İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Genel olarak huyları babasına benzese de (azıcıkl odundur da kendisi) nereden vuracağını iyi biliyor bıcırık :)

tam bıcırık senin oğluş ya...

demek ki kocaların hepisinde var azıcık odunluk..al birini vur öbürüne zeliş...bunlar hep aynı demek.

tam bıcırık senin oğluş ya...

demek ki kocaların hepisinde var azıcık odunluk..al birini vur öbürüne zeliş...bunlar hep aynı demek.

aynı inan arada vardır farklı olanları ama herkesin farklı sıkıntıları var işte. Evelenen kadar hatta çocukta olana kadar kısmen daha iyi ve düzgün sonrasında iyice salıyorlar :)

günaydınnnnn

Belli ki epey geç kalmışım bi dolu sohbet etmişsiniz:))
öncelikle yazmayı unuttum adım nilgün..bazılarımız nick kullanmışsınız..zamanla öğrenirim.bizimde ek kitapdan 3 sayfa matematik eldeli toplamalar 3 sayfa türkçeden 1 sayfası konu sorulu 2 sayfası ile cümle kurma ile ilgiliydi..

günaydınnnnn

Belli ki epey geç kalmışım bi dolu sohbet etmişsiniz:))
öncelikle yazmayı unuttum adım nilgün..bazılarımız nick kullanmışsınız..zamanla öğrenirim.bizimde ek kitapdan 3 sayfa matematik eldeli toplamalar 3 sayfa türkçeden 1 sayfası konu sorulu 2 sayfası ile cümle kurma ile ilgiliydi..
günaydın canım,
Ben de Fadime canım, aramıza hoşgeldin. Kendi yapabiliyor mu ödevlerini senin ki, oğlan mıydı?

Ayy ben çok acıktım yaa :))) 12 olsada gitsem az kaldı gerçi :)))))

Bugün klima ısıtamadı ofisi bir türlü hala ellerim üşüyor...

Ayy ben çok acıktım yaa :))) 12 olsada gitsem az kaldı gerçi :)))))

Bugün klima ısıtamadı ofisi bir türlü hala ellerim üşüyor...

oy.burası iyi ısınıyor sükür .soğuktan nefret ederim...ısıtıcı versinler size ilave olarak zeliş..

bulgar cım..ben yazayım menümü..

kantinden bir adet gözleme aldım..1 bardak çay,,yemek sonrası brovnii aldım..1 elma ve 1 kivi evden getirdim..hepsini yedimmmmmmmm:KK16:

ne varmış yemekte..
benimde ellerim ve ayaklarım ısınmıyor.

biber ve kabak dolma, makarna, köy çorbası, salata ve yoğurt vardı makarna ve salata hariç diğerlerini yedim. Öğleden sonra da bir adet çikolata yiyeceğim...

oy.burası iyi ısınıyor sükür .soğuktan nefret ederim...ısıtıcı versinler size ilave olarak zeliş..

kantinden bir adet gözleme aldım..1 bardak çay,,yemek sonrası brovnii aldım..1 elma ve 1 kivi evden getirdim..hepsini yedimmmmmmmm:KK16:

Bende hiç sevmem soğuk havayı hep yaz olsa keşke :)))

Bizde hem petek var hem klima petekte yakıtlı kazandan doğalgaza geçiş var o yüzden 1 hafta sonra faaliyete geçecek klimada bugün ilk defa ısıtmadı dışardısı baya soğuk anlaşılan :))

Sizde yemek yok mu, yemek parası mı alıyorsunuz canım. menün güzelmiş ::))))

afiyet bal şeker olsun canım benimmmm.
bizimde balık çorba salata helva...

biber ve kabak dolma, makarna, köy çorbası, salata ve yoğurt vardı makarna ve salata hariç diğerlerini yedim. Öğleden sonra da bir adet çikolata yiyeceğim...

Bende hiç sevmem soğuk havayı hep yaz olsa keşke :)))

Bizde hem petek var hem klima petekte yakıtlı kazandan doğalgaza geçiş var o yüzden 1 hafta sonra faaliyete geçecek klimada bugün ilk defa ısıtmadı dışardısı baya soğuk anlaşılan :))

Sizde yemek yok mu, yemek parası mı alıyorsunuz canım. menün güzelmiş ::))))

sanada afiyet bal şeker olsun canım benimmm.

