canım menümü kendim ayarladım kantinden..yemek var..3,5 lira karşılığında yiyoruz..ama ben her menuyu yiyemiyorum.daha önce de yazmıştım sanırım..yağ , tuz ve salça yok yemeklerde..tatsız tuzsuz..yiyeyim dedim ilk zamanlar ama olmuyor zeliş..ben kendim getiriyorum..bazen yemekhaneye iniyorum...bazen kantinden yiyorum..napayım..çözümü böyle buldum.biber ve kabak dolma, makarna, köy çorbası, salata ve yoğurt vardı makarna ve salata hariç diğerlerini yedim. Öğleden sonra da bir adet çikolata yiyeceğim...
Bende hiç sevmem soğuk havayı hep yaz olsa keşke :)))
Bizde hem petek var hem klima petekte yakıtlı kazandan doğalgaza geçiş var o yüzden 1 hafta sonra faaliyete geçecek klimada bugün ilk defa ısıtmadı dışardısı baya soğuk anlaşılan :))
Sizde yemek yok mu, yemek parası mı alıyorsunuz canım. menün güzelmiş ::))))
Merhaba kızlar
1 haftadır gelemedim. Bilgisayarım bozuldu işyerinde. Başka bir arkadaşla aynı bil.kullanmak zorunda kaldım.( aslında o dışarı işlerini halletmeye gittiği zamanlarda onun bilg. oturdum) o nedenle yazamadım.
Birkaç sayfa dışında da geçmişi okuyamadım, maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.
Bizde de durum hep aynı akşam git, çocukları al.
Yemek hazırla, sofra topla, ödev yaptır, çocukları yatır, arada ev işi yap.
Sabah çocukları kaldır, giydir, götür...........offf
Her gün istisnasız böyle geçiyor.
Biraz kocaları çekiştirmişsiniz. Benimki ilk kızımda ne çocuk bakımı, ne ev işi hiçbir şeye karışmazdı.
Ne olduysa ikinciden sonra biraz düzeldi.
Şimdi akşam gidince ben yemeği hazırlarken ve kızıma ders çalıştırırken bebeği o bakıyor.
Bazen o uyutuyor.
Galiba oğluyla oynamak hoşuna gidiyor.
Kızlar benim kızım ingilizceyi hiç sevmiyor. Hatta verdiği ödevleri de yapmak istemiyor.
Çünkü öğretmen derste yazdırdığı herşeyi eve ödev olarak 5 defa yazmalarını söylüyor.Tabi sıkılıyor yazarken.
Geçen gün dersten bir gün önce tenefüste ing.öğretmenini görmüş ve ben bu akşam ing.ödevimi yetiştireceğimi sanmıyorum, yarın ödevimi yapmayabilirim demiş.
İnanamadım ben de sen öğretmene nasıl ödev yapmayacağını söylersin.Öğretmen seni tembel sanacak dedim ama pek tınlamadı. O da çok ödev veriyo ama diyor.
Gerçekten ne yapacağız biz bu çocukları?
canım menümü kendim ayarladım kantinden..yemek var..3,5 lira karşılığında yiyoruz..ama ben her menuyu yiyemiyorum.daha önce de yazmıştım sanırım..yağ , tuz ve salça yok yemeklerde..tatsız tuzsuz..yiyeyim dedim ilk zamanlar ama olmuyor zeliş..ben kendim getiriyorum..bazen yemekhaneye iniyorum...bazen kantinden yiyorum..napayım..çözümü böyle buldum.
canım hoş geldin.özlettin kendini..
senin eşin ilgileniyormuş maşallah..büyünce de ilgilenir inşallah..benim eşi de bebekken bakıyordu..ama büyüdü diye boşladı çocukları ..benim küçük kardeş uzun zamandır abisinin peşinde..babasına ihtiyacı olmuyor..favorisi abisi..
yanii kızın da haklı..öyle öğretmen 5 kez yaz dediği zaman benim oğlum da sıkılır yanii..ama ben 2 kere yaz yeter oğlum diyorum...heheheheh...hiç yazmamasından iyidir..o da tamam anne diyor...
Merhaba kızlar
1 haftadır gelemedim. Bilgisayarım bozuldu işyerinde. Başka bir arkadaşla aynı bil.kullanmak zorunda kaldım.( aslında o dışarı işlerini halletmeye gittiği zamanlarda onun bilg. oturdum) o nedenle yazamadım.
Birkaç sayfa dışında da geçmişi okuyamadım, maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.
Bizde de durum hep aynı akşam git, çocukları al.
Yemek hazırla, sofra topla, ödev yaptır, çocukları yatır, arada ev işi yap.
