- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
bizim yine full ödev gelir..
bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..
bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..
oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..
off çok zor ya Allahım şifasını versin bir an önce inşallah,bide çok çocuk olunca herbiri için ayrı endişe Allah kimseyi evladıyla sınamısın