• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane 4000-6000-8000-12000 gelin birlik olalım :)

İnşallah bende 32. Haftaları falan görürüm canım :-) bugün farklı bir doktora da gideceğim zaten. Doktor ısrarla iç diyor başka bir doktora gideceğim bende

kızlar doktora gittim tekrar kese daha iyi gibi dedi fakat kese kenarında kanama alanı varmış. doktor pıhtılaşma sorunum var diye kanama alanını önemsemiyor. aspirine iğneye devam diyor. aspirinde içte kanama alanı varken bunu artırmaz mı arada kaldım ben içip içmemek konusunda:KK43:
Benim gebeliğimde de olmuştu. Kanama alanı hem de birkaç kez. Ama hiç aspirini ve iğneyi kesmedik. Dr bir şey demiyorsa kesme. Şuan kızım 8 aylık ve sağlıklı çok şükür.

Benim gebeliğimde de olmuştu. Kanama alanı hem de birkaç kez. Ama hiç aspirini ve iğneyi kesmedik. Dr bir şey demiyorsa kesme. Şuan kızım 8 aylık ve sağlıklı çok şükür.
Canım kendiliğinden düzeldi mi içteki kanama?? Benim başlarda da vardı kesenin altında var demişti. Şimdi de kenarında dedi geçmiyor nedense. Bende kan sulandıricilara bağladım açıkçası. Bugün farklı bir doktora daha gideceğim bakalım.

Canım kendiliğinden düzeldi mi içteki kanama?? Benim başlarda da vardı kesenin altında var demişti. Şimdi de kenarında dedi geçmiyor nedense. Bende kan sulandıricilara bağladım açıkçası. Bugün farklı bir doktora daha gideceğim bakalım.
Evet geçti sonradan. Ama hamileliğim genel manada istirahat halindeydi. Sende bolca istirahat et. Kan sulandırıcılardan büyük ihtimalle. Progestan kullanmıştım ben. 5 aya yakın.

Kızlar benim de 32 itibari ile kesti coraspini, şimdi sadece igne kullanıyoruz, az zaman kaldı rabbim hayırlısı ile elimize almayi nasip etsin insallah

kızlar konu yeri burası değil ama yazıyorum yinede. toxoplazma testleri yapıldı bana da
antı rubella ıg pozitif
anti rubella ıgm negatif
toxoplazma ıgm negatif

nete baktım ama tam anlamadım

Evet geçti sonradan. Ama hamileliğim genel manada istirahat halindeydi. Sende bolca istirahat et. Kan sulandırıcılardan büyük ihtimalle. Progestan kullanmıştım ben. 5 aya yakın.
progestanı ağızdan mı aldın canım. Ben ağızdan kullanıyorum da farklı bir doktora gittim o fitil şeklinde emilimi daha kolay olur öyle kullan dedi

Selam arkadaslar ben heterozigot cikti tam anlamiyla ne anlama geldigini bilmiyorum ben clexlane 4000 kullaniyorm 35 haftaligim dogum yapan arkadaslar dogumunuz normalmi oldu sezeryanmi bide kac gun once biraktiniz ignelerinizi

Ben coraspin almiyorum hem de genlerim homozigot ve daha once kayiplarim da var .hiç gerek yok biraksan sadece iğne yeterli olur .cor aspin hamilelikte zararli bir ilaç biraz arastir kullanmaK istemeyeceksin zaten.testleri tabiki oluyor doktoruna sor ama çogu doktor ezbere ilaç yaziyor .

Senin başina gelenler benim şimdiki gebeliğimle ayni ..ilk basta kese duzensizdi ,küçüktü sonra duzeldi kanama alani oluştu ben de alttan da kirmizi lekelenme şeklinde kan geldi tam 3 hafta 12.haftamda geçmişti 3 hafta rapor aldim evde yattim ..çok dikkat edeceksin hareketlerine ben sadece wc icin kalkiyordum .bir de coraspini kestik o zmaan iki doktorumda oyle dedi kanama alani var iken cor aspin kimse kullandirmiyor .daha onceki gebeliklerimde de olmuştu cor aspini kesmiştik .hiç korkma bak ben bu hamileligimde coraspini 6.haftamda fln kestim bir daha da kullanmadim şu an 33 haftalik olduk zaten ilk 12 hafta o kadar zararliki ingilizcen varsa yabanci sitelerden de arastirabilirsin ..ben sadece iğne kullaniyorum

Şimdi hamileyim canim 33.haftamdayim.daha onceki iki kaybimda da coraspin ve igne kullandim ona ragmen kaybettim yani bebek sagliksiz olduktan sonra igne ve coraspin yaşamalarini saglamiyor ..

Masallah ya:) ben de ilk bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim 9. Haftada, heterozigot cikti bende doktorum ikinci gebeligimde hemen aspirine baslatti kalp atisini duyunca igneye gectik hemen ama aspirin bende kanama yapti cok fazla. Aspirine basladim 3 gun sonra yogun kanama oldu biraktik bitti kanamalar... simdi sadece igne kullaniyorum ve cok gergindim herkes aspirinle birlikte kullaniyor yeterli gelir mi diye, icimi rahatlattiniz:)

14. Haftaya geldik, tedirginligim devam ediyor ama, igne kullaniyorum sagliksiz bir gebelik olsa bu zamana kadar belli ederdi kendini diyorum... igne de yeterli geliyorsa insallah hayirlisiyla kavusurum yavruma... aklim cikiyor her kontrolde o masaya oturusum zamgir zangir tirreyerek oluyor... doktorum sa bunu bildigi icin ilk isi kalp sesini dinletmek oluyor bana:)

kirmizigitar kirmizigitar biraz rahatlamana sevindim canim.ben simdiki gebeligimde 21.haftaya kadar acaba yaşiyor mu ?kalbi atiyor mu diye gunlerimi tedirgin bir şekilde geçirdim dedigin gibi randevuda ilk başta kalbi atiyor mu diye doktora sordum .ama detayli ult.dan sonra içim rahatladi ve zaten hareketlerini hissetmeye başladim o beni çok rahatlatti.daha önce kayiplarimiz var bu çok normal ..cor aspin konusunda icin rahat olsun eger bebeklerimizin basina bir şey gelirse allah korusun tabi ama bunun sebebi coraspin icmememiz olmayacak .sen doktorlara bakma ezbere ilaç yaziyorlar halbuki son yillardaki uluslararasi gelismeleri takip etseler kendilerini biraz yenileseler o ilaci yazmazlar ..inş sagsalim kavusuruz bebişlere ;)

Selam arkadaslar ben heterozigot cikti tam anlamiyla ne anlama geldigini bilmiyorum ben clexlane 4000 kullaniyorm 35 haftaligim dogum yapan arkadaslar dogumunuz normalmi oldu sezeryanmi bide kac gun once biraktiniz ignelerinizi
Bana doktorum iğne doğum seklini belirlemez dedi ister normal dogum ister sezeryan farktemiyormuş .3 doktora sordum hepsi ayni şeyi sordu .iğneyi de son gune kadar kullanacagim ;)

kirmizigitar kirmizigitar biraz rahatlamana sevindim canim.ben simdiki gebeligimde 21.haftaya kadar acaba yaşiyor mu ?kalbi atiyor mu diye gunlerimi tedirgin bir şekilde geçirdim dedigin gibi randevuda ilk başta kalbi atiyor mu diye doktora sordum .ama detayli ult.