kızlar merhaba. dün doktora gittim. bebeğimi gördük çok şükür sağlığı yerinde. bebeğe benzemiş bile biraz biraz.
benimki mhftrs 1298 ac heterozigot çıkmıştı sonucum. aslında çok önemsiz bir mutasyon dedi. birçok kişide hiç etkisi olmaz ama ama senin kayıpların çok olduğu için sen iğneye devam edeceksin dedi. ben clexane 4000 kullanıyorum günde bir kere. bir de vitamin kullanıyorum. başka bir şeye gerek yok dedi. internette arkadaşlar yediklerine de çok dikkat ediyor dedim. çok çok etkili değil onlar aşırı sağlıksız beslenmedikten sonra problem olmaz dedi. belki benim mutasyonumun çok önemli olmamasından da olabilir. bilmiyorum ama işime geldi
bi de doğumu sordum. ben clexane kullanan hastalarıma normal doğum yaptırıryorum. hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz dedi. 37 haftada bıraktırıyorum iğneyi. en geç 39 haftada suni sancıyla başlatıyorum doğumu dedi. benim doktorum tüp bebekler ve riskli gebelikler üzerine çalıştığı için böyle bizler gibi hastaları çok diye söylediklerine güvenıyorum. zaten yard. doc. kendisi.
moralim dün baya yerine geldi çok şükür çok güzel konuştu. hayırlısı olsun. bebeklerimiz Allaha emanet