İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

yok canım çok güzel anlatmışsın.haklısın bir şeyler yapmam lazım..eşim malesef..ben sıkılıp söylenirsem o gün ve ertesi gün iyi olur yardım eder..ilgilenir..ama 3.gün biter..böyle yapısı var ne yapayım değişmiyor ..

temizlik konusuna gelince ise eve bakıcı geldiği için her hafta sonu temizlik yapıyorum..ondan utanıyorum ..kadın pazartesi işe geldiğinde ev batık görmesin diye..yoksa ben her hafta yapmam ..bırakırır..olduğu kadar..gelen giden de yok zaten derim ..ama bakıcı için yapıyorum..yemek de yapıyorum bakıcı yer diye..ama her zaman değil,yapmasam zaten o çocuklara birşeyler hazırlayınca yiyor onlara ne hazırlarsa..haklısın dikkatli olmam lazım..bir tane daha ben yok..

evet cnm aynen öyle zaten sen 40 a kadar ritmik saymayı iyice tekrarlatırsan o mantığı kavrayıp 100 e kadar kendi çıkıyo,çarpmadada öyle olacak.

süperrrr

Evet ufaktan bırak en azından yemek olayını boşver kendi yapsın gün içinde yiyeceklerini çocuklarla birlikte yer oda. Ben haftalık tuvalet banyo ve mutfağın bazı bölgelerini yapıp bırakıyorum. Sen böyle yapmayı dene kritik olanlar dışındakileri boşver. Neticede o kadında senin yanında çalışıyor görüyor halini oda aileden sayılır artık yadırgayacağını sanmam haaa yadırgarsa da keyfi bilir canım yaaa. Bir el atar oda belki.

sana mis gibi çiçekler gönderiyorum üzülme nolur...

İmzanda değişien küçük bir detay var. Gözden kaçmadı :44::44::44::44::44:

ne ki o..eğer kocak ile evleneli kısmından bahsediyorsan onu geçen persembe ya da cuma düzeltmiştim..bir yastıkta ile evleneli yazıyordu çünkü

çayım gelsede içsem...

ara gelsin canım...

Bende çok çay içerim en çok ben arıyormuşum çaycıyı oda alıştı artık çay servisi olmasa bile aklına geldikçe getirir bana :)

Bende bisküvi sipariş ettim söylemesi ayıp, pek doymadım da bugün :26::26:

Gelse de bende çay söylesem, ofis akadaşlarını çaya davet etsem :))))

ben de gelem mi Şaka bir yana afiyet olsun canım.

ya zeliş sen ne zaman doydun be..
yakın olsa da bende gelsem çaya..

çok şey yazılmış ve paylaşılmış biraz geç kaldım ama aranızda olmakdan mutluyum :) 1. ve 2. sınıfa giden 2 cadıprensesim var bu forumun da çok işime yarayacağını düşünüyorum..kısaca tanıtayım kendimi Adanalıyım 8 senelik evliyim.eczacı teknikeriyim..

merhaba hoşgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…