Kaç seans yaptırman gerekiyo? Senin yüzündede büyük açık gözenekler,hafif sivilce izleri ve lekeler var mıydı? ve ve seansı ne kadar?
Aycelen33 keşke lazerden önce ve sonra fotoların olsa ne iyi olurdu dimi:))) Bende düşünüyorum antepte bi yerde bi seans yatırmısım ve ne yanma ne soyulma ne kabuklanma hiç bişey olmadıı cildim aynen ne ileri ne geliri öyle kaldıı yani boşuna ümit bağladım öle boş çıktı yani. o yüzden istiyorum ama böle etki etmiş fayda görmüş birilerinin tavsiyeleriyle gitmek istiyom ayrıca malum bu sayfada yazılanalrıda okumuşsundur bi çogu pişman lazerden sonra iz ve leke oluştugunu ciltlerinin çok kötü olduğunu falan yazmışlar buda korkuttu açıkçası bende öle beklemedeyim ama bi yandanda çok istiyorumm öle işteee....
Anladımm canım teşekkür ederim.Bende şimdi yaptırısam bide nisan ayında yaptırım o zaman iki seans inşallah yeterli olur:)) peki doktor nasıl soğuk falan değil dimi ? İlgili mi?
Ben de erbium yaptırdım senin yaptırdığın fiyata ama ne kadar direndim. ama yüzde 5 bile fayda görmedim. kahverengi lekelerim olsun açılsaydı. boşa gitti param.
arkaaşlar merhaba; ben cuma günü co2 lazer yaptırdım bugün 4. günüm ve yaptırmadan öncede tüm yorumları okudum. bir anda da karar vermedim yaptırmaya yaklaşık 6-7 ay boyunca nerede nasıl hangi makine ile hangi dr ye yaptırma konusunda bayağı bi araştırma yaptım. sonuç çok iyi. yaptırırken bayağı acıdı ve akşamı yüzüm kıpkırmızı . ertesi günü yüzüm kabuklandı aynada kendimi görünce korktuğum anlar bile oldu:) 2. günün sonunda banyo yaptım yüzümün burun çene ve yanak kısmı soyuldu . şakak ve alın bölgemde koyu yanık lekeler vardı 3.. gün işe gittim daha doğrusu gidebildim kimse de çakmadı .bu gün 4. gün yüzümde hiç bi kabuk leke vs. kalmadı. alttan pırl pırıl bi cilt gözenekler sıklaşmış ve de gözaltlarım kaş üstü ve altına da yapılmıştı. sonuçtan çok memnunum. öğretmen olduğum için yorumlarınızı okuyunca işe gidememekten geç iyileşmekten korkmuştum . yaptırmak isteyenlre makine ile yapan kişinin çok önemli olduğunu dr nin uayenesinde muhakkak co2 lazer yaptıranla görüşmelerini tavsiye ederim.
şu an yüzümde lazerden dolayı oluşan leke felan yok. korumazsam yenileri muhakkak oluşacaktır. gün içerisinde akşamları hatta pc başnda iken bile ben faktör kullanıyorum.inş. darısı başına umarım tedavinden istediğin sonucu alırsın.
Bakalım 10 gün sonrada aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz şuan yüzünüzde şişlik oldugu için gözenekler birden küçülmüş gözüküyor .tamamen şiş insin birde o zaman gözlemleyin .elbetteki faydası oluyor ama uzun vadede
Bakalım 10 gün sonrada aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz şuan yüzünüzde şişlik oldugu için gözenekler birden küçülmüş gözüküyor .tamamen şiş insin birde o zaman gözlemleyin .elbetteki faydası oluyor ama uzun vadede[/Q
aycelen33 nerde yaptırdın acaba? hangi şehir,hangi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?