- 6 Mayıs 2008
- 2.455
- 45
Kızılay'da bir tıp merkezinde güzellik uygulamaları var, bana fraksiyonel lazeri önerdiler. bende hiç leke, iz falan yok. sadece cildimde elastikiyet kaybı, ve gözenek sorunu var. doktor 3 haftada bir önerdi. seansı 300 TL. dolgu işi biraz pahalı bu sistem daha uygun dedi. karar veremedim. ayrıca uzun süre kabuklanma varsa nasıl olacak, ben işyerimden izin alamam. karar veremedim arkadaşlar. yüzünde sorun olmadan bu işlemi yaptıran varmı, sadece cilt güzelliği için.
amannnn bir deli kendimi sanıyordum neyse seni gördüm tek olmadıgımı gördüm zügürt tesellisi yaptım sivilce izi dönem akneleri gibi antin kuntin sorunlarım varken gittim en agırını yaptırdım : erbium
geçen sene fraksiyonel 2 seans yaptırdım çok usul soyuyor, yüzeysel kalıyor diye geçen perşembe akşam uyguşlandı Allah'ım nasıl bir acı nasıl bir yanma konuşamadım yemek yiyemedim şimdi soyuluyo şakır şakır erkek kardeşim de dr o da :''aman abla çok güzel cilt geliyo iyi koru sıfır güneş'' deyip duruyor bakalım
zaten ben de işyerinden izin filan alamadım cuma gününe istedim şefim vermedi öyle kahveringi/kızarık bir suratla işe geldim görenler agzı açık donakalmışlıkla karşıladır beni ;ama rahat ol fraksiyonelde yaptır işe git diger gün makyaj yap güncel hayatından seni koparmıyor ;lakin çok ince soyuyor ben de dedim zahmetini çekeyim 3defalık sonuç alayım ne kadar sakinleşitirici iyileştirici krem/merhem(bepantene,silverdin,madecassol aldım elimde patladı sürme erken soyulsun çabuk kurtul dedi dr öyle de oldu) sürülürse soyulma o kadar öteleniyo üst deri tahribatı tamir etmeye başlıyo ama nasıl geriliyo şakır şakır yarılıyo yani cuma akşamı yaptırırsın birşeyler sürmezsen ptesi işe rahatlıkla gidebilirsin
Son düzenleme: