İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ben dün marmarayı denedim kızlar anadolu yakasından avrupa yakasına yani evime gitmek için,ama stresten terledim valla üsküdardan sirkeci uzak bile geldi yol uzadı bana stresten:KK9::KK9:denizin dibinden gittiği bilmek çok feci:18::18:Her zaman olmasada arada işim acil olduğu zamanlar bir alternatif sadece benim için:KK52::KK52:

Ben dün marmarayı denedim kızlar anadolu yakasından avrupa yakasına yani evime gitmek için,ama stresten terledim valla üsküdardan sirkeci uzak bile geldi yol uzadı bana stresten:KK9::KK9:denizin dibinden gittiği bilmek çok feci:18::18:Her zaman olmasada arada işim acil olduğu zamanlar bir alternatif sadece benim için:KK52::KK52:

hehheeee bende deneyeceğim ama biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Okur canım merak etme. Aslında belki biz yeteri kadar ilgili olmadığımız için mi sıkılıyorlar acaba. Bak yaşadığımız bir olayı anlatayım sana.

Çocuklarla arası çok iyi olan bir arkadaşım var geçenlerde bir hafta sonu bize geldi, oğlanda mutfakta yanımda kitap okuyor ben iş yapıyorum. O ara ben çamaşır asmaya çıktım arkadaşım benimkini alıp salona geçmiş yanı başına oturtmuş kitap okutuyor. Ama okuduğu her cümleye/bölüme "aaa gerçekten mi, bak sennnn, inanmıyorum, eeee sonra" gibi tepkiler veriyor. Benimki bir coşmuş görseniz aşkla okuyor kitabı. O günden sonra hep bu yöntemi deneyeyim dedim ama ona ayıracak kadar boş zaman kalmıyor ki çocuk kitap okurken ben hep başka işlerle meşgul oluyorum...

Evet canım ayrıca kitap özeti de çıkarıyoruz birde sayfanın arka yüzüne hikaye ile ilgili resimde yaptırıyor. Resim konusunda bana çekmiş çocuk zerre kabiliyet yok :))))) Neyse ki babamız fena değil bu konuda beraber yapıyorlar..

İlgi alanını keşfetmişsiniz ne güzel ya. Buna yönelik kitaplara yönelirseniz kesinlikle çok faydalı olacaktır.

Kar haberini bende duydum ama hiç istemiyorum, hiç sevmiyorum soğuk havayı. Benim oğlanda çok sever karı dün soruyordu bana ne zaman yağacak diye.

Yarını kar ve yağmur yağışlı veriyor kursda var arabayla gitmesem mi acaba çok yağar mı ki...
bende arkadaşının yaptığı gibi arada yapıyorum sürekli yapayım bari..

oooo....ben de korkuyorum..nasıl bindin ..bir daha binmezsin sanırım..denizin dibinden dibinden..korkunccccccccccccc:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

oooo....ben de korkuyorum..nasıl bindin ..bir daha binmezsin sanırım..denizin dibinden dibinden..korkunccccccccccccc:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

valla cnm bende korka korka bindim zaten stresten sıkıntı bastı sirkeciye geçene kadar sonrasında rahattım.Aslında şöyle tüpler cam olsada manzaralı gitsek daha iyiydi:KK9::KK9:şaka bi tarafa o zaman hiç binmezdim işte:KK52:

Hafta sonu neler yapacaksınız kızlar, var mı planlarınız?

Yarın temizlik yapıcam cnm bu akşamdan çamaşırları hallederim ıvır zıvır evi toplama işleri sonra yarın ödevleri bitiririz.Cumartesi akşamları evde sinema keyfimiz var 3 boyutlu patlamış mısır vs...oğlanda bizimle beraber bayılıyor bu keyfe hatta cumartesileri gece 2 lere kadar oturuyor bizimle pazarda geç kalkılıyor belki kahvalyı dışarda ederiz onun dışında evimde oturup keyif çatmak istiyorum...

Yarın temizlik yapıcam cnm bu akşamdan çamaşırları hallederim ıvır zıvır evi toplama işleri sonra yarın ödevleri bitiririz.Cumartesi akşamları evde sinema keyfimiz var 3 boyutlu patlamış mısır vs...oğlanda bizimle beraber bayılıyor bu keyfe hatta cumartesileri gece 2 lere kadar oturuyor bizimle pazarda geç kalkılıyor belki kahvalyı dışarda ederiz onun dışında evimde oturup keyif çatmak istiyorum...

oohhhhh süpersin canım yaa.. İnsan evinde oturmayı özlüyor valla...

plan yok bizde de evdeyiz..

Bu akşamdan başlıyor benim koşuşturmam. Şunun şurasında 1,5 ay oldu cumartesilerim kursa geçiyor ama iyice bunaldım pazarda ayrı telaş zaten....

Tatile ihtiyacım var benim fena halde...

Senin büyük kız ne yapıyor dershaneye gönderiyor musun canım.

Ohhh ne güzel, benimde bugün televizyon keyfim var, ödevleri bırakıyoruz bu akşam, televizyon bakıyoruz valla. Haftasonu muhtemelen biz de evdeyiz, geçen hafta ailecek Hükümet Kadına gitmiştik, ay ne çabuk 1 hafta daha geçti aaa. Daha dün gibi sanki sinemaya gidişimiz.
Bizim kar gibi bir olayımız yok, çalışırken iyi tabii, karla buzla uğraşmıyoz çok şükür, ama çocukları için üzücü, hiçbir zaman kartopu oynayamıyorlar. Saklıkent var burda 40 dakika falan arabayla gidersek, anca orda kar görebilirler, oraya da şimdiye kadar 1 kere gittik.
Herkese iyi hafta sonları:KK16::KK16::KK16:

Bu akşamdan başlıyor benim koşuşturmam. Şunun şurasında 1,5 ay oldu cumartesilerim kursa geçiyor ama iyice bunaldım pazarda ayrı telaş zaten....

bu sene lise 2.. seneye göndereceğim inşallah..

15 tatilde patlat bir izin sende oğluşla beraber:21::21:

Ohhh ne güzel, benimde bugün televizyon keyfim var, ödevleri bırakıyoruz bu akşam, televizyon bakıyoruz valla. Haftasonu muhtemelen biz de evdeyiz, geçen hafta ailecek Hükümet Kadına gitmiştik, ay ne çabuk 1 hafta daha geçti aaa. Daha dün gibi sanki sinemaya gidişimiz.
Bizim kar gibi bir olayımız yok, çalışırken iyi tabii, karla buzla uğraşmıyoz çok şükür, ama çocukları için üzücü, hiçbir zaman kartopu oynayamıyorlar. Saklıkent var burda 40 dakika falan arabayla gidersek, anca orda kar görebilirler, oraya da şimdiye kadar 1 kere gittik.
Herkese iyi hafta sonları:KK16::KK16::KK16:

ikimiz de işteyiz yarın :))

X