- 9 Kasım 2012
- 7
- 0
sende benim gibi tek seans yaptıracaksın sanırım derin uygulama ve etkili bir cihaz olduğu için sana doktor mu demişti sonucu 6 ay sonra görürsün diye benim neredeyse 2 ay olacak hala senin o bahsettiğin gözenek görüntüsü mevcut haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek belki farklı bir krem verebilirim ciltteki pürüzleri gidermek için bu tedavi resmen sabrımızı sınıyor gerçekten psikolojikman çok yıpratıcı dayanıklı olmayan insanlara bende önermiyorum ama gözünü karartıp iyileşmeyi beklerim en azından o umudumu içimde uzun süre koruyabilirim ve uzun bir süre eve kapanmayı göze alırım diyenler yaptırsın bence en azından o kadar doktor yanılıyor olamaz bence 2012 yılındaki teknolojide en gelişmiş en uygun fiyatlı lazer türü bu sonuçta ben çevreden gelen olumsuz yorumlara tamamen kulak tıkadım bu tedavi boyunca sadece doktorumun söylediklerini dikkate alacağım ben gözlemlerime göre sanırım pc ışığıda cilde olumsuz etki ediyo sanırım benim iyileşmemi bu kadar uzatan faktör bu sende de bu durum mevcut mu istanbul_x ??
bende pc başında çok zaman geçiriyorum ama öyle ciddi bir sorun yaratacağını sanmıyorum.ya birşey sorucam yüzünüzdeki tüylerde kalınlaşma oluyo mu lazer uygulamasında?okumuştum sanki bir yerde..yada cildin rengi açıldığı için tüyler dahamı belirgin gözüküyo anlamadım