• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane 4000-6000-8000-12000 gelin birlik olalım :)

Sezeryanda o da coraspin ve iğne beraberken bıraktın nasılsa o zaman ikiside sorun olmaz artık

İnşallah bakalım, doktorun bir bildiği vardır sonuçta ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman belki iğneyi de bıraktıracak, zaten normali beklemeye devam ediyoruz, inşallah en gec sanırım iki haftaya bende iyi haberler veririm Size
:KK52:

İnşallah bakalım, doktorun bir bildiği vardır sonuçta ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman belki iğneyi de bıraktıracak, zaten normali beklemeye devam ediyoruz, inşallah en gec sanırım iki haftaya bende iyi haberler veririm Size
:KK52:
Kaç haftalıksın?dr'na güven allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli

arkadaşlar benim dr um ameliyattan 3 gün önce asprini bir gün önce clexanı kesti, doğumdan sonra da 40 gün devam et dedi.

Kızlar bende dün acil sezeryana alindim, igneyi kesmedi doktor sonrasında da kullanacakmisiz, rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Merhabalar kızlar U umud00 isimli arkadaşın yazılarını okurken sizin forum rastladım vede çok mutlu oldum.Bu forum takibe aldım.İnşallah hepinizin doğumu sıkıntısız ve de rahat olur:dua:,henüz o aşamaya gelmeyen arkadaşların da hamilelik süreçleri rahat geçer.Allahın iznizle bende en kısa zamanda aranıza katılmayı umut ediyorum:anne:.

Merhabalar kızlar U umud00 isimli arkadaşın yazılarını okurken sizin forum rastladım vede çok mutlu oldum.Bu forum takibe aldım.İnşallah hepinizin doğumu sıkıntısız ve de rahat olur:dua:,henüz o aşamaya gelmeyen arkadaşların da hamilelik süreçleri rahat geçer.Allahın iznizle bende en kısa zamanda aranıza katılmayı umut ediyorum:anne:.
Inşallah canım hayirlisiyla inşallah az kaldı senin de inanıyorum

Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum

Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evlatlarınızı, genel anestezi siz mi istediniz yoksa zorunlu mu oldu?

Canım bende iğne kullanıyordum, bende doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama iğneyé neden devam ediyoruz, doktorun bilgi verdi mi? Benim arkadaş da gebelik boyunca kullanmıştı, doğumdan sonra aynı doktor ona kullandirtmamis bender ise iğneyé devam dedi doğumdan sonra da :(

Canım bende iğne kullanıyordum, bende doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama iğneyé neden devam ediyoruz, doktorun bilgi verdi mi? Benim arkadaş da gebelik boyunca kullanmıştı, doğumdan sonra aynı doktor ona kullandirtmamis bender ise iğneyé devam dedi doğumdan sonra da :KK43:
Sanırım yoğun pıhtılaşma olduğu için ameliyattan sonra da devam edeceksin dedi.ben varis çorabı filan giydim ameliyat sonrası.analı babalı büyütsün allah sizinkinide.

Selam kizlar tüp bebek yaptırıyorum bende ağustos 3 te transferim olucak. Kısa bi özet geçiyim 28 yaşındayım eşim ve bende problem bulunamıyor sebepsiz gebe kalamıyorum.bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine pihtilasma testi yaptırdım.ve bende heterozigot çıktı.dr um transferden sonra kan sulandırıcı igne yapacagimi söyledi doğuma kadar.korkularim oldu inşallah tutarda sağlıkla kucağıma almayı nasiobeder rabbim.cokta fazla bilgim yok konu hakkında bu durumda gebelik yasayan varmi acaba

Acaba hamile kalamamamin sebebi bu olabilirmi yani pihtilasmadan dolayı kalamamış olabilirmiyim acaba

Acaba hamile kalamamamin sebebi bu olabilirmi yani pihtilasmadan dolayı kalamamış olabilirmiyim acaba

Canım gebe kalmayı etkiliyor mu bilmiyorum ama burda da okuduğun gibi gebe kaldıktan sonrası için sıkıntı oluyor pıhtılaşma sorunu, rabbim hayielisi ile gebe kalmayı nasip etsin sana

Canım gebe kalmayı etkiliyor mu bilmiyorum ama burda da okuduğun gibi gebe kaldıktan sonrası için sıkıntı oluyor pıhtılaşma sorunu, rabbim hayielisi ile gebe kalmayı nasip etsin sana
Amin inşallah cnm insallah sorunsuz bi gebelik yaşarım bebeğime bisey olmasında ben doğuma kadar igne kullanmaya raziyim

Back