daha bakayım bi. Tekrar düzenledim canım, bak bakalım, ya fotoğraf koyunca hemen ana sayfada çıkıyorya istemiyorum çıkmasını, o yüzden özel yaptım, sizin isiimleri ekledim.
Geçmiş olsun canım yaa, havalar soğudu çocuklar başladı, ama kızın büyük olandı değil mi, büyüklerde pek kusma olmazdı ama? Neyi varmış, mikrop falan olabilir mi?

Ohhh nihayet gördük :))

face mi eklediniz:) ben 2 yıldır kullanmıyorum..

tekrar gireceğimde ekleyeyim sizi :KK34:

kızlar bakın....

Açtın mı tekrar nereye bakalım anlamadım ki ben ya :)))

sağol canım. doktor iğne ve 2 gün rapor vermiş..
ben face girmiyorum canım.. buraya resim koymuştum o yüzden bakın yazdım..

Tekrar geçmiş olsun canım. Benim oğlum çok korkar iğneden hiç kıyamam çok ağlar yanında bile duramam iğne olurken. Oğlum geldi gözümün önüne...

sağol canım benim..

Geçmiş olsun canım,dinlensin evinde 2 gün zaten çok soğuk birde okullarda mikrobik bişeyler bulaşıyo bunlara biz geçen yıl 15 tatilin ilk karne akşamı hastanedeydik baktım çocuk dolu ishal kusma hepsi serum alıyo,eyvah dedim sabahlıcaz galiba ama allahtan bizimki o kadar uzamadı.

X