- 12 Şubat 2024
- 29
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi tugba190735
-
Doğmadan once karar verememissiniz demek ki iki isim koymussunuz. Siz iki ismi de kullaniyorsaniz ikisini de ogrenir diye düşünüyorum.Bence takmayın.Benim kızım 9 aylık . İki ismi var . Benim ailem ilkini eşimin ailesi ikincisini kullanıyor . Ben ne yapacağımı bilmıyorum şaşırıp kaldım . Eşimle ben ikisini kullanıyoruz. Kızım şu an iki ismini de tepkı vermıyor ne yapmamı önerirsiniz ? Kafama takmalı mıyım takmamalı mıyım? Yardımcı olun
Kesin senin ailenin kullandığı ismi sen koymuşsundur,eşinin aileside oğullarının koyduğu ismi kullanıyordurBenim kızım 9 aylık . İki ismi var . Benim ailem ilkini eşimin ailesi ikincisini kullanıyor . Ben ne yapacağımı bilmıyorum şaşırıp kaldım . Eşimle ben ikisini kullanıyoruz. Kızım şu an iki ismini de tepkı vermıyor ne yapmamı önerirsiniz ? Kafama takmalı mıyım takmamalı mıyım? Yardımcı olun
İki isim her zaman kafa karışıklığı yaşatır. İlk oğlumun adı yiğit ali. İkinci ismi kısa diye hep birlikte söylüyor herkes. Şimdi ikincisi doğdu iki ismi de uzun ama ikinci ismi eşimin gönlü olsun diye kabul ettim fakat şart koydum. Benim koyduğum isimle sesleneceğiz senin koyduğun da göbek adı gibi olacak dedim. Herkese de tembih ediyorum ilk ismiyle sesleniyoruz. Gerçi daha 4 günlük ve bebek diyoruz hala ama olsun. Siz de o iki isimden birinin telaffuz edilmesini isteyin bebek sizin bebeğiniz sonuçta.Benim kızım 9 aylık . İki ismi var . Benim ailem ilkini eşimin ailesi ikincisini kullanıyor . Ben ne yapacağımı bilmıyorum şaşırıp kaldım . Eşimle ben ikisini kullanıyoruz. Kızım şu an iki ismini de tepkı vermıyor ne yapmamı önerirsiniz ? Kafama takmalı mıyım takmamalı mıyım? Yardımcı olun
Bence iki taraftanda rica edin iki ismi birden kullansın. Yoksa 3 farklı şekilde cagırılıyor. Çocuğun 3 farklı ismi varmış gibi oluyor ve çocuğun kafasinin karışması geç öğrenmesi de normal bu durumda. Ben iki isim bu nedenle koymadım. Koysaydımda iki ismide kullanırdım herkese de rica ederdim iki ismi kullanmasınıBenim kızım 9 aylık . İki ismi var . Benim ailem ilkini eşimin ailesi ikincisini kullanıyor . Ben ne yapacağımı bilmıyorum şaşırıp kaldım . Eşimle ben ikisini kullanıyoruz. Kızım şu an iki ismini de tepkı vermıyor ne yapmamı önerirsiniz ? Kafama takmalı mıyım takmamalı mıyım? Yardımcı olun
Allah analı babalı büyütsün canım . 9 aylık oldu ben şimdi nasıl diyim benımkınlere kullanmayın veya eşiminkinlere kullanmayın. Doktorda biri kullanılsın diğeri göbek adı kalsın dediİki isim her zaman kafa karışıklığı yaşatır. İlk oğlumun adı yiğit ali. İkinci ismi kısa diye hep birlikte söylüyor herkes. Şimdi ikincisi doğdu iki ismi de uzun ama ikinci ismi eşimin gönlü olsun diye kabul ettim fakat şart koydum. Benim koyduğum isimle sesleneceğiz senin koyduğun da göbek adı gibi olacak dedim. Herkese de tembih ediyorum ilk ismiyle sesleniyoruz. Gerçi daha 4 günlük ve bebek diyoruz hala ama olsun. Siz de o iki isimden birinin telaffuz edilmesini isteyin bebek sizin bebeğiniz sonuçta.
Doğmadan once karar verememissiniz demek ki iki isim koymussunuz. Siz iki ismi de kullaniyorsaniz ikisini de ogrenir diye düşünüyorum.Bence takmayın.
Teşekkür ederim Allah sizin de bebeğinizi bağışlasınAllah analı babalı büyütsün canım . 9 aylık oldu ben şimdi nasıl diyim benımkınlere kullanmayın veya eşiminkinlere kullanmayın. Doktorda biri kullanılsın diğeri göbek adı kalsın dedi
Teşekkür ederim Allah sizin de bebeğinizi bağışlasın
bu konuda biraz sert olmanız gerekiyor bence yakınlarınıza doktorun soylediklerini aynen söyleyin çünkü çocuğun kafası karışabilir kendinden bahsedildiğini, ona seslenildiğini anlamayabilir.
Amin inşallah . Malesef kendi aileme diyebilirmiş eşimin ailesine sanmam :) aTeşekkür ederim Allah sizin de bebeğinizi bağışlasın
bu konuda biraz sert olmanız gerekiyor bence yakınlarınıza doktorun soylediklerini aynen söyleyin çünkü çocuğun kafası karışabilir kendinden bahsedildiğini, ona seslenildiğini anlamayabilir.
Teşekkür ederim Allah sizin de bebeğinizi bağışlasın
Çocuğun iki ismini kullanın diyeceksiniz.bu kadar basit. Bunda korkacak ne var nasıl insanlar bunlar. İsmine onlar mı karar verdi sadece onumu söylüyorlarAmin Kendı aileme derim de eşimin ailesine maalesef ben diyemem eşim de korkuyor o da demez
Yani evham yaptığınızı düşünüyorum . Bir çok kişi var iki isimli veya çocuğuna iki isim koyan . Benim kızda iki isimli eşim de öyle . Hep ikili kullanırız . Eşimin ailesi 1. İsmi kullanırdı genelde onlarda alıştılar artık bazen ikisini de kullanıyorlar . Merak etmeyin çocuk da alışıyor .Benim kızım 9 aylık . İki ismi var . Benim ailem ilkini eşimin ailesi ikincisini kullanıyor . Ben ne yapacağımı bilmıyorum şaşırıp kaldım . Eşimle ben ikisini kullanıyoruz. Kızım şu an iki ismini de tepkı vermıyor ne yapmamı önerirsiniz ? Kafama takmalı mıyım takmamalı mıyım? Yardımcı olun
Çocuk isimlerini öğrenir de siz tam ebeveyn olmamışsınız daha. Çocuğunuzun adı hakkında bile eşinizin ailesine bir şey demekten korkuyorsunuz. İleride her şeylerinize karışırlar siz de bir şey diyemezsiniz. Bebeğinizi onlar büyütmüş olur. Çocuk sizin çocuğunuz. Siz karar vereceksiniz.Amin Kendı aileme derim de eşimin ailesine maalesef ben diyemem eşim de korkuyor o da demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?