canım nasılsın moralin iyi mi biraz daha...
evet canım daha iyi..düşünmeyince rahatladım..attım bir kenara ..eşim de faceden yardım edecem ..üzülme dedi
Ne güzel bak eşinde farkında durumunun.. Bir süre rahatsın demektir...
Sevindim canım :)
zeliş canım ..benim eşimin ben yardım edeceğim demesi en fazla 2 gün sürer ,sonra yine başa döneriz..ama söylemesi bile iyi geldi..
zeliş canım ..benim eşimin ben yardım edeceğim demesi en fazla 2 gün sürer ,sonra yine başa döneriz..ama söylemesi bile iyi geldi..
belki bu sefer değişir bakalım ama erkek kısmı çabuk sıkılır çoluk çocuk ders vs.vs.
Telefondayım kızlar yarım saattir yaaaa....
Dün dedesinin yaptırdığına kızdım diye bugün bana soruyor her şeyi, kapattırmıyor telefonu tuvalete gitti bekliyorum
belki bu sefer değişir bakalım ama erkek kısmı çabuk sıkılır çoluk çocuk ders vs.vs.
Zormuş durumunuz ikisi de ayrı zamanlarda mı gidiyor okula birlikte gidip yarım gün bakıcı ile daha kolay bir çözüm olmaz mıydı?
annelerin ikiside bakıcıya bırakmazlar ki kızları:))..ikiside aynı zamanda gidiyorlar okula neyseki
Telefondayım kızlar yarım saattir yaaaa....
Dün dedesinin yaptırdığına kızdım diye bugün bana soruyor her şeyi, kapattırmıyor telefonu tuvalete gitti bekliyorum
ayyyy arkadaşım keşkeeeee
ben çıkıyorum birazdan kızlar..iyi akşamlar sizlere..mutlu akşamlar çocuklarınızla..
Doğrudur etkilimi evet hem de çok. Hatta diyet için bile etkili yani :)))
Ama ilaç neticede...
İncisuenfal sen bu konuda bilgilisindir yani teknik bilgiye sahipsindir neticede eczacısın dimi..
Doktor bu ilacın kesinlikle çocuğa zarar vermediğini söylüyor ilaç zarar vermez yan etki yapar bunu da zaten gözlemleyebilirsiniz ve yan etkilerin %90 ı geçicidir diyor sen ne düşünüyorsun. Bu arada sevgili eşimde doktorla aynı fikirde...
ayyyy arkadaşım keşkeeeee
ben çıkıyorum birazdan kızlar..iyi akşamlar sizlere..mutlu akşamlar çocuklarınızla..
zararı olmuyor evet bağımlılık felanda yapmıyor.. sorun yok yani yan etkileri oluyor çarpıntı gibi felan ama prospekstüsüne bakacak olursak hiç bi ilacı içmememiz gerek çünkü binde 1 ihtimal bile olsa yazmak zorundalar..bu arada eczacı değilim eczanede çalışan bir personelim..teknikerim yani:)
Kaç mg kullanıyorsunuz bizim 27 idi 36 ya çıkardı son gidişimizde. Birde biz sadece okula gittiği günlerde veriyoruz doğrumu yapıyoruz bilmiyorum doktor ilk başta yaz tatilinde vermesenizde olur demişti bizde bundan sebep sadece okul günleri veriyoruz. Sizin kullanım sıklığınız nasıl.
doğru içiriyorsunuz tatillerde ve hafta sonu içmesede olur ama ders yapacağı zaman içsin.bizim de dr 27 lik verdi ama dedim ya biz içiremedik neredeyse 1 kutuyu deneme sırasında heba ettik..ağzına alıyo su ile ıslanınca tekrar denemiyordu aynı tableti .. biara 1 hafta kadar içti çok şükür alıştı derken yine bıraktı 2 gündür ritalin içiyor onunla alışıp concertaya geçecez. bakalım biraz daha içimde alışayım diyor sürekli içerse izimli kolye istedi yaptıracam teşf,k amaçlı :)
zararı olmuyor evet bağımlılık felanda yapmıyor.. sorun yok yani yan etkileri oluyor çarpıntı gibi felan ama prospekstüsüne bakacak olursak hiç bi ilacı içmememiz gerek çünkü binde 1 ihtimal bile olsa yazmak zorundalar..bu arada eczacı değilim eczanede çalışan bir personelim..teknikerim yani:)