rica ederim ne demek. çok ama çok sevindim. ben de çok memnun kaldım. ne eski lekelerim ne de lazer lazer lekesi kaldı. gözeneklerim de sıkılaştı. dilek hanım harbiden işinin ustası. yalnız çok iyi korumalısın. 2 saatte bir yenile koruyucu kremini. güneşe hiç çıkma. benim ayın 13. de 2. seanıma girecem. bu seans biraz yüksek çalışacak. 1. seansta bu kadar ii sonuç aldıysam kesin 2. seanstan sonra şahane olur. darısı yaptıracakarın başına:)
ben istanbuldayım canım, seansı 600 tl, acıbademde yaptırdım, bende sivilce izleri için, bakalım inşallah değer :)
merhaba sivilceyle ilgili yazilarinizi okudum acaba bir gelisme oldumu? benim yanak altimda da sivilce izleri var kirmizi ve cukurluklar ve hergecengun cogaliyorlutfen bi;gi verirseniz cok sevinirim
Tesekkurler
Ayse
Konuyu ben acmistim, 4 yil olmus, takip edenler icin bilgi vereyim cukurlar hala duruyor ben pek bir fayda gormedim verdigim paraya cektigim eziyete degmedi, buraya pek giremiyorum artık
maalesef ışıltısı, cildin güzelliği geçici ve yeniden eski halini alıyor cilt..işe gitmiyorum, güneşe çıkmıyorum, evde tül perde bile çektiğim halde eski lekeleri yüzümde görmeye başladımben mi şansızım, lazer mi bir işe yaramıyor anlamış değilim...
berencim korkma geçicek o kırmızılıklar.ferruh bey başarılı bir doktor ben bunu anladım daha önce ne ünlü doktorlara medikal estetik yolları yaptırıp pişman oldum.ama ferruh bey başarılıymış gerçekten.sadece biraz sabredip işlem yapılan bölgeyi koru yeter.geçicek üzülme gerçekten:)
Bende nukhet erogluna yaptırdım bagdat caddesınde sızın doktorunuz hangısıydıevet para tuzağı..ben bağdat caddesin'de yaptırmıştım..hüsran hüsran hüsran...çepten çıkan 3000 civarı para çöpe..haram olsun
Bende nukhet erogluna yaptırdım bagdat caddesınde sızın doktorunuz hangısıydı
merhaba , siz yaptırdığınız lazer tedavisinden memnun kaldınız mı ? ve seans ücreti ne kadar ödediniz nükhet eroğlu'naBende nukhet erogluna yaptırdım bagdat caddesınde sızın doktorunuz hangısıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?