ben 4 leri okutmuyorum daha 2ve 3 leri iyice öğrensin diye. doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama..
10 katı daha basit olur dimi sonrada öğrenirler 100 ' e kadar :))
evet canım biz de 2 leri 20 lere kadar
6 ları 60 lara kadar yazdırdık...
çarpım tablosundaki gibi
yok canım çok güzel anlatmışsın.haklısın bir şeyler yapmam lazım..eşim malesef..ben sıkılıp söylenirsem o gün ve ertesi gün iyi olur yardım eder..ilgilenir..ama 3.gün biter..böyle yapısı var ne yapayım değişmiyor ..Offf canım yaaa çok daralmışsın..
Eşinin destek olması şart. Hepimizin kötü zamanları oluyor ama depresyon geçmişin varmış daha dikkatli olmalısın birde her şeye yetişmeye çalıştığımızdan böyle oluyor hem çok zamansızız hem de her şeyin en iyisi olsun istiyoruz yapma nolur tamam orası bizim evimiz onlar bizim çocuklarımız ama bizimde tek bir tane canımız ve bir defa yaşayabileceğimiz bir hayatımız var. Bende yavaş yavaş bu alışkanlığımı bırakmaya çalışıyorum. Varsın bir şeyler eksik olsun yemek olmasın mesela bu akşamda çorba yiyelim hatta ve hatta direk çabuk çorbalar var ondan yaptım önceki hafta bir gün oğluma başkada bir şey yapmadım. 3 hafta temizlik yapamadım zaman kalmadı en sonun baktım önceki hafta bizimki evi süpürmüş.
Boşvermek lazım inan ki...
Ama mükemmeliyetçi olunca bu çok zor ve bu çok kötü gerçekten çok zor mutlu olabiliyor insan ve hayatta pek çok şey bizim dışımızdaki etkenlerin etkisiyle gelişiyor....
Çok uzattım heralde ikide bir böldüler araya girenler inşallah anlatabilmişimdi düşüncelerimi...
Dikkat et kendine senden bir tane daha yok...
Bakıyorum canım siteye, güzel şeyler var evet, çıkarttım şimdi bende bikaç tane.
Akşam 8 de evde olman da çok kötü, Allah kolaylık versin. Biz 17,30 da çıkıyoruz kışın, en geç 18,30 da evdeyim çok şükür ki.
Siz önce ritmik saymaları ezberletip, sonra mı çarpım tablosuna geçtiniz.
Dün bir de burda konuşulmuştu galiba, 3 er 3 er 30 a kadar, 4 er 4 er 40 a kadar öğretiyolarmış, öyle mi yapsak acaba?:26::26:
Siz ritmik saymaları kaçlara kadar ev kaça kadar tamamen ezberlediniz?
Seninkinin yöntemi daha zor gibi geldi bana ama kendisine mantıklı geliyorsa daha kolay öğrenir zaten.
Dün akşam ben yemek yaparken matematik kitabındaki eldesiz toplama işlemlerini yaptırdım biraz. Normalde işlemleri hep parmaklarını kullanarak yapar. 1 ekleyecek olsa bile illa parmağı ile sayacak. Dün akşam işlemleri yaparken 4+2 yi hiç parmak çıkarmadan 4 ün üzerine 2 eklersem 6 olur, 3+3e 3 ün üzerine 3 eklersem 6 olur gibi yorumlarla yaptı.
Allahım ben nasıl mutlu oldum anlatamam. Benim mutlu olduğumu görünce daha da gaza geldi uğraştı yapmaya.
yok canım çok güzel anlatmışsın.haklısın bir şeyler yapmam lazım..eşim malesef..ben sıkılıp söylenirsem o gün ve ertesi gün iyi olur yardım eder..ilgilenir..ama 3.gün biter..böyle yapısı var ne yapayım değişmiyor ..
temizlik konusuna gelince ise eve bakıcı geldiği için her hafta sonu temizlik yapıyorum..ondan utanıyorum ..kadın pazartesi işe geldiğinde ev batık görmesin diye..yoksa ben her hafta yapmam ..bırakırır..olduğu kadar..gelen giden de yok zaten derim ..ama bakıcı için yapıyorum..yemek de yapıyorum bakıcı yer diye..ama her zaman değil,yapmasam zaten o çocuklara birşeyler hazırlayınca yiyor onlara ne hazırlarsa..haklısın dikkatli olmam lazım..bir tane daha ben yok..
sana mis gibi çiçekler gönderiyorum üzülme nolur...evet ama ne yapmalıyım..bilemiyorum..2 çocuk var..bir de kocama güvenemiyorum çocuk bakımı konusunda..aslında başımı alıp gidesim var..
dün akşam eve giderken mesai arkadaşlarımın davranışları yüzünden çok üzgündüm.otobusün kolduğuna göçtüm resmen..gözlerimi bile kırpıştırmak istemedim.
sonra eve gittim ki bakıcı problemi..bir de rutin ev işi ve çocukların yükü..bunlar da üstüne yüklenince kötü oldum..bir de benim depresyon geçmişim var malesef..zor zamanlar geçirdim emir doğmadan önce..hatta hamilelik de tavan yaptı..doğum oldu daha arttı..korkunç zamanlardı..işte depresyon geçmişimden mi bilemiyorum..sırtladığım yükü bırakasım geliyor..
aslında güçlü kişiliğim olmasına rağmen tüm yükü bıraktığım zaman , gerçekten yüklenecek halim kalmadıığından..yükü bırakasım geldi inan ki dün akşam..
sana mis gibi çiçekler gönderiyorum üzülme nolur...
canım benim..geçti bak çicekleri de görünce..iyi ki varsınız diye boşuna demiyorummmmmmmmmmmmmm................
İmzanda değişien küçük bir detay var. Gözden kaçmadı :44::44::44::44::44:
canım benim..geçti bak çicekleri de görünce..iyi ki varsınız diye boşuna demiyorummmmmmmmmmmmmm................
:119::119::119::119::124::124::124::124::124::103::103::103::103::103::103:
ne ki o..eğer kocak ile evleneli kısmından bahsediyorsan onu geçen persembe ya da cuma düzeltmiştim..bir yastıkta ile evleneli yazıyordu çünkü
Evet ondan bahsediyorum ben geç farkettim demekki :))))))
çayım gelsede içsem...
çayım gelsede içsem...
ara gelsin canım...
Bende çok çay içerim en çok ben arıyormuşum çaycıyı oda alıştı artık çay servisi olmasa bile aklına geldikçe getirir bana :)
Bende bisküvi sipariş ettim söylemesi ayıp, pek doymadım da bugün :26::26:
Gelse de bende çay söylesem, ofis akadaşlarını çaya davet etsem :))))
ara gelsin canım...
Bende çok çay içerim en çok ben arıyormuşum çaycıyı oda alıştı artık çay servisi olmasa bile aklına geldikçe getirir bana :)
Bende bisküvi sipariş ettim söylemesi ayıp, pek doymadım da bugün :26::26:
Gelse de bende çay söylesem, ofis akadaşlarını çaya davet etsem :))))
Biz çoktan içtik, kışın da çay daha iyi gidiyor ama aranıyor yani değil mi??
çok şey yazılmış ve paylaşılmış biraz geç kaldım ama aranızda olmakdan mutluyum :) 1. ve 2. sınıfa giden 2 cadıprensesim var bu forumun da çok işime yarayacağını düşünüyorum..kısaca tanıtayım kendimi Adanalıyım 8 senelik evliyim.eczacı teknikeriyim..