Recep Has çok iyi bir doktor aslinda kadin dogum doktorum ozellikle ona sordurdu coraspin içmelimiyim diye o da iğneye bile gerek yok dedi ama pihti fln atar mecbur kullaniyorum ..evt canim dogumdan sonra hareketsiz olacagimiz icin iğne şart inş o gunleri görürüz :)senin de az kalmiş allah kavuşmamizi nasip etsin ..Şimdi 29+4 teyim.coraspini nisanın 10da bırakacağım iğneye devam.bizi korumak için yapılıyor iğnede hapta.bende recep hasa gittim ne tesadüf doktorumun ortaokuldan arkadaşıymış direk ona yönlendirdi.doğumdan sonra 6 haftaya kadar kullanmaya devam et dedi.allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin ikimize de buradaki bütün arkadaşlara.
Çok teşekkürlerCanim boyle durumlarda hemen kalp damar cerrahisine git doppler çekerler damarlarina bakarlar sanki pihti atmis gibi olmuş eger şu anda da bacaginda hissizleşme varsa bi git baktir hatta durumunu da anlat. kardesim beni cok uyariyor o da faktor 5 homozigot eger şisme morarma aci hissi olursa hemen git doktora diyor..benim de agrilarim cok oldugu icin kalp damara cok gittim daha dogrusu varislerim cok ve bazen yazlari acisindan duramiyorumdum doppler cekildim ama bir sey çikmadi..umudunu tabiki yitirme senin gibi olanlar o kadar çok ki ..bu sefer temkinli olacaksin tekrar hamile kaldiginda hatta iyi bir perinatolaga git çunkü seninki doktor ihmali olmus canim bebek 39a kadar gelmiş kilo da almiyormuş belirtiler de varmis onun icin bu sefer iyi bir doktora git ve bebeği cok bekletme derim..ben de normal dogum istiyordum ama o kadar bekleyecek luksum yok bunu da kaybetmek istemiyorum .eger kendi gelmezse en fazla 38 de aldiririm inş ..
Yani faktör 5 homozigot olsan dahi iğneye gerek duymadı recep bey.ben çoğul gebelik yaşadığım için sanırım verdiler.sen bebek beklediğin zaman kullanacaksın herhalde değil mi?Recep Has çok iyi bir doktor aslinda kadin dogum doktorum ozellikle ona sordurdu coraspin içmelimiyim diye o da iğneye bile gerek yok dedi ama pihti fln atar mecbur kullaniyorum ..evt canim dogumdan sonra hareketsiz olacagimiz icin iğne şart inş o gunleri görürüz :)senin de az kalmiş allah kavuşmamizi nasip etsin ..
Benimde bütün testler yapildi da ona rağmen engelleyemiyor bakalım hayirlisi hakkımızda. Teşekkür ederim bu arada.Canim bana her şey yapildi hatta histeroskobi bile yaptirdim ama sadece pihtilasma cikti en iyi doktorlara gittim hicbiri de pihtilaşmaya baglamadi zaten pihtilaşmadan olsa igne işe yarardi .pihtilaşma 12.hafta ve sonrasi etkili olur dediler.sagliksiz yumurta ile spermin birlesmesi bazen boyle gebeliklere yol aciyormus kromozom bozukluklari olabiliyor buyuk ihtimalle o nedenle yaşamadilar .umudunu yitirme 2 ,3normal dediler dene dediler .eninde sonunda bir tane evine göturursun dediler. ben de denedim artik hirs yaptim ya bu seferki iyi gidiyor maşallah inş kavusurum yavruma darisi sana canim umudumuzu yitirmemiz lazim ..evlilik oncesi bir sey yapilmadi bu arada zaten dusuklerden sonra testler istiyorlar ..
Evt canim ben su an hamileyim .33 haftalik .Recep Has'a 22.haftamda gittim detayli icin. faktor 5 homozigotum hatta diger genlerim de heterozigot .ona rağmen iğne kullanmayi kes dedi. gerek yok dedi .kan akisina fln bakti coraspine hic olumlu bakmadi zaten ama kardesiimde de ayni genler var onda bacaginda pihti atti diyince o zmaan kesinlikle kullan dedi ..bir de kendi doktorum acibadem kadikoyde bi proftu o da iğneyi istersen hic kullanma dedi zaten takiplerden anlariz dedi cor aspine başlatmadi bile ama ben iğneyi basindan beri ne olur olmaz diye kullaniyorum ..senin ikiz oldugu icindir canimYani faktör 5 homozigot olsan dahi iğneye gerek duymadı recep bey.ben çoğul gebelik yaşadığım için sanırım verdiler.sen bebek beklediğin zaman kullanacaksın herhalde değil mi?
Ben de şöyle bi inanis olmustu asla 8.haftayi gecemicem diye dusumuyordum .umudum hic yoktu cunku testlerden bir şey cikmamisti .ama bak 33.haftaya geldik mucize gibi inş bi aksilik olmaz da dogururum bu sefer ..sabirla denemek lazim canimBenimde bütün testler yapildi
Benimde bütün testler yapildi da ona rağmen engelleyemiyor bakalım hayirlisi hakkımızda. Teşekkür ederim bu arada.
Aaa süper sen bitirmişsin hamilelik işini yahu☺ben kızımda çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim hiçbişey olmadı ne iğne ne ilaç.haklısın ikiz olduğu için kan akışını bölünüyor bizde recep bey bana kullandığım ilaç ve iğneler için hiç bişey söylemedi çünkü.3 güne kadar coraspini kesiyorum zaten sadece iğne olacak ama içimde de bi korku bu saatten sonra bebeklere bişey olmasın diyorum bu pıhtı yüzündenEvt canim ben su an hamileyim .33 haftalik .Recep Has'a 22.haftamda gittim detayli icin. faktor 5 homozigotum hatta diger genlerim de heterozigot .ona rağmen iğne kullanmayi kes dedi. gerek yok dedi .kan akisina fln bakti coraspine hic olumlu bakmadi zaten ama kardesiimde de ayni genler var onda bacaginda pihti atti diyince o zmaan kesinlikle kullan dedi ..bir de kendi doktorum acibadem kadikoyde bi proftu o da iğneyi istersen hic kullanma dedi zaten takiplerden anlariz dedi cor aspine başlatmadi bile ama ben iğneyi basindan beri ne olur olmaz diye kullaniyorum ..senin ikiz oldugu icindir canim
Benim basima geldi canim kese duzensiz ve kucuktu ilk basta .moralim çok bozuldu .ama gunler ilerledikce kese buyüdü ve bebek icinde goründu daha sonra toparladi kendini.Kalp atisi gorundukten sonra kese duzeliyor bundan sonra kendine gelir merak etmeMerhaba arkadaşlar. Bende cleaxane 4000 kullanıyorum. Daha önce bir düşük yaşadım. Şimdi tekrar hamileym 6 haftalık dün kalp atımı duyuldu karından ultrason ile değil ama. Benim şimdi ki sıkıntımda kesenin düzensiz olması. Doktor kese düzensiz takip edeceğiz dedi çok korkuyorum var mı başına böyle bir şey gelen
Sen hic korkma canim ilkini saglikli sorunsuz dunyaya getirmissin ..şu an ikiz olduklari icin riskli gebelik oluyor o yuzden doktorlar da üzerine titriyordur.senin amacin bebisleri icerde fazla tutmak bol bol dinlen o yuzden sag salim kavusuruz ins çogu bitti az kaldi sayilir :)Aaa süper sen bitirmişsin hamilelik işini yahu☺ben kızımda çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim hiçbişey olmadı ne iğne ne ilaç.haklısın ikiz olduğu için kan akışını bölünüyor bizde recep bey bana kullandığım ilaç ve iğneler için hiç bişey söylemedi çünkü.3 güne kadar coraspini kesiyorum zaten sadece iğne olacak ama içimde de bi korku bu saatten sonra bebeklere bişey olmasın diyorum bu pıhtı yüzünden
inşallah canım ya 3 kontroldür falan düzensiz diyor. netten baya okudum moralim bozuldu. inşallah düzelir. senin kaçıncı haftada düzelmişti.Benim basima geldi canim kese duzensiz ve kucuktu ilk basta .moralim çok bozuldu .ama gunler ilerledikce kese buyüdü ve bebek icinde goründu daha sonra toparladi kendini.Kalp atisi gorundukten sonra kese duzeliyor bundan sonra kendine gelir merak etme
Kalp atisini aldik diyorsun eger bebek buyuyorsa sorun yok. önemli olan bebegin buyumesi kese duzensizligi gecer ..hatirladigim kadariyla 7 veya 8 haftalardan sonra duzelmişti .doktor cok onemli ben iki doktora gidiyordum. biri hiç bir sey olmaz cok onemli degil diyordu digeri moralimi bozuyordu ..kendini cok yorma bol bol dinlen düzelir ins..inşallah canım ya 3 kontroldür falan düzensiz diyor. netten baya okudum moralim bozuldu. inşallah düzelir. senin kaçıncı haftada düzelmişti.
Ben coraspin almiyorum hem de genlerim homozigot ve daha once kayiplarim da var .hiç gerek yok biraksan sadece iğne yeterli olur .cor aspin hamilelikte zararli bir ilaç biraz arastir kullanmaK istemeyeceksin zaten.testleri tabiki oluyor doktoruna sor ama çogu doktor ezbere ilaç yaziyor .Kızlar bir şey soracağım. Siz clexane mi yapıyorsunuz sadece. Coraspin de alıyor musunuz? Ben ikisini de kullanıyorum günlük 2 genim heterozigot. Ama bana fazla geliyor sanki. Kan falan alınınca kanım zor duruyor. Bunun bi ölçümü falan var mı yani bana fazla mı geliyor diye düşünüyorum. Baya da zayıfım çünkü.
Kızlar bir şey soracağım. Siz clexane mi yapıyorsunuz sadece. Coraspin de alıyor musunuz? Ben ikisini de kullanıyorum günlük 2 genim heterozigot. Ama bana fazla geliyor sanki. Kan falan alınınca kanım zor duruyor. Bunun bi ölçümü falan var mı yani bana fazla mı geliyor diye düşünüyorum. Baya da zayıfım çünkü.
Bende kullanmak istemiyorum hiç ya zaten iğneden kollarım bacaklarım mosmor . Şimdi hamile misin canım sen. Kayıpların coraspin içmiyorken mi olduBen coraspin almiyorum hem de genlerim homozigot ve daha once kayiplarim da var .hiç gerek yok biraksan sadece iğne yeterli olur .cor aspin hamilelikte zararli bir ilaç biraz arastir kullanmaK istemeyeceksin zaten.testleri tabiki oluyor doktoruna sor ama çogu doktor ezbere ilaç yaziyor .
Senin başina gelenler benim şimdiki gebeliğimle ayni ..ilk basta kese duzensizdi ,küçüktü sonra duzeldi kanama alani oluştu ben de alttan da kirmizi lekelenme şeklinde kan geldi tam 3 hafta 12.haftamda geçmişti 3 hafta rapor aldim evde yattim ..çok dikkat edeceksin hareketlerine ben sadece wc icin kalkiyordum .bir de coraspini kestik o zmaan iki doktorumda oyle dedi kanama alani var iken cor aspin kimse kullandirmiyor .daha onceki gebeliklerimde de olmuştu cor aspini kesmiştik .hiç korkma bak ben bu hamileligimde coraspini 6.haftamda fln kestim bir daha da kullanmadim şu an 33 haftalik olduk zaten ilk 12 hafta o kadar zararliki ingilizcen varsa yabanci sitelerden de arastirabilirsin ..ben sadece iğne kullaniyorumkızlar doktora gittim tekrar kese daha iyi gibi dedi fakat kese kenarında kanama alanı varmış. doktor pıhtılaşma sorunum var diye kanama alanını önemsemiyor. aspirine iğneye devam diyor. aspirinde içte kanama alanı varken bunu artırmaz mı arada kaldım ben içip içmemek konusunda
Şimdi hamileyim canim 33.haftamdayim.daha onceki iki kaybimda da coraspin ve igne kullandim ona ragmen kaybettim yani bebek sagliksiz olduktan sonra igne ve coraspin yaşamalarini saglamiyor ..Bende kullanmak istemiyorum hiç ya zaten iğneden kollarım bacaklarım mosmor . Şimdi hamile misin canım sen. Kayıpların coraspin içmiyorken mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?