- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin kucağına al inşallah.
İnşallah cümlemiz alırız, senin ikizler kaçıncı haftada dedin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin kucağına al inşallah.
Oyy maşallah, sende bayağı büyütmüşsün cinsiyetleri ne ve en merak edilen soru kaç kilo aldin :)22.haftadayım ben doppler var bugün bakalım
Canım biri kız biri erkek.ben hiç kilo almadım verdim dr.kilolu olduğum için beslenme uzmanına yönlendirdi karbonhidrat hariç herşeyi yiyorum insülin direncim vardı çünkü.çok şükür herşey yolunda şimdilikOyy maşallah, sende bayağı büyütmüşsün cinsiyetleri ne ve en merak edilen soru kaç kilo aldin :)
Ooo senin gibi kişiler bize örnek olmalı, bende 5.5 kilo aldım ama nasıl beslenme noktasında pek bir fikrim yok (Canım biri kız biri erkek.ben hiç kilo almadım verdim dr.kilolu olduğum için beslenme uzmanına yönlendirdi karbonhidrat hariç herşeyi yiyorum insülin direncim vardı çünkü.çok şükür herşey yolunda şimdilik
E çok güzel kilo almışsın bol hareket hamilelik bir hastalık değil ve bahanelerin arkasına sığınmak değil.yüzmeye gidiyorum günlük ortalama 5bin adım atmaya çalışıyorum kaslarım güçlü olursa bebekleri taşıyabilirim yoksa çok zor.aslında senin için en iyiyi vücudun sana söylüyor.bende yıllarca yedim oturdum bişey yapmadım ikizler daha gelmeden beni hizaya soktu vallaOoo senin gibi kişiler bize örnek olmalı, bende 5.5 kilo aldım ama nasıl beslenme noktasında pek bir fikrim yok (
İyiymiş, allah nazarlardan saklasın, inşallah iyi haberlere devam ederiz burdanE çok güzel kilo almışsın bol hareket hamilelik bir hastalık değil ve bahanelerin arkasına sığınmak değil.yüzmeye gidiyorum günlük ortalama 5bin adım atmaya çalışıyorum kaslarım güçlü olursa bebekleri taşıyabilirim yoksa çok zor.aslında senin için en iyiyi vücudun sana söylüyor.bende yıllarca yedim oturdum bişey yapmadım ikizler daha gelmeden beni hizaya soktu valla
İnşallah canım allah hepimizi nazardan sakınsın.bu bir süreç herkesin iyi geçirmesi dileğiyle...İyiymiş, allah nazarlardan saklasın, inşallah iyi haberlere devam ederiz burdan
Kizlar mtfhr 677 heterozigot cikti bende doktorum once aspirin dedi kalp atisini duyduktan sonra igneye geceriz dedi ama benim aspirine basladiktan bir kac gun sonra kanamam oldu cok korktum biraktim doktorum aspirinden degil dediyse de ikna olmadim enox 4000 kullaniyorum simdi ama beraberinde aspirin de almam gerekir mi bilemedim doktorum basta aspirini reddettigim icin tekrar soylemiyor olabilir:) epey tersledim adami cunku:) yeterli gelir mi sizce? İlk gebeligimi 9. Haftada kalp atimi durdugu icin kaybetmistim aklim cikiyor yine olacak diye. Kalp atisi var cok sukur duymadik ama gorduk iki gun once
Doktorum ikisini de ayni anda almalisin demedi bana. Hamile oldugumu soyledim aspirine basla kalp atisini duyduktan sonra igneye gecicez dedi. Daha kalp atisini duymadan benim kanamalarim oldu biraktim tekrar aspirine basla dedi hayir dedim korkuyorum igne vereyim o zaman dedi. Ama aspirin kullanmam deyince igne dedi. Acaba ikisini ayni anda almalimiyim onu bilmiyorum. Sali kontrolum var sorucam bakalimCanım doktoruna guvenmelisin, benim bildiğim bazı kişilere sadece coraspin veriliyor, bazılarına ki bende onlardan oluyorum hem iğne hem coraspin veriliyor, ama tek iğne nerdeyse hiç duymadım, o nedenle bence sen doktoruna güven ve ikisini de al, çünkü bende birkaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi ikisine de devam dediler...
Doktorum ikisini de ayni anda almalisin demedi bana. Hamile oldugumu soyledim aspirine basla kalp atisini duyduktan sonra igneye gecicez dedi. Daha kalp atisini duymadan benim kanamalarim oldu biraktim tekrar aspirine basla dedi hayir dedim korkuyorum igne vereyim o zaman dedi. Ama aspirin kullanmam deyince igne dedi. Acaba ikisini ayni anda almalimiyim onu bilmiyorum. Sali kontrolum var sorucam bakalim
Doktorumi aradim, yeterli igne rahat ol dedi:)Bende hamileligi dusundugüm andan itibaren coraspine basadık, gebelikten bir gün bile şüphelensen hemen gel iğneye baslayacagiz dedi ki zaten benim adetim bir kaç geçer geçmez gittim ve o günden beridir iğne ve coraspin ikisi bir arada dedim, netten yaptığım arastirmada 32.haftada coraspin kesilebiliyormus kişiye gore ama iğne dogumdan birkaç gün önceye kadar devam...
Hadi cok canini sıkma, herşey iyi olacak inşallah....Doktorumi aradim, yeterli igne rahat ol dedi:)
Sadece igne yada sadece coraspin mi kullaniyorlar? Doktorum yeterli dedi sorgulamiyorum bende artik amaCanım doktorunu dinle. Ama yurtdışında kan sulandırıcı iğne yanına coraspin vermiyorlar gerçi
Aadece iğne kullanıyorlar canım, için rahat olsunSadece igne yada sadece coraspin mi kullaniyorlar? Doktorum yeterli dedi sorgulamiyorum bende artik ama