• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clipso mu ? Yoksa Korkmaz düdüklü tenceremi yada başka marka hangisi kızlar ??

Banada bir iş yerinden arkadaşım önermişti.Eve gidince ben üstümü değişene kadar pişiriyo çok pratik oluyo demişti bende o yüzden clipso aldım çokta uyguna aldım 150tl .iyi günlerde kullanalım hepimiz :1hug:

Ben ilk evlendiğimde tefal clipso yeni çıkmıştı ve annem patlama riski yok diye dünya para verip almıştı. Sonra 2 sene önce saatlisi çıktı ve ben ondanda alıp eski modeli yazlığa götürdüm. Çok ama çok memnunum. Sarmamı, dolmamı, hatta bazı keklerimi, pilavımı bile onda yapıyorum. Bir kere alınıyor sonuçta. Şikayetler kısmına gelince en çok satılan marka tefal diğer markalar daha az satılıyor. Satılmayan birşeyden ne kadar şikayet gelebilir ki???

canım ben 2 sene önce almıstım tefal clipso. o zaman 370 tl para vermiştim. suan benim aldıklarım 500ü gecmiş. ama taksitle alıp yavas yavas ödemiştim.

ben tafal cilipso aldım 5 ay önce.
çok uyguna buldum 175 ytl.
ilk kez dün sarma yaptım düdüklümde.
önce korktum acaba dağılırmı diye.
ama ben denemek istedim.
10 dak sonra kapattım düdüklünün altını.
harika pişirmiş inanamadım.
tam istediğim gibi pişmiş.
normal tencerede kısık ateşte 1,5 saati buluyor sarma nın pişmesi.

ben geçen sene çeyizime tefal clipso aldım dijital,buharda da sebzeleri pişirme özelliği varmış,artık bu sene düğünümden sonra kullanacağım :smiley-cool:

ben tafal cilipso aldım 5 ay önce.
çok uyguna buldum 175 ytl.
ilk kez dün sarma yaptım düdüklümde.
önce korktum acaba dağılırmı diye.
ama ben denemek istedim.
10 dak sonra kapattım düdüklünün altını.
harika pişirmiş inanamadım.
tam istediğim gibi pişmiş.
normal tencerede kısık ateşte 1,5 saati buluyor sarma nın pişmesi.

çok uygunmuş.tefal hemde. daha güvenli oluyorlara ama çok pahalı geliyor bana.arkadaşım almıştı memnun. Ben normal aldım. Allah korusun artık. Uygun denk gelirse alırım. araştırmak lazım.

tefal derim ben...ewet pahalı ama değer..bir kere alınacak bişey..güvenliğinden bahsetmiyorum bilee harika..tefal bu işi biliii kızlar yaa..şimdi bunun peşindeyim..buna bütçe yapmak lazım kaydirigubbakcemile3

actifry_main1.jpg

Actifry ile 1 kaşık yağ ile 1 kg çıtır çıtır patates kızartması..süper di miiii yaa

canım ben klpso aldım tefalden önceki düdklü tencerem emsanın dı inan hiç bir fark yok aynı pişiriyo ki önceki tencerem daha pratik kullanımı kolay ve hafifti şimdiki çok ağır yani derimki korkmazı al geç hiç pişman olmayacan bu arda banada dua adcen hadi bakalım

bende clipsolu alacaktım ama diğerinden aldım nedenide teyzem tefalın clıpsolu duduklusunden almıstı.. lastigi eskıyınce (kapagının kenarındakı içinde lastık oluyorya) hiç biyerde o lastigi satan bi dukkan bulamamıstı.. haa memnun olmasına memnun ama su lastık eskıyınce aynısndan bulmak zor oluyormus

ben fissler düşünüyorum bir yerde 6 lt 290 tl ye buldum umarım kampanya bitmeden alabilirim :(

ben düdüklü almıycaktım.ne gerek var dediler.lezzetli olmuyor dediler.ama burda o kadar çok memnuniyetleri okuyunca aklım karıştı.
alsam mı acaba ben de?
ya da eksiğin var mı diyen birine hediye ettireyim.hehe:)

bana almışlar clipso zamanında heralde ilk çıkan felandır iki tenceresi kızartma ve buhar aparatı da var amma velakin çok memnunum bir kere normal düdüklülerden daha çabuk pişiriyormuş annem öyle dedi kendininkiyle karşılaştırıp :))
bir de kullanımı çok kolay
tek dezavantajı benimkinin kapağı bulaşık makinesinde yıkanamıyor bi de acayip ağır ama sanırım yenilerde o sorun yok

bende tefal clipso aldım çeyize şansım yaver gitti carrefour'dan tava tencerelerde %50 ind.varken aldım.
ama düdüklü tencerede fissler daha ii diyorlar

Ben de duydum fıssler daha iyi diye ama hangi özelliğinden diğerlerinden ayrılıyor ,açıklayan bir satıcıya rastlamadım.

ben emsanın düdüklüsünü aldım 43 tlye...

canım ben evde emsanın düdüklüsünü kullanıyorum ve çoook çoook memnunum..clipsoların tek farkı güvenli olmasıymışş..ama bana da onlar güvenli gelmiyor..sonuçta bununda buharının çıkmasını bekleyip açarsan tehlikesi yok..

bende çeyizime düdüklü alıcam..clipsolara o kdar para vermeyi düşünmüyorum..

Back
X