benim de bugün işlerim yoğun..ara ara giriyorum..ziraat mühendisi hoca sera kuracak..gerekli malzemelerin listesini ve fiyatlarını araştırmamı istedi..onunla mesgülüm
kızlar bir hocamız 9 daki dersine gelmedi..
evini arıyorlar açmıyor
başka bir hoca evine gitti ..bakmaya..inşallah iyidir dua edin
Anladım canım.Ancak 12 den sonra randevu alınabiliyor canım. ve oda hemen tükeniyor zaten sabah alınamıyor o yüzden mecburan beklemek gerekiyor...
Geçmiş olsun canım, gemi ile mi gidiyorsun işe? Bizim de ingilizcemiz aynen öyle, çok az ders gördüler.Günaydın kızlar,akşam eve dönerken mahvoldum deniz bir dalgalıydı bir kabarıktı ilk defa böyle korktum ve içim dışıma çıktı eve gidene kadar kendime gelemedim.Şu 3 gün yandığımın resmidir yani..
Akşam bizimde sadece 1 fasikül ödevimiz vardı ama ben netten çıkarttığım matematik sorularını yaptırdım akşam problemler vardı annemin yaşı babamım yaşından şu kadar fazla gibi...ben mantığını anlasın diye biraz biraz başladım çözdürüyorum onları.ingilizce öğretmenleri ocakta değerlendirme yapacakmış söylemiş dün çalışın demiş neye çalışacaksak ne öğreniyolar onu bilmiyorum ki..
Kolay gelsin canım.benim de bugün işlerim yoğun..ara ara giriyorum..ziraat mühendisi hoca sera kuracak..gerekli malzemelerin listesini ve fiyatlarını araştırmamı istedi..onunla mesgülüm
Albüm olarak eklemiştim antalya smmm forum diye.Nereye ekledin ki göremedim ben...
İnşallah bişeyi yoktur.kızlar bir hocamız 9 daki dersine gelmedi..
evini arıyorlar açmıyor
başka bir hoca evine gitti ..bakmaya..inşallah iyidir dua edin
Anladım canım.
Geçmiş olsun canım, gemi ile mi gidiyorsun işe? Bizim de ingilizcemiz aynen öyle, çok az ders gördüler.
Kolay gelsin canım.
Albüm olarak eklemiştim antalya smmm forum diye.
İnşallah bişeyi yoktur.
allah allah ya umarım bir şey yoktur.
inşallah bakalım ..daha gelmediler..
8 ay önce bir öğrencimiz soba zehirlenmesi yüzünden vefat etmiş..öğrenci derse gelmemiş..hocalar gitmiş evine yakın zaten buraya..ama açan olmalış kapıyı..anahtarla girmişler..ev sahibinden alıp..fakat kötü durumla karşılaşmışlar.
offf yazık ya... ailesi neler yaşamıştır Allah yardımcıları olsun...
günaydınlar..
dünden beri çok yoğun giriş çıkış bordro basımı.
dün eve gittim doğalgaz kesikti.klimayı açtık artık.
ödevlerde çoktu bir sürü test vardı. yapabildiğimiz kadar yaptık.
gece yarısı kızım rahatsızlandı ishal kusma(
günaydınlar..
malesef işler çok yoğun babası götürdü artık doktora.günaydın canım hepsi üst üste gelmiş,
izin kullanma şansın yok mu?
sağol canım.cumartesi dışarı çıkmıştı yağmur vardı ıslanmış biraz.geçmiş olsun canım üşüttü mü acaba..yazık
Yoo kaldırmadım yaaa, bir daha bakayım bi. Tekrar düzenledim canım, bak bakalım, ya fotoğraf koyunca hemen ana sayfada çıkıyorya istemiyorum çıkmasını, o yüzden özel yaptım, sizin isiimleri ekledim.Kaldırdın mı peki eklediğin resimler çünkü baktım ama hala göremedim :)
Geçmiş olsun canım yaa, havalar soğudu çocuklar başladı, ama kızın büyük olandı değil mi, büyüklerde pek kusma olmazdı ama? Neyi varmış, mikrop falan olabilir mi?günaydınlar..
Yoo kaldırmadım yaaa, bir daha bakayım bi. Tekrar düzenledim canım, bak bakalım, ya fotoğraf koyunca hemen ana sayfada çıkıyorya istemiyorum çıkmasını, o yüzden özel yaptım, sizin isiimleri ekledim.
Geçmiş olsun canım yaa, havalar soğudu çocuklar başladı, ama kızın büyük olandı değil mi, büyüklerde pek kusma olmazdı ama? Neyi varmış, mikrop falan olabilir mi?
malesef işler çok yoğun babası götürdü artık doktora.
sağol canım.cumartesi dışarı çıkmıştı yağmur vardı ıslanmış biraz.
tamam canım ben gördüm.etiketlemişsin..
sonunda kavuştuk yaniii
malesef işler çok yoğun babası götürdü artık doktora.
sağol canım.cumartesi dışarı çıkmıştı yağmur vardı ıslanmış biraz.
canım sana özel mesaj yolladım bakar mısın
face mi eklediniz:) ben 2 yıldır kullanmıyorum..
face mi eklediniz:) ben 2 yıldır kullanmıyorum..