İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

benim de bugün işlerim yoğun..ara ara giriyorum..ziraat mühendisi hoca sera kuracak..gerekli malzemelerin listesini ve fiyatlarını araştırmamı istedi..onunla mesgülüm

kızlar bir hocamız 9 daki dersine gelmedi..
evini arıyorlar açmıyor
başka bir hoca evine gitti ..bakmaya..inşallah iyidir dua edin

Ancak 12 den sonra randevu alınabiliyor canım. ve oda hemen tükeniyor zaten sabah alınamıyor o yüzden mecburan beklemek gerekiyor...
Anladım canım.

Geçmiş olsun canım, gemi ile mi gidiyorsun işe? Bizim de ingilizcemiz aynen öyle, çok az ders gördüler.

benim de bugün işlerim yoğun..ara ara giriyorum..ziraat mühendisi hoca sera kuracak..gerekli malzemelerin listesini ve fiyatlarını araştırmamı istedi..onunla mesgülüm
Kolay gelsin canım.

Nereye ekledin ki göremedim ben...
Albüm olarak eklemiştim antalya smmm forum diye.

kızlar bir hocamız 9 daki dersine gelmedi..
evini arıyorlar açmıyor
başka bir hoca evine gitti ..bakmaya..inşallah iyidir dua edin
İnşallah bişeyi yoktur.

Kaldırdın mı peki eklediğin resimler çünkü baktım ama hala göremedim :)

allah allah ya umarım bir şey yoktur.

inşallah bakalım ..daha gelmediler..

8 ay önce bir öğrencimiz soba zehirlenmesi yüzünden vefat etmiş..öğrenci derse gelmemiş..hocalar gitmiş evine yakın zaten buraya..ama açan olmalış kapıyı..anahtarla girmişler..ev sahibinden alıp..fakat kötü durumla karşılaşmışlar.

offf yazık ya... ailesi neler yaşamıştır Allah yardımcıları olsun...

günaydınlar..
dünden beri çok yoğun giriş çıkış bordro basımı.
dün eve gittim doğalgaz kesikti.klimayı açtık artık.
ödevlerde çoktu bir sürü test vardı. yapabildiğimiz kadar yaptık.
gece yarısı kızım rahatsızlandı ishal kusma (

günaydın canım hepsi üst üste gelmiş,

izin kullanma şansın yok mu?

geçmiş olsun canım üşüttü mü acaba..yazık

Kaldırdın mı peki eklediğin resimler çünkü baktım ama hala göremedim :)
Yoo kaldırmadım yaaa, bir daha bakayım bi. Tekrar düzenledim canım, bak bakalım, ya fotoğraf koyunca hemen ana sayfada çıkıyorya istemiyorum çıkmasını, o yüzden özel yaptım, sizin isiimleri ekledim.
Geçmiş olsun canım yaa, havalar soğudu çocuklar başladı, ama kızın büyük olandı değil mi, büyüklerde pek kusma olmazdı ama? Neyi varmış, mikrop falan olabilir mi?

Son düzenleme:

tamam canım ben gördüm.etiketlemişsin..
sonunda kavuştuk yaniii

malesef işler çok yoğun babası götürdü artık doktora.

sağol canım.cumartesi dışarı çıkmıştı yağmur vardı ıslanmış biraz.

Olsun canım babası ilgileniyorsa oda yeter...

dikkat etmek gerekiyor çabuk hastalanıyorlar geçen hafta bizimki de hastaydı çabuk toparladı çok şükür, ilaç. alınca seninkide bir iki güne toparlar merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…