Sabah çocukları kaldır, giydir, götür...........offf
Her gün istisnasız böyle geçiyor.
Biraz kocaları çekiştirmişsiniz. Benimki ilk kızımda ne çocuk bakımı, ne ev işi hiçbir şeye karışmazdı.
Ne olduysa ikinciden sonra biraz düzeldi.
Şimdi akşam gidince ben yemeği hazırlarken ve kızıma ders çalıştırırken bebeği o bakıyor.
Bazen o uyutuyor.
Galiba oğluyla oynamak hoşuna gidiyor.
Kızlar benim kızım ingilizceyi hiç sevmiyor. Hatta verdiği ödevleri de yapmak istemiyor.
Çünkü öğretmen derste yazdırdığı herşeyi eve ödev olarak 5 defa yazmalarını söylüyor.Tabi sıkılıyor yazarken.
Geçen gün dersten bir gün önce tenefüste ing.öğretmenini görmüş ve ben bu akşam ing.ödevimi yetiştireceğimi sanmıyorum, yarın ödevimi yapmayabilirim demiş.
İnanamadım ben de sen öğretmene nasıl ödev yapmayacağını söylersin.Öğretmen seni tembel sanacak dedim ama pek tınlamadı. O da çok ödev veriyo ama diyor.
Gerçekten ne yapacağız biz bu çocukları?
merhaba canım hoşgeldin..
bu çocuklara ne oluyor böyle lafları bir alem ya :))))))
Kızlar çok samimi söylüyorum
özlemişim sizi.............
canım menümü kendim ayarladım kantinden..yemek var..3,5 lira karşılığında yiyoruz..ama ben her menuyu yiyemiyorum.daha önce de yazmıştım sanırım..yağ , tuz ve salça yok yemeklerde..tatsız tuzsuz..yiyeyim dedim ilk zamanlar ama olmuyor zeliş..ben kendim getiriyorum..bazen yemekhaneye iniyorum...bazen kantinden yiyorum..napayım..çözümü böyle buldum.
canım hoş geldin.özlettin kendini..
senin eşin ilgileniyormuş maşallah..büyünce de ilgilenir inşallah..benim eşi de bebekken bakıyordu..ama büyüdü diye boşladı çocukları ..benim küçük kardeş uzun zamandır abisinin peşinde..babasına ihtiyacı olmuyor..favorisi abisi..
yanii kızın da haklı..öyle öğretmen 5 kez yaz dediği zaman benim oğlum da sıkılır yanii..ama ben 2 kere yaz yeter oğlum diyorum...heheheheh...hiç yazmamasından iyidir..o da tamam anne diyor...
Bizde seni özledik emin oll....
Kızlar çok samimi söylüyorum
özlemişim sizi.............
Anladım canım, Tatsız tuzsuz yemeği kim yiyorki hastane değil netice de orası. Genelde hastanelerde öyle olur ya...
Her gün dışarda yemek maliyetli oluyordur evden getirmediğin zaman ticket mı veriyorlar sizde de..
Bilmiyorum canım inşallah böyle gider, çünkü şimdi biraz da mecbur kalıyor ilgilenmeye.
Senin fikir süpermiş, benim hiç aklıma gelmemişti 2 kere yazdırmak..Akıl akıldan üstündür :)
yok canım ya ticket i kim kaybetmiş ki ben bulayım..yok ticket micket bize..kendi cebimizden..heheheh
yok canım ya ticket i kim kaybetmiş ki ben bulayım..yok ticket micket bize..kendi cebimizden..heheheh
evet..napayım..şikayet etti mi ben çözümü böyle buldum canım sen de dene istersen..
evet..napayım..şikayet etti mi ben çözümü böyle buldum canım sen de dene istersen..
her gün ne götürcem diye düşünüyorsundur dimi..
Kızlar malum yılbaşı yaklaşıyor. Yılbaşı demek maaşa zam demek :)))))
Ben merak ediyorum açıkçası kim ne kadar kazanıyor ne kadar zam bekliyor yeni yılda
Paylaşmak ister misiniz acaba? Çook özel değilse :))))
Bu arada bende deneyeyim renkli yazmayı bakalım. Çok imrendim :)))))))
önce sen yaz.
Aaaa ne demek ne bileyim belki kimse dikkate almaz diye yamadım yazarım tabi canım :))))
Ortalama aylık maaşım ikramiyelerde eklenince 3000 tl civarında.
Yılda bir kez zam alıyoruz biz sonra bir yıl aynı maaşa talim...
Bu yıl da yapılacak zam oranı %10 u geçmez bu yüzden mecburen beklentide bu seviyede :)))