- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
evet canım face ekledik, birbirimizi görelim dedik. Seni nasıl görcez??:26:
tamam o zaman ...
tekrar gireceğimde ekleyeyim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım face ekledik, birbirimizi görelim dedik. Seni nasıl görcez??:26:
tamam o zaman ...
tamam canım ben gördüm.etiketlemişsin..
sonunda kavuştuk yaniii
Günaydın kızlar,akşam eve dönerken mahvoldum deniz bir dalgalıydı bir kabarıktı ilk defa böyle korktum ve içim dışıma çıktı eve gidene kadar kendime gelemedim.Şu 3 gün yandığımın resmidir yani..
Akşam bizimde sadece 1 fasikül ödevimiz vardı ama ben netten çıkarttığım matematik sorularını yaptırdım akşam problemler vardı annemin yaşı babamım yaşından şu kadar fazla gibi...ben mantığını anlasın diye biraz biraz başladım çözdürüyorum onları.ingilizce öğretmenleri ocakta değerlendirme yapacakmış söylemiş dün çalışın demiş neye çalışacaksak ne öğreniyolar onu bilmiyorum ki..
günaydınlar..
dünden beri çok yoğun giriş çıkış bordro basımı.
dün eve gittim doğalgaz kesikti.klimayı açtık artık.
ödevlerde çoktu bir sürü test vardı. yapabildiğimiz kadar yaptık.
gece yarısı kızım rahatsızlandı ishal kusma (
kızlar bakın....
Bir tek bulgar mı kaldı arkadaş olmadığımız? Boncuk faceim yok ddemişti, bir de İn-Ay vardı ama artık gelmiyor.
İngilizceye bize de farklı öğretmen geldiği için ben de bilmiyorum nasıl çalışacaklar. Öğretmenle de hiç görüşemedim. Defterine bakıyorum sadece kelimeler var, arada onları soruyorum o kadar.
Netten hangi siteden soru çıkartıyorsun canım, daha önce söylemiştin galiba ama unuttum.
Ben de bodroları cuma ve pazrtesi hallettim. Şimdi de stopaj ve kdvlerle uğraşıyorum. Kızına da çok geçmiş olsun.Konuştun mu, ne demiş doktor, şimdi nasıl?
Bulgar sen de mi? Yaa bi tek ben mi göremiyorum sizi...............
sağol canım. doktor iğne ve 2 gün rapor vermiş..
ben face girmiyorum canım.. buraya resim koymuştum o yüzden bakın yazdım..
kızlar bakın....
Yoo kaldırmadım yaaa, bir daha bakayım bi. Tekrar düzenledim canım, bak bakalım, ya fotoğraf koyunca hemen ana sayfada çıkıyorya istemiyorum çıkmasını, o yüzden özel yaptım, sizin isiimleri ekledim.
Geçmiş olsun canım yaa, havalar soğudu çocuklar başladı, ama kızın büyük olandı değil mi, büyüklerde pek kusma olmazdı ama? Neyi varmış, mikrop falan olabilir mi?
face mi eklediniz:) ben 2 yıldır kullanmıyorum..
kızlar bakın....
avatarı değiştirmiştim.kız ben birşey görmedim ya
Bi daha değiştirsene :))))
tamam..........
oy oy demek fena üşütmüş..geçmiş olsun tekrar canım
Gördüm gördüm ama çook uzakmış pek seçemedim :))))
çook uzaktan ama olsun..gördük seni de sonunda canımcımmmmm
sağol canım benim..