İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bizim yine full ödev gelir..

bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..

bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..

oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..:KK5::KK5::KK5::KK5:

off çok zor ya Allahım şifasını versin bir an önce inşallah,bide çok çocuk olunca herbiri için ayrı endişe Allah kimseyi evladıyla sınamısın:KK43:

Az önce aradım benimkini hem Türkçe hem hayat bilgisi ödevi varmış ama o şuan matematik çalışmak istediği için test çözüyormuş :))

Nasılsın dedi, çalışıyorum işte, sen nasılsın dedim...

Ama ben ne yaptığını sormadım ki nasıl olduğunu sordum dedi :KK37::KK37::KK37::KK37:

Pardon dedim. İyiyim sen nasılsın dedim bende iyiyim dedi. Sonra ayrıca sordu ne yaptığımı Allam ya...

Çok işimiz var çoookkk...

Az önce aradım benimkini hem Türkçe hem hayat bilgisi ödevi varmış ama o şuan matematik çalışmak istediği için test çözüyormuş :))

Nasılsın dedi, çalışıyorum işte, sen nasılsın dedim...

Ama ben ne yaptığını sormadım ki nasıl olduğunu sordum dedi :KK37::KK37::KK37::KK37:

Pardon dedim. İyiyim sen nasılsın dedim bende iyiyim dedi. Sonra ayrıca sordu ne yaptığımı Allam ya...

Çok işimiz var çoookkk...

Hay Allahım ya laf yetiştiremiyoruz bunlara,biz hakikaten aptal büyümüşüz:KK1::KK1:

bizim yine full ödev gelir..

bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..

bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..

oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..:KK5::KK5::KK5::KK5:

Allah şifa versin, inşallah toparlar da hem kadıncağız, hem sen perişan olmazsınız. Kadın için de zor ama diyorsun ya hep çocukları için endişeli diye.Söylemeden duramayacağım, bu kadar duyarlı ise akraba evliliğine rağmen neden 6 tane çocuk, anlayamıyorum.

An itibariyle arkadaş olmuş bulunıyoruz kızlarrr:KK53::KK53:

Evet canım aynen öyle. Ben telden bağlandığım için tam bakamadım resimlere seni göremedim mesela kızını gördüm. Çok şeker...

Haribucum bu ne güzellik... Oğluşta anneye benzemiş......

Evet canım aynen öyle. Ben telden bağlandığım için tam bakamadım resimlere seni göremedim mesela kızını gördüm. Çok şeker...

Haribucum bu ne güzellik... Oğluşta anneye benzemiş......

Canım kendi fotomu koymuyorum eşim istemiyor da bir gün sizin için koyarım, yarın mesela bir ara koyup kaldırırım. Teşekkür ederimi, siz de öylesiniz maşallah.
Haribucum sen de Zelişin dediği gibi çok güzelsin maşallah.:KK16:

Canım kendi fotomu koymuyorum eşim istemiyor da bir gün sizin için koyarım, yarın mesela bir ara koyup kaldırırım. Teşekkür ederimi, siz de öylesiniz maşallah.
Haribucum sen de Zelişin dediği gibi çok güzelsin maşallah.:KK16:

Tamam o zaman bekliyoruz. Haber ver eklediğin zaman...

Kızlar burayı boşlamayım ama sakın.
Ben face açamıyorum canlarım, hem sevmiyorum gerçekten hem de kocadan yasaklıyım.
Birkaçyıl önce benden habersiz face açmıştı. Ben de çok tepki vermiştim, tartışmıştık falan.Paşa paşa kapatmıştı.Şimdi ben de açamıyorum. Salak kafam işte, ne karışıyon değil mi......

Fatmacım sende katılmaz mısın? Ben seni de çok merak ediyorum aslında :KK53::KK53::KK53:

Ben face açamıyorum canlarım, hem sevmiyorum gerçekten hem de kocadan yasaklıyım.
Birkaçyıl önce benden habersiz face açmıştı. Ben de çok tepki vermiştim, tartışmıştık falan.Paşa paşa kapatmıştı.Şimdi ben de açamıyorum. Salak kafam işte, ne karışıyon değil mi......

canım yaaa, anladım seni, unutmuştur belkim, çaktırmadan açsan olmaz mı:KK53::KK53:

Neyse artık bir orta yol bulursunuz belki. Ben de açalı çok uzun olmuyor aslında çok geç tanıştım bende ama insan alışınca da eksikliğini hissetmiyor değil yani. Çünkü artık eskisi gibi akrabalık komşuluk ilişkileri yok ne yazık ki tanıdıklarla ilgili bir çok şeyi oradan öğrenip en azından iletişimi koparmamış oluyor insan...

X