- 25 Şubat 2012
- 23
- 0
yazan herkese merhaba. geçen yıl ocak ayında fraksiyonel lazer yaptırdım büyük umutlarla. Yaptırmaya nasıl karar verdiğimi açıklayım kök hücre ekstreli ürünlerle birkaç seans yaptırdığım dermaroller tedavisinde cildimde ciddi anlamda düzelme olmuşto sorunum t bögesinde gözeneklerim açıktı birde cildimin daha sıkı olmasını istiyordum görenler hayret etmişlerdi düzelmeden dolayı .İnsan oglu yuz hep daha fazlasını isteriz dermarollerla bu kadar düzeliyorsa fraksiyonel lazerle daha derine inildiği için daha fazla düzelme olacagı düşüncesiyle doktorumunda gazıyla 1.000 tl ye yaptırdım cildimde bırakın iyileşmeyi izler kaldı psikolojim bozuldu daha sonra televizyonda gördüğüm ünlü bir doktorun ist muaynehanesine gittim bana prp ve mezolift uyguladı üç seans daha sonra belli aralıklarla mezoterapi yaptırdım cildim yeni yeni fraksiyonel lazer öncesi durumuna geldi . Doktorun bana dediği fraksiyonel lazer ciltteki hyorülonik asiti azaltır yanmanın etkisiyle dolayısıyla cilt kurur gözenekler iyice açılır dedi . Netice olarak kızlar yaptıracaklar iyi düşünün para tuzagı başka birşey değil
ben de bir sene önce bu lanet lazeri yaptım, şimdi cildim incelmiş ve lekeli bu bahsettiğin drun ismi muayenehanesi nerde, yazar mısın?