çoçuga bu yapılırmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi tülce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım denedim kızımı konuşturmayı eşim onu benim yönlendirdiğimi düşündü dinlemedi ne haliniz varsa kendiniz halledin bana yansıtmayın dedi halledecek ne kaldıysa:oklava::oklava:

çok üzüldüm sizin adınıza başlıgınızı gördügüm zaman kesin ankarada oturuyordum dedim konuyu açtım bi baktım ankara ve bir görümce krizi daha cevremde ailemde yaşadıgım için şaşırmadım açıkcası anlattıklarınız o kadar bilindik geldi ki okurken yaşadım bi an diyebilirim
şunu söyleyim hep dua ederdim bi görümcem olmasın diye nişanlıyım ve görümcem yok:sm_cool: bu benim için ve annem için çok büyük bir nimet
ablacım Allaha bırakın siz ve bekleyin emin olun Rabbim sizi unutturacak öle dertler verirki onlara akıllarına bile gelmezsiniz

kızınızı tebrik ediyorum ins basarılı olur... arkadasım buna benzer bi olay benim basımdanda geçmisti farklı ama aşşagılamak gibi algılamıstım ben görümcem tüm komsularının içinde oh ne güzel ben elin memleketlerinde sürüneyim okumak için herkez memur koca bulup evlensin valla bende okulu bırakıp evde oturacam kocam getirsin ben yer yatarım dedi tabi bu laf banaydı :) ve o lafa gülüyorum okumadım kardesim napım yani benim ne suçum var ailem engelledi... arkadasım tülce ÜNLÜ DÜSÜNÜR HÜLYA AVSARIN Bİ SÖZÜ VAR CAHALET GİDER AMA ESSEKLİK BAAKİ KALIR böyle düsün kendini gelistirmek insanları hakir görmek ise b... yani bu gelisimi meraük ettim sen bu olaylara esini katma biliyorsun esler sen dogruyu söylesende aileleri yapmaz öyle sey derler seni suçlarlar ... ola bildigince uzak dur o kadından

kızlar neyapacagım ben şimdide eşim bayramda ablasına gideceğimizi söyledi itiraz ettim sen git dedim anlamıyor ya bu bayramda kavgayla burnumdan gelecek o kadın yüzünden ne önerirsiniz

Kaynana çaydanlık gibidir, fokur fokur kaynar.
Gelin demlik gibidir,oturdukca demlenir.
Oğlan bardak gibidir, bir gelin doldurur, bir de kaynana...
Görümce çay kaşığı gibidir,GELİR ORTALIĞI KARIŞTIRIR gider
Çocuk şeker gibidir, ortalığı tatlandırır.
Kayınpeder de çay tabağı gibidir,okkalıca oturur...

Canım siz üzmeyin kendinizi;anlattıklarınızdan az çok anlaşılıyor görümcenizin nasıl biri olduğu..
Kullandığı kelimeler ettiği hakaretler..
Kompleksli insanlar yapar bunu....
Ama eşinizin tavrı daha şefkatli ve korumacı olmalı...
Abla abladır anne annedir tamam ama EŞ de YÜREKTİR;tek olandır;
en değerlidir...
En mahremindir...Eşler birbirinin emanetidir gülüşüne dahi kıyamazken nasıl üzer ki.
..
Gül gibidir kadın...
Narindir;bazen çocuk bazen anne bazen en olgun kişi;hayata karşı dimdik duran...
...
Dua edelim...

valla beni çoooook güldürdünüz :roflol: Allah'ım da sizi güldürsün inşallah. ne güzel söylemişsiniz öyle. herkesi yerli yerine oturtmuşsunuz.
Tülce hanım siz de ben hiiiiçççç mi hiç canınızı sıkmayın. bunca yıllık emek vermişsiniz bu evliliğe. baştan beri anlaşmadığınız biri için mutluluğunuzu zedelemeye gerek var mı? bence önceki tavrınız yani onun seviyesine inmemeniz sizin asilliğinizi gösterir. öyle davranarak hem onu hem de bunca yıllık eşini tanıyamamış olan eşinizi utandırır.
dualarımız sizinle:Saruboceq:

Back