hoşbuldum canım.. daha okuma aşamasındayız ezberden ilk baştan bir kaç tane okuyor gerisi yok..
Hayırlısı canım, kısmetinde varsa bulur gelir seni. Anladım canım ne güzel öyle arkadaşların olması, ama dediğin gibi rahatsız olunca da olmaz.Saol canım. Bu kış dönemi çok zor geçecek benim için ama körü körüne bu KPSS işine girmemde de bir hayır vardır diye düşünmeye başladım artık açıkçası zaten sadece kursa gidiyorum desem yeridir çalışamıyorum evde zaman kalmıyor çünkü artık nasip ne diyeyim..
Aslında bende izin çok sorun değil de ben rahatsız oluyorum yoksa gelmediğimde işimi ayarlarım aksamaz. Yaptıracak iş arkadaşlarım var birlikte çalıştığım ama dediğim gibi ben rahatsız oluyorum...
Anladım canım, soru sayısı ise olabilir. Ben de aldım soru bankası da, hergün yaptıramıyorum ama, aslında hergün yapsak ne güzel olur, evde olsak sorun yok da hafta içi akşamları dersi anca yetiştiriyo.canım benim yok 50 sayfa değil..50 tane soru çözsün istiyor öğretmenimiz soru bankalarından..işledikleri konular ile ilgili..biz bazen 50 çözüyoruz..bazen 30 bazen 20 ..ama 20 nin altına düşmüyoruz..öğretmenimiz ise 50 sorunun altına düşmeyelim istiyor..işte böyle canım..
evet ya...yaptım bu poğaçayı ama yedik bitti bile..çok oldu ..resmini bugün yükleyebildim..hafta sonu başka şeyler yaptım aslında..ama onların fotosunu daha bilgisayara atmadım..onlar sonra artık.
azmış ödevleriniz..işte bizim öğretmenimiz ödevlerimizden hariç her gün test çözmemizi de istiyor.soru bankaları aldırmıştı 6 tane falan galiba..hepsi başka başka yayınların ..
bizim hafta sonumuz da iyiydi..c.tesi çarşıya çıktık çocuklarla..babamız çalıştı..emir monsuno istemişti onu aldık..ediz de oyuncak fare istemişti..onu aldık..kurmalı...kurunca vızır vızır gidiyor fare..hehehe
canım Allah bu yolda yolunu açık etsin ..inşallah atanırsın arkadaşım
Selam canım, hoşgeldin.merhaba kızlar bende yeni açabildim..
hafta sonu ödevler fazla değildi biraz rahattık..
Ya işte sindire sindire gitmek lazım, zamanla oturacak inşallah.Ya bizmi yanlış yapıyoruz anlamıyorum ki daha burda karışıklık olursa işin içine 4 ler 6 lar 7 ler girdiğinde ne olacak?
Ya bizmi yanlış yapıyoruz anlamıyorum ki daha burda karışıklık olursa işin içine 4 ler 6 lar 7 ler girdiğinde ne olacak?
bilmiyorum ki ya bizim işimiz zor zeliş..
Hayırlısı canım, kısmetinde varsa bulur gelir seni. Anladım canım ne güzel öyle arkadaşların olması, ama dediğin gibi rahatsız olunca da olmaz.
Anladım canım, soru sayısı ise olabilir. Ben de aldım soru bankası da, hergün yaptıramıyorum ama, aslında hergün yapsak ne güzel olur, evde olsak sorun yok da hafta içi akşamları dersi anca yetiştiriyo.
Hafta sonu ben de elmalı kurabiye yaptım, milföyden börek yaptım, bir de kısır yaptım, annemleri de çağırdım, güzel oldu. Hep yemek hep yemek olmuyor, hafta sonu gelince böyle değişik şeyler iyi oluyor.
Monsuno ne canım:26::26:
Selam canım, hoşgeldin.
Ya işte sindire sindire gitmek lazım, zamanla oturacak inşallah.
Eki Görüntüle 872492 Eki Görüntüle 872493
canım oyuncaklar bunlar..
tüp gibi birşey var..oyuncak katlanıp onun içine giriyor..hızlıca çevirince monsuno çekirdekten fırlayıp açılıyor..ayaklarının üstünde duruyor falan..böyle bir şey,,arkadaşlarından görüyor istiyor bizim oğlan..
anladım canım, erkek çocuklarına özel bişey. Biz de genelde bebek istenir, ne kadar alırsak alalım, bir yenisine hayır diyemeyiz
anladım canım, erkek çocuklarına özel bişey. Biz de genelde bebek istenir, ne kadar alırsak alalım, bir yenisine hayır diyemeyiz
kız çocukları ayrı bir özel bana göre..ahh ahhh yaramı deştin..kızlar başkadır bana göre
Hııım acaba 3. için niyet var mı ki? :))))
yok canım..3. istemiyoruz
biz 2. bebek istiyorken kız istemiştik çok..3. çok gelir bize..bakamam daha...
sen yap 2. yi
Kısmet şu borçlarımızı bir toparlayayım da bakıcaz artık :))))
selam nasılsın hepinize iyi haftalar..Soğuklar başladı ve hava çok sıkıcı insanın içi kararıyor valla iyiki net var yoksa evde bir başına otur otur nereye kadar..Hafta sonu ödevlerimiz bizimde fazla yoktu,şiir vardı yazdık,birde matematik ve hayat bilgisi çalışma tarafından ödevler vardı.Biz henüz çarpmaya falan geçmedik,geçenler yeni mi başladı yoksa önceden beri mi acaba?bizim öğretmen konuları çok yavaş geçer,fazla ödev vermez.mesela hikaye haritası hiç çıkarmadık.sadece çalışma kitaplarındaki konunun resmini yapma bölümü var ordan yaptık.öyle ezber falanda vermez,ne biliyim evde test çözsünler falan dediğini duymadım.derste işlediklerinin konu tekrarını yapsınlar der.hiç yüklenmez çocuklara valla sizn ödevleri görünce ben çok şaşırıyorum.bilemedim şimdi böylemi iyi öylemi iyi..
canım bizim öğretmenimiz biliyorsun çok ödev verir..
bazen ben çocukların bir gün ders çalışmaktan bıracaklarını düşünüyorum..ama şimdilik yok öyle bir şey..konuları zor değil zaten..asıl zorluk ileri sınıflarda olur ..dersler zorlaşınca..
2 leri ve 3 leri çarpım tablosu şeklinde birkaç hafta önce öğretmenler çocuklara ödev olarak verdi..sanırım burada ki herkes aynı anda yaptı çarpım tablosu...sen istersen evde gösterebilirsin.ödevleri de çok fazla vermiyorsa evde etkinlik olarak yapabilirsiniz.
ee hadi inşallah borçlar çabuk bitsin ..
..sanki bebeğin ne kadar yükü olur ..gerçi sen işi bırakmak zorunda kalırsan zorlanabilirsiniz demi..
oğlun çok büyümeden yapsan iyi olur..bizimkiler alt alta üst üste boğuşarak geçiriyor günlerini..
selam nasılsın hepinize iyi haftalar..Soğuklar başladı ve hava çok sıkıcı insanın içi kararıyor valla iyiki net var yoksa evde bir başına otur otur nereye kadar..Hafta sonu ödevlerimiz bizimde fazla yoktu,şiir vardı yazdık,birde matematik ve hayat bilgisi çalışma tarafından ödevler vardı.Biz henüz çarpmaya falan geçmedik,geçenler yeni mi başladı yoksa önceden beri mi acaba?bizim öğretmen konuları çok yavaş geçer,fazla ödev vermez.mesela hikaye haritası hiç çıkarmadık.sadece çalışma kitaplarındaki konunun resmini yapma bölümü var ordan yaptık.öyle ezber falanda vermez,ne biliyim evde test çözsünler falan dediğini duymadım.derste işlediklerinin konu tekrarını yapsınlar der.hiç yüklenmez çocuklara valla sizn ödevleri görünce ben çok şaşırıyorum.bilemedim şimdi böylemi iyi öylemi iyi..
Sende bir bakıma haklısın ama benim oğlum zaten zor bir çocuk malumunuz :))) o yüzden aradaki yaş farkı bizim için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Maddi anlamda da işten ayrı kalacağım süre borçları ödeyemeyiz bu yüzden önce borçların bitmesi lazım :))
Birde her şeyin hayırlısını istememek lazım 2. çocuk için de böyle düşünüyorum hayırlısı ise nasip olsun...
zeliş sana çok hak veriyorum bencede yaş aralığı olmalı bizimkilerin arasında yoksa küllüm yandık bizbu arada çarşamba dr dayız bakalım inşallah herşey iyi olur..bizimkilerin çarşamba gezisi varmış benimki gidemiyecek üzüldü biraz ama napıyım dr önemli bizim için şuan,perşembe cuma okulda yok benim için çok iyi oldu bu iki gün ilaç takibi yaparım evdeyken..arada sana sorularım olabilir zeliş.şimdiden hakkını helal et başını ağrıtcam gene
Sende bir bakıma haklısın ama benim oğlum zaten zor bir çocuk malumunuz :))) o yüzden aradaki yaş farkı bizim için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Maddi anlamda da işten ayrı kalacağım süre borçları ödeyemeyiz bu yüzden önce borçların bitmesi lazım :))
Birde her şeyin hayırlısını istememek lazım 2. çocuk için de böyle düşünüyorum hayırlısı ise nasip olsun...
Valla ne yalan söleyim özendim şimdi....
Bırak rahat rahat takılsın çocuk madem öğretmen zorlamıyor...
Bu dönemin müfredatı belli nasıl olsa illa görecekler, ekstra yükleme yapınca da allak bullak oluyorlar.
Okuması nasıl heceliyor mu yoksa düzeldi mi, buna ağırlık verebilirsin...
Biz yoğunuz çalışıyoruz diye zamansızlıktan yakınıyoruz sen evde oturmaktan :))))))))