Sezeryanda sıkıntı olabilir canım normalde bütün dr sorun olmayacağını söylüyor içini ferah tut.Bende 32.haftada coraspini kesti ama kan sulandirici hala devam, yani şimdi mesela sancım tutsa etkisi devam edecek iğnenin o nasıl olacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Clexane 4000-6000-8000-12000 gelin birlik olalım :)
- Konu Sahibi latilia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Sezeryanda sıkıntı olabilir canım normalde bütün dr sorun olmayacağını söylüyor içini ferah tut.
Sezeryan da mı sıkıntı normal doğumda mı?
Sezeryanda o da coraspin ve iğne beraberken bıraktın nasılsa o zaman ikiside sorun olmaz artıkSezeryan da mı sıkıntı normal doğumda mı?
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Sezeryanda o da coraspin ve iğne beraberken bıraktın nasılsa o zaman ikiside sorun olmaz artık
İnşallah bakalım, doktorun bir bildiği vardır sonuçta ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman belki iğneyi de bıraktıracak, zaten normali beklemeye devam ediyoruz, inşallah en gec sanırım iki haftaya bende iyi haberler veririm Size
Kaç haftalıksın?dr'na güven allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatliİnşallah bakalım, doktorun bir bildiği vardır sonuçta ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman belki iğneyi de bıraktıracak, zaten normali beklemeye devam ediyoruz, inşallah en gec sanırım iki haftaya bende iyi haberler veririm Size
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Yeni günle birlikte 38+2 olacağım, hayırlısı olsun hepimiz icin...Kaç haftalıksın?dr'na güven allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Maşallah ben kızımı 38+4te doğurmuştum.rabbim analı babalı büyütsün inşallahYeni günle birlikte 38+2 olacağım, hayırlısı olsun hepimiz icin...
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Amin inşallah, rabbim bana da nasip etsin ki burada bizimle aynı korkuyu yaşayanlara moral olayım inşallah...Maşallah ben kızımı 38+4te doğurmuştum.rabbim analı babalı büyütsün inşallah
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
Merhabalar kızlar U umud00 isimli arkadaşın yazılarını okurken sizin forum rastladım vede çok mutlu oldum.Bu forum takibe aldım.İnşallah hepinizin doğumu sıkıntısız ve de rahat olur,henüz o aşamaya gelmeyen arkadaşların da hamilelik süreçleri rahat geçer.Allahın iznizle bende en kısa zamanda aranıza katılmayı umut ediyorum.
- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
Inşallah canım hayirlisiyla inşallah az kaldı senin de inanıyorumMerhabalar kızlar U umud00 isimli arkadaşın yazılarını okurken sizin forum rastladım vede çok mutlu oldum.Bu forum takibe aldım.İnşallah hepinizin doğumu sıkıntısız ve de rahat olur,henüz o aşamaya gelmeyen arkadaşların da hamilelik süreçleri rahat geçer.Allahın iznizle bende en kısa zamanda aranıza katılmayı umut ediyorum.
Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evlatlarınızı, genel anestezi siz mi istediniz yoksa zorunlu mu oldu?Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
Canım bende iğne kullanıyordum, bende doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama iğneyé neden devam ediyoruz, doktorun bilgi verdi mi? Benim arkadaş da gebelik boyunca kullanmıştı, doğumdan sonra aynı doktor ona kullandirtmamis bender ise iğneyé devam dedi doğumdan sonra da
Sanırım yoğun pıhtılaşma olduğu için ameliyattan sonra da devam edeceksin dedi.ben varis çorabı filan giydim ameliyat sonrası.analı babalı büyütsün allah sizinkinide.Canım bende iğne kullanıyordum, bende doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama iğneyé neden devam ediyoruz, doktorun bilgi verdi mi? Benim arkadaş da gebelik boyunca kullanmıştı, doğumdan sonra aynı doktor ona kullandirtmamis bender ise iğneyé devam dedi doğumdan sonra da
Selam kizlar tüp bebek yaptırıyorum bende ağustos 3 te transferim olucak. Kısa bi özet geçiyim 28 yaşındayım eşim ve bende problem bulunamıyor sebepsiz gebe kalamıyorum.bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine pihtilasma testi yaptırdım.ve bende heterozigot çıktı.dr um transferden sonra kan sulandırıcı igne yapacagimi söyledi doğuma kadar.korkularim oldu inşallah tutarda sağlıkla kucağıma almayı nasiobeder rabbim.cokta fazla bilgim yok konu hakkında bu durumda gebelik yasayan varmi acaba
- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Acaba hamile kalamamamin sebebi bu olabilirmi yani pihtilasmadan dolayı kalamamış olabilirmiyim acaba
Canım gebe kalmayı etkiliyor mu bilmiyorum ama burda da okuduğun gibi gebe kaldıktan sonrası için sıkıntı oluyor pıhtılaşma sorunu, rabbim hayielisi ile gebe kalmayı nasip etsin sana
Amin inşallah cnm insallah sorunsuz bi gebelik yaşarım bebeğime bisey olmasında ben doğuma kadar igne kullanmaya raziyimCanım gebe kalmayı etkiliyor mu bilmiyorum ama burda da okuduğun gibi gebe kaldıktan sonrası için sıkıntı oluyor pıhtılaşma sorunu, rabbim hayielisi ile gebe kalmayı nasip etsin sana