Merhaba kızlar
1 haftadır gelemedim. Bilgisayarım bozuldu işyerinde. Başka bir arkadaşla aynı bil.kullanmak zorunda kaldım.( aslında o dışarı işlerini halletmeye gittiği zamanlarda onun bilg. oturdum) o nedenle yazamadım.
Birkaç sayfa dışında da geçmişi okuyamadım, maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.
Bizde de durum hep aynı akşam git, çocukları al.
Yemek hazırla, sofra topla, ödev yaptır, çocukları yatır, arada ev işi yap.
Sabah çocukları kaldır, giydir, götür...........offf
Her gün istisnasız böyle geçiyor.
Biraz kocaları çekiştirmişsiniz. Benimki ilk kızımda ne çocuk bakımı, ne ev işi hiçbir şeye karışmazdı.
Ne olduysa ikinciden sonra biraz düzeldi.
Şimdi akşam gidince ben yemeği hazırlarken ve kızıma ders çalıştırırken bebeği o bakıyor.
Bazen o uyutuyor.
Galiba oğluyla oynamak hoşuna gidiyor.

Kızlar benim kızım ingilizceyi hiç sevmiyor. Hatta verdiği ödevleri de yapmak istemiyor.
Çünkü öğretmen derste yazdırdığı herşeyi eve ödev olarak 5 defa yazmalarını söylüyor.Tabi sıkılıyor yazarken.
Geçen gün dersten bir gün önce tenefüste ing.öğretmenini görmüş ve ben bu akşam ing.ödevimi yetiştireceğimi sanmıyorum, yarın ödevimi yapmayabilirim demiş.
İnanamadım ben de sen öğretmene nasıl ödev yapmayacağını söylersin.Öğretmen seni tembel sanacak dedim ama pek tınlamadı. O da çok ödev veriyo ama diyor.
Gerçekten ne yapacağız biz bu çocukları?

Merhaba kızlar
1 haftadır gelemedim. Bilgisayarım bozuldu işyerinde. Başka bir arkadaşla aynı bil.kullanmak zorunda kaldım.( aslında o dışarı işlerini halletmeye gittiği zamanlarda onun bilg. oturdum) o nedenle yazamadım.
Birkaç sayfa dışında da geçmişi okuyamadım, maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.
Bizde de durum hep aynı akşam git, çocukları al.
Yemek hazırla, sofra topla, ödev yaptır, çocukları yatır, arada ev işi yap.
Sabah çocukları kaldır, giydir, götür...........offf
Her gün istisnasız böyle geçiyor.
Biraz kocaları çekiştirmişsiniz. Benimki ilk kızımda ne çocuk bakımı, ne ev işi hiçbir şeye karışmazdı.
Ne olduysa ikinciden sonra biraz düzeldi.
Şimdi akşam gidince ben yemeği hazırlarken ve kızıma ders çalıştırırken bebeği o bakıyor.
Bazen o uyutuyor.
Galiba oğluyla oynamak hoşuna gidiyor.

Kızlar benim kızım ingilizceyi hiç sevmiyor. Hatta verdiği ödevleri de yapmak istemiyor.
Çünkü öğretmen derste yazdırdığı herşeyi eve ödev olarak 5 defa yazmalarını söylüyor.Tabi sıkılıyor yazarken.
Geçen gün dersten bir gün önce tenefüste ing.öğretmenini görmüş ve ben bu akşam ing.ödevimi yetiştireceğimi sanmıyorum, yarın ödevimi yapmayabilirim demiş.
İnanamadım ben de sen öğretmene nasıl ödev yapmayacağını söylersin.Öğretmen seni tembel sanacak dedim ama pek tınlamadı. O da çok ödev veriyo ama diyor.
Gerçekten ne yapacağız biz bu çocukları?

Canım hoş geldin evet yoktun epeydir özlettin kendini :)

Çok ödev veriyorsa ve dersi sevemediyse sıkılmıştır çocuk napsın yani :)))

Hepimiz aynı koşturmacanın içindeyiz zor hayatlarımız var ne yazık ki, ama burası çok iyi oldu herşeyimizi paylaşıyoruz alışkanlık yaptı artık...

Canım hoş geldin evet yoktun epeydir özlettin kendini :)

Çok ödev veriyorsa ve dersi sevemediyse sıkılmıştır çocuk napsın yani :)))

Hepimiz aynı koşturmacanın içindeyiz zor hayatlarımız var ne yazık ki, ama burası çok iyi oldu herşeyimizi paylaşıyoruz alışkanlık yaptı artık...

Hoşbulduk canım.
Evet ya hiç sevmiyor dersi ama öğretmenden kaynaklı diye düşünüyorum.
Haklısın burası iyi geliyor:)

X