Bidaha lazer olmaz zaten dermaroller'a dönücem ben .
Sadece bepanten sürüyorm canm , 1 haftayı geçtikten sonrada diğer aldığım DCL kremlerne baslıcam
sevgili lowableada onu niçin yaptırmayı düşünüyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidaha lazer olmaz zaten dermaroller'a dönücem ben .
Sadece bepanten sürüyorm canm , 1 haftayı geçtikten sonrada diğer aldığım DCL kremlerne baslıcam
ben 2.seansımı yaptıralı 10 gün sonra 2 ay olacak. tek seansta fazla iyileşme olmadı 2.seanstan sonra bu 2 ay içerisinde cildimin cok güzel oldugu anlarda oldu kötü oldugu anlarda. cilt kendini yenileme basladıgı zman cok kötü olmustu ama suan cildim cok güzel oldu bunu aynaya baktıgım her an anlayabiliyorum izlerim tamamen gitmedi ama eskisi gibi bn burdayım demiyor göze batmayacak derecede suan. üstelik yüzüm beyazladı daha temiz ve parlak görünüyor bnde cok gelgitler bulundum keşke yaptırmasamıydım diye ama zman gectikçe iikide yaptırmısım diyorum. tek sıkıntım gözeneklerimde değişme olmayısı izlerim küçüldü bu yönden iyi oldu ama gözeneklere zerre kadar katkısı yok.
lezer sonrası bepantenle birlikte verilen akşam sabah sürülen lazer kremini ne kadar süre kullanmamız gerekli arkadaşlar??
Konuyu ben acmistim, 4 yil olmus, takip edenler icin bilgi vereyim cukurlar hala duruyor ben pek bir fayda gormedim verdigim paraya cektigim eziyete degmedi, buraya pek giremiyorum artık[/QUOTE/
Gerçekten ise yaramiyormuymus.. bende az sivilce izi var boşuna ugrasmiyim, onlarida peeling vs iyi bakimla azalttim gibi
işlem 15-20 dakika sürüyor, bir sonraki seans 1 ay sonra yapılıyor, kabuklanma da 48 saat sonra banyo yaptığında dökülüyor, öyle günlerce eve kapanmak gerekmedi Allahtan
ben fraksiyonel lazer yaptırdım doktorum bana yanma olursa arada bepanten kullan dedi başkada ilaç vermedi bir şey sürme dedi lazer kremi dediğiniz şey ne? ben sadece bepanten kullanıyorum. lazerden sonra yüzünğze ne sürüyorsunuz bir de fondöten kullanmak istemiyorum bb krem kullanan var mı?
lazer öncesi sonrası hepsi para tuzağı zaten hiçbir işe yaramıyor...bepanten yeterli zaten canım.ama uzun süre kullanılmamalı sadece ilk 10 gün, sonra nemlendirme maksatlı arada sürmek gerek.tüylenme yapma gibi bir yan etkisi var ne yazıkki