Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş. İlk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim. Demekki bu yüzdenmiş. Hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınkullanıyorum
Valla kafam karışık bilemiyorum. Doktorum iğneye devam dedi biz doğumda bile varisler şöin şpne yapıyoruz onun etkisi aman aman yok ama coraspin sakat dedi, doğumdan bir hafta önce kesmeliyiz dedi.Bana dr otuz altıda bakalım dedi öyle yapmayı düşünüyorum sen ne yapcan
Ben çok erken öğrendim şu an 3 hafta 1 günlük. Sanırım erken döllenmeden dolayı ilk gebelik dede böyle olmuştu. Hemen tedaviye başlayacağım inş
Peki iğne dozajın kaçValla kafam karışık bilemiyorum. Doktorum iğneye devam dedi biz doğumda bile varisler şöin şpne yapıyoruz onun etkisi aman aman yok ama coraspin sakat dedi, doğumdan bir hafta önce kesmeliyiz dedi.
Dün başka doktora gittim o da tıp kitapları 34. Haftada corapini bırakmalı yazıyor dedi bilemedin en geç 36 dedi ki kan oranını vücut doğuma kadar anca ayarlıyormuş.
Benim sezeryan ve 38. Hafta olacak büyük ihtimalle, 36 ya da 37de kesilse vücut toplayabilecek mi kendini diye düşünüyorum. Ya da allah korusub hapi kesmesen suyum gelse erken dogum olsa kan durumum ne olacak.
Kafam cok karisik ozetle
0.4Peki iğne dozajın kaç
Evet ben ikisini de kullanıyorum.Bu igneyle birlikte corasprinde kullanıyormusunuz?benim dr um ikisini birden verdı bana?
Mrb peki balık yagi kullaniyormusunuz bunlarla birlikteEvet ben ikisini de kullanıyorum.
Yok sadece 0,4luk clexane ve 100mglik coraspin.Mrb peki balık yagi kullaniyormusunuz bunlarla birlikte
Ben 1 buçuk aylik hamileyim 2 gun önce basladi doktorum bu ilacin muadili bi igne benimkide ne kadarlik gebesinBugün doktordan geldim pıhtılaşma için iğne başlıyacağız dedi ama daha çok küçük bayramdan sonra gel dedi. Siz ne zaman başladınız iğneye. Lütfen cvp verin. Kafam karıştı
7 haftaliktim basladigimda ama dokyor keske daha once gelseydin dediBugün doktordan geldim pıhtılaşma için iğne başlıyacağız dedi ama daha çok küçük bayramdan sonra gel dedi. Siz ne zaman başladınız iğneye. Lütfen cvp verin. Kafam karıştı
Size tam olarak ne için yazdi bu iyneyi ben ilk bebegimi kaybettim nedeni tam bilinmiyor önlem olsun diye kullaniyorum ben sizdemi kayip yaşadiniz7 haftaliktim basladigimda ama dokyor keske daha once gelseydin dedi
Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen başladı dr CanımBugün doktordan geldim pıhtılaşma için iğne başlıyacağız dedi ama daha çok küçük bayramdan sonra gel dedi. Siz ne zaman başladınız iğneye. Lütfen cvp verin. Kafam karıştı
Canım ne karar aldınız nezaman bırakcan coraspiriniValla kafam karışık bilemiyorum. Doktorum iğneye devam dedi biz doğumda bile varisler şöin şpne yapıyoruz onun etkisi aman aman yok ama coraspin sakat dedi, doğumdan bir hafta önce kesmeliyiz dedi.
Dün başka doktora gittim o da tıp kitapları 34. Haftada corapini bırakmalı yazıyor dedi bilemedin en geç 36 dedi ki kan oranını vücut doğuma kadar anca ayarlıyormuş.
Benim sezeryan ve 38. Hafta olacak büyük ihtimalle, 36 ya da 37de kesilse vücut toplayabilecek mi kendini diye düşünüyorum. Ya da allah korusub hapi kesmesen suyum gelse erken dogum olsa kan durumum ne olacak.
Kafam cok karisik ozetle
5 haftalık başladık.Bugün doktordan geldim pıhtılaşma için iğne başlıyacağız dedi ama daha çok küçük bayramdan sonra gel dedi. Siz ne zaman başladınız iğneye. Lütfen cvp verin. Kafam karıştı
Pazartesi ya da salı doktorumla tekrar randevum var, tekrar konuşacağım.Canım ne karar aldınız nezaman bırakcan coraspirini
Daha çok yeni 3 hafta 4 günlük gebeyim. Çok yeni öğrendim. Yaklaşık 5 haftalık ta gidicem sanırım. Umarım geç olmazBen 1 buçuk aylik hamileyim 2 gun önce basladi doktorum bu ilacin muadili bi igne benimkide ne kadarlik gebesin
Sizde hangi mutasyon var. Bende heterozigot mutasyon var7 haftaliktim basladigimda ama dokyor keske daha once gelseydin dedi