- 15 Eylül 2007
- 159
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ıkı aylık cıleden sonra demek cılem bıtmemıs hala bılysunz korkunc bı lazer facıası yasamıs ıkı ay kızamık gıbı gezmıstım ben 3 seanslık paket almıstım on odemelı aradan 3 ay gectgı ıcın artık lazer yerıne 2 seanslık bı sey onerdı doktorum prp lı dermaroller allahım yaptrmaz olaydım cıldımın hassasıyetı gecmemıs meger ıkı haftadr yıne yer yer noktasal kızardım coook pısmanım allahım bu bebek cıldı ne zmaana duzelır paramda gttı bosa cook uzgunum kızlar bana tekrar destek olun
arkadaslar ıkı aylık cıleden sonra demek cılem bıtmemıs hala bılysunz korkunc bı lazer facıası yasamıs ıkı ay kızamık gıbı gezmıstım ben 3 seanslık paket almıstım on odemelı aradan 3 ay gectgı ıcın artık lazer yerıne 2 seanslık bı sey onerdı doktorum prp lı dermaroller allahım yaptrmaz olaydım cıldımın hassasıyetı gecmemıs meger ıkı haftadr yıne yer yer noktasal kızardım coook pısmanım allahım bu bebek cıldı ne zmaana duzelır paramda gttı bosa cook uzgunum kızlar bana tekrar destek olun
turkuaz 01 mesajınıza cevap yazamıyorum. 100 mesaj dan sonra özel mesaj gönderme hakkım oluyomuş. ben memnum kaldım . son durum ii. sizin ilk yaptırdığınız fraksiyonel erbiyum yağ. belki de ondan dolayı memnun kalmadınız. yaptıracaksan güneş kendini hissetirmeye başladı. riske girersin. korumak zor olur.
Ayçelen ben bugün hastaneyi aradım cuma için randevu alcam.Ama ben senin cildini görmek istiyom(
Bende sormak için aradım şimdi yapabilirz ama mayısta yapmıyoruz dedi doktor.Bilmiyorum yaptırsam mı ki?
Pınarkaraca sen yaptırdın mı fraksiyonel co2 yaptırdın mı?
Ben lazer cihazları satıyorum,co2 de severek sattığımız bir sistemdir.
ben yaptırmadım vakitsizlikten ,artık seneye
Merhaba pınarkaracar; lazer cihazları satıyorsan konuya hakimsindir. bu co2 nin iki ayı aşkın lazer oldum. sonra lekelenme oluştu. şimdi de expigment karışımı haftada bir kullanıyorum. bu co2 nin yan etkileri geçici mi? lekelenme falan. bilgin varsa yazabilir misin
Ayçelen ben bugün hastaneyi aradım cuma için randevu alcam.Ama ben senin cildini görmek istiyom(