- 30 Mart 2022
- 5.382
- 3.069
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Evet Ya ben de sürekli kendime böyle teselli veriyorum. Bu kadar insan fayda görmüş. Ama erken ama geç. Bir şekilde görmüş. Neden ben olmayayım kiModunu düşürme sen tekrar al göreceksin illa ki bu kadar insanda bir şekilde işe yaramış. Biri mesaj atmış sayfaya 3 aydır kullanıp 1 ay ara verdim ama bir sonuç alamadım neden olabilir diye birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Belki bir macuna bu kadar anlam yüklemek iyi değildir tabi ama çok fazla memnuniyet var iyi geleceğine inanıyorum
:))) yumurtlama gördüğünde haber verEvet Ya ben de sürekli kendime böyle teselli veriyorum. Bu kadar insan fayda görmüş. Ama erken ama geç. Bir şekilde görmüş. Neden ben olmayayım kiTamam şuan inandım şuan yine teselli buldum Bekleyelim bakalım
Tabi ki:))) yumurtlama gördüğünde haber verKaçıncı günde gördüğün bize de umut olsun
Naptın canım gördün müTabi kiyazacağım
Hayır maalesef bugün de koyulaşmadı yaNaptın canım gördün mü
Normal de kaç günde bir adet oluyorsunHayır maalesef bugün de koyulaşmadı ya
Ekliyorum bugünkü testimi
Hergün yapmaya devam edicem
Bazen 28 bazen 30. Değişiyor yani. Bazen erken bile geliyor hele son 2 adetim 20 günü bulmadan geldi. Gerçi çok hastaydım ilaçlara bağladım da. Her ay 2 gün ileri 3 gün geri olsa da oluyorum bir şekilde.Normal de kaç günde bir adet oluyorsun
O zaman tam net yumurtlama da yok neyse canım devam edelim bende hala tam aynı renk çift çizgi göremedimBazen 28 bazen 30. Değişiyor yani. Bazen erken bile geliyor hele son 2 adetim 20 günü bulmadan geldi. Gerçi çok hastaydım ilaçlara bağladım da. Her ay 2 gün ileri 3 gün geri olsa da oluyorum bir şekilde.
Benden az önce yapışkan uzayan beyaz akıntı geldiO zaman tam net yumurtlama da yok neyse canım devam edelim bende hala tam aynı renk çift çizgi göremedim
Adetim dün bitti bugün bende de öyle bir akıntı var anlam veremedimBenden az önce yapışkan uzayan beyaz akıntı geldi
Bakalım yarın ne olacak testim
Seninle aynı testu kullaniyomusuzHayır maalesef bugün de koyulaşmadı ya
Ekliyorum bugünkü testimi
Hergün yapmaya devam edicem
Uzayan yapışkan akıntı olunca yumurtalama mi oluyor acabaBenden az önce yapışkan uzayan beyaz akıntı geldi
Bakalım yarın ne olacak testim
Uzayan yapışkan akıntı olunca yumurtalama mi oluyor acaba
Yakalayabildin mi canım yumurtlamayıEvet ip gibi uzayan bir akıntı ise yumurtlama akıntısıdır
MaalesefYakalayabildin mi canım yumurtlamayı
Ya bende yakalayamadım tam hala sana attığım gibi acaba bu testler de mi tam doğruyu göstermiyor yaMaalesefbugün yine yapıcam saat 3 gibi
Bakalım beklemedeyim
Acaba erken mi yumurtlama oldu da kaçırdım düşüncesindeyim
Birde sen polikistikdin demi canım zaten polikistk de düzensiz oluyor takibi bırakmaMaalesefbugün yine yapıcam saat 3 gibi
Bakalım beklemedeyim
Acaba erken mi yumurtlama oldu da kaçırdım düşüncesindeyim
Hatalı olmasını düşünerek yine de değerlendirmeye devam ediyorım eşimle ama sadece karışımı bırakmak için takip ediyordum. Yumurtlama görünce clife tüketmeyi bırakmak gerekiyor. Valla bıraktım ben yemiyorum. Olan olsun artık. Elimdeki testler bitene kadar da yapmaya devam edicem ovülasyon testiniYa bende yakalayamadım tam hala sana attığım gibi acaba bu testler de mi tam doğruyu göstermiyor ya
Sankı senin kullandığın daha iyi laboguıck demi ben ınovıa aldım çok beğenmedimHatalı olmasını düşünerek yine de değerlendirmeye devam ediyorım eşimle ama sadece karışımı bırakmak için takip ediyordum. Yumurtlama görünce clife tüketmeyi bırakmak gerekiyor. Valla bıraktım ben yemiyorum. Olan olsun artık. Elimdeki testler bitene kadar da yapmaya devam edicem ovülasyon testini
Ben ondan memnunun ama en iyisi de olsa insan yapımı sonuçta hata olur ama ben hep şuna inanıyorum, test falan hikaye. Allah isterse oraya koyar. Ona imkansız birşey yok. Valla yoruldum artık, yıkılmadım ama ayakta da değilim misali.Sankı senin kullandığın daha iyi laboguıck demi ben ınovıa aldım çok beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?