İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım menümü kendim ayarladım kantinden..yemek var..3,5 lira karşılığında yiyoruz..ama ben her menuyu yiyemiyorum.daha önce de yazmıştım sanırım..yağ , tuz ve salça yok yemeklerde..tatsız tuzsuz..yiyeyim dedim ilk zamanlar ama olmuyor zeliş..ben kendim getiriyorum..bazen yemekhaneye iniyorum...bazen kantinden yiyorum..napayım..çözümü böyle buldum.

canım hoş geldin.özlettin kendini..
senin eşin ilgileniyormuş maşallah..büyünce de ilgilenir inşallah..benim eşi de bebekken bakıyordu..ama büyüdü diye boşladı çocukları ..benim küçük kardeş uzun zamandır abisinin peşinde..babasına ihtiyacı olmuyor..favorisi abisi..

yanii kızın da haklı..öyle öğretmen 5 kez yaz dediği zaman benim oğlum da sıkılır yanii..ama ben 2 kere yaz yeter oğlum diyorum...heheheheh...hiç yazmamasından iyidir..o da tamam anne diyor...

Bilmiyorum canım inşallah böyle gider, çünkü şimdi biraz da mecbur kalıyor ilgilenmeye.

Senin fikir süpermiş, benim hiç aklıma gelmemişti 2 kere yazdırmak..Akıl akıldan üstündür :)

merhaba canım hoşgeldin..
bu çocuklara ne oluyor böyle lafları bir alem ya :))))))

Anladım canım, Tatsız tuzsuz yemeği kim yiyorki hastane değil netice de orası. Genelde hastanelerde öyle olur ya...

Her gün dışarda yemek maliyetli oluyordur evden getirmediğin zaman ticket mı veriyorlar sizde de..

yok canım ya ticket i kim kaybetmiş ki ben bulayım..yok ticket micket bize..kendi cebimizden..heheheh

Bilmiyorum canım inşallah böyle gider, çünkü şimdi biraz da mecbur kalıyor ilgilenmeye.

Senin fikir süpermiş, benim hiç aklıma gelmemişti 2 kere yazdırmak..Akıl akıldan üstündür :)

evet..napayım..şikayet etti mi ben çözümü böyle buldum canım sen de dene istersen..

yok canım ya ticket i kim kaybetmiş ki ben bulayım..yok ticket micket bize..kendi cebimizden..heheheh

Kızlar malum yılbaşı yaklaşıyor. Yılbaşı demek maaşa zam demek :)))))

Ben merak ediyorum açıkçası kim ne kadar kazanıyor ne kadar zam bekliyor yeni yılda

Paylaşmak ister misiniz acaba? Çook özel değilse :))))

Bu arada bende deneyeyim renkli yazmayı bakalım. Çok imrendim :)))))))

her gün ne götürcem diye düşünüyorsundur dimi..

canım her gün evde ne piştiyse alıyorum yanıma..ama yemek yoksa sandviç hazırlıyorum evde..peynir vs...mutlaka meyvem oluyor ..2 elma ,2 portakal..daha başka birşey istemiyor canım.bugün kantinden yedim işte gözleme ,,yanında meyvelerim yine vardı..brovni aldım ..bugün abarttım yani..peynir getirmiştim yanımda..büyük bir parça..peynirli gözleme ile peynir yedim..

önce sen yaz.

Aaaa ne demek ne bileyim belki kimse dikkate almaz diye yamadım yazarım tabi canım :))))

Ortalama aylık maaşım ikramiyelerde eklenince 3000 tl civarında.

Yılda bir kez zam alıyoruz biz sonra bir yıl aynı maaşa talim...

Bu yıl da yapılacak zam oranı %10 u geçmez bu yüzden mecburen beklentide bu seviyede :)))

senin maaşın iyiymiş..ben 2.170 alıyorum..ocak zammıyla birlikte 2300 falan olacakmış..mutemet öyle söyledi.ikramiye yok..ticket yok..çok şükür bir maaşım var..Allah herkese versin..önceden maaş falan yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…