İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

zeliş ne tatili ..yıllık iznin mi var..alacağın mı kaldı..

o zaman çalışırsınız zeliş..

işte geçenlerde yaptığım poğaçam..bir bakın kızçeler.

dilekçe

Son düzenleme:

dilekçe

Ortaokulların sınavı varmış bu hafta 28 ve 29 unda ilk okullar tatil diye haber vardı geçen hafta. Sen duymadın mı?

Ortaokulların sınavı varmış bu hafta 28 ve 29 unda ilk okullar tatil diye haber vardı geçen hafta. Sen duymadın mı?

aslında burada gördüm ama bizim öğretmen birşey demedi ki ...oğlan da bir şey demedi..herkese mi tatil acaba

aslında burada gördüm ama bizim öğretmen birşey demedi ki ...oğlan da bir şey demedi..herkese mi tatil acaba

Bizimde okuldan henüz ses çıkmadı ama internetten baktım bende bünyesinde ortaokul olan ilk öğretim okulları tatil olacakmış herhalde öyle yazıyordu haberlerde. Ama Meb'in resmi açıklamasını bulamadım ben.

hımm ..bizim okulda da ortaokul kısmı var..demek ki bizimkiler de tatil..yaşasın..çocuklar evde tatil yapsın biraz...çok sevindim..

hımm ..bizim okulda da ortaokul kısmı var..demek ki bizimkiler de tatil..yaşasın..çocuklar evde tatil yapsın biraz...çok sevindim..

Ben şimdi düşünmeye başladım ne yapsam da bu iki günün bir gününde evde olsam diye :))))))

Maşallah oğluşlarına canım, iyi taktik senin ki de, hep böyle böyle iş yaptırıyoz zaten. Ama günlük 20-30 test nasıl çözüyor çocuğun yaa, yarış atı gibi çok fazla değil mi, ne kadar sürüyor, ben her dersten 1 er taneyi zor yaptırıyorum:26::26aha da 50 demiş, sayfa olarak değil mi bunlar:26::26:

Ohhhhh oh maşallah oğluşuna

dilekçe
Süperrrrrr sabah sabah yapılır mı kız bu, çok güzel gözüküyolar canım, eline sağlık

günaydın kızlarrr,
anca gelebildim, nasılsınız? Hafta sonu evdeydik, ödevimiz de çok değildi. 4 sayfa fotokopimiz vardı, bir de hikaye kitabı vardı, haritası yapılacak, onları yaptık. Güzel geçti yani hafta sonumuz.

Günaydın canım hoş geldin...

Hafta sonum çoook yoğun geçti ve hiç dinlenemedim, haliyle yorgun yorgun başladık haftaya ve psikolojik olarak da pazartesi sabahı hiç iyi değilim ama yapılacak pekte bir şey yok... Hafta bitsin diye bekleyeceğim artık...

Mevlüdümüz vardı birde yemekliydi kardeş olunca yaa yoğunum gelemem de diyemiyorsun. Cumartesi bütün gün kurs ve diğer ıvır zıvır işler akşamda kardeşime geçtik ve dün akşam geldik ne temizlik ne ütü hiçbir şey de yapamadım o yüzden bu hjafta ,içi bir gün kesin asmam lazım işi :))))

Of canım ya, kıyamam, ne kadar zor geçiyor günlerin. İnşallah meyvesini alırsın canım, onca emeğe karşın Allah dilediğin bir yere atanmanı nasip etsin. Bizim öyle hafta içi işi asmamız imkansız maalesef, anca 1 saatlik, 2 saatlik çıkabiliriz, ama tüm gün imkansız. Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Saol canım. Bu kış dönemi çok zor geçecek benim için ama körü körüne bu KPSS işine girmemde de bir hayır vardır diye düşünmeye başladım artık açıkçası zaten sadece kursa gidiyorum desem yeridir çalışamıyorum evde zaman kalmıyor çünkü artık nasip ne diyeyim..

Aslında bende izin çok sorun değil de ben rahatsız oluyorum yoksa gelmediğimde işimi ayarlarım aksamaz. Yaptıracak iş arkadaşlarım var birlikte çalıştığım ama dediğim gibi ben rahatsız oluyorum...

canım benim yok 50 sayfa değil..50 tane soru çözsün istiyor öğretmenimiz soru bankalarından..işledikleri konular ile ilgili..biz bazen 50 çözüyoruz..bazen 30 bazen 20 ..ama 20 nin altına düşmüyoruz..öğretmenimiz ise 50 sorunun altına düşmeyelim istiyor..işte böyle canım..

evet ya...yaptım bu poğaçayı ama yedik bitti bile..çok oldu ..resmini bugün yükleyebildim..hafta sonu başka şeyler yaptım aslında..ama onların fotosunu daha bilgisayara atmadım..onlar sonra artık.

azmış ödevleriniz..işte bizim öğretmenimiz ödevlerimizden hariç her gün test çözmemizi de istiyor.soru bankaları aldırmıştı 6 tane falan galiba..hepsi başka başka yayınların ..

bizim hafta sonumuz da iyiydi..c.tesi çarşıya çıktık çocuklarla..babamız çalıştı..emir monsuno istemişti onu aldık..ediz de oyuncak fare istemişti..onu aldık..kurmalı...kurunca vızır vızır gidiyor fare..hehehe

canım Allah bu yolda yolunu açık etsin ..inşallah atanırsın arkadaşım

amin canım Allah hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah...

merhaba kızlar bende yeni açabildim..
hafta sonu ödevler fazla değildi biraz rahattık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…