İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ne güzel bak eşinde farkında durumunun.. Bir süre rahatsın demektir...

Sevindim canım :)

zeliş canım ..benim eşimin ben yardım edeceğim demesi en fazla 2 gün sürer ,sonra yine başa döneriz..ama söylemesi bile iyi geldi..

zeliş canım ..benim eşimin ben yardım edeceğim demesi en fazla 2 gün sürer ,sonra yine başa döneriz..ama söylemesi bile iyi geldi..

belki bu sefer değişir bakalım ama erkek kısmı çabuk sıkılır çoluk çocuk ders vs.vs.

Bu erkeklerin hepsinin hamuru aynı herhalde

Ama dediğin gibi en azından gönlünü almış bu bile iyidir..

Telefondayım kızlar yarım saattir yaaaa....

Dün dedesinin yaptırdığına kızdım diye bugün bana soruyor her şeyi, kapattırmıyor telefonu tuvalete gitti bekliyorum

belki bu sefer değişir bakalım ama erkek kısmı çabuk sıkılır çoluk çocuk ders vs.vs.

ayyyy arkadaşım keşkeeeee

ben çıkıyorum birazdan kızlar..iyi akşamlar sizlere..mutlu akşamlar çocuklarınızla..

Son düzenleme:

zararı olmuyor evet bağımlılık felanda yapmıyor.. sorun yok yani yan etkileri oluyor çarpıntı gibi felan ama prospekstüsüne bakacak olursak hiç bi ilacı içmememiz gerek çünkü binde 1 ihtimal bile olsa yazmak zorundalar..bu arada eczacı değilim eczanede çalışan bir personelim..teknikerim yani:)

Kaç mg kullanıyorsunuz bizim 27 idi 36 ya çıkardı son gidişimizde. Birde biz sadece okula gittiği günlerde veriyoruz doğrumu yapıyoruz bilmiyorum doktor ilk başta yaz tatilinde vermesenizde olur demişti bizde bundan sebep sadece okul günleri veriyoruz. Sizin kullanım sıklığınız nasıl.

doğru içiriyorsunuz tatillerde ve hafta sonu içmesede olur ama ders yapacağı zaman içsin.bizim de dr 27 lik verdi ama dedim ya biz içiremedik neredeyse 1 kutuyu deneme sırasında heba ettik..ağzına alıyo su ile ıslanınca tekrar denemiyordu aynı tableti .. biara 1 hafta kadar içti çok şükür alıştı derken yine bıraktı 2 gündür ritalin içiyor onunla alışıp concertaya geçecez. bakalım biraz daha içimde alışayım diyor sürekli içerse izimli kolye istedi yaptıracam teşf,k amaçlı :)

Anladım canım o zaman hafta sonu ödev yapacağı günde içmesi faydalı olur. Böyle bakıldığında zaten sürekli ödev yaptığımız için her gün içmesi gerekecek.

Senin kızının dersleri nasıl? Okula gitmeyi istiyor mu? Uyum sorunu yaşadınız mı hiç?

Bizde olmadı böyle şeyler ama derslere adapte olamıyor ilaç içmezse hiç ödev yapmıyor okulda. Mesela şimdi eve gidip sorduğumda gündüz işledikleri konuları bana anlatıyor ama ilaç içmediğinde öyle olmuyor anlatmıyor çünkü dinle(ye)miyor.

canım 2 yıl meslek yüksek okulu okumuşsun ..tekniker olmuşsun..sen de kpss ye gir canım..şansını dene..burada girecek arkadaş var..ben de bu yıl tekniker olarak atandım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr,
Dün bizim 2 sayfa biri matematik, biri türkçe fotokopi kağıdı vardı, bir de yardımcı kitaptan 6 sayfa matematik ödev vardı. Doğal sayıların büyüktür-küçüktür gibi o konuya geçmişler > < örn 18.....36 gib arasına işaret konacak o şekilde ödevleri vardı, kendi başına yapsın diye pek oralı olmadım, saat 10.10 da ödevi bitmemişti, kalanı da sabah erken kalkıp devam etti. Ben başında durmadım mı uyuşuyo resmen, gidiyo ablasına sataşıyo, oyalanıyo, yavaş yavaş bi görseniz, ama sabah da kendi kalkıp ödevinin başına oturmuştu, ödevinin bitmediğinin bilincindeydi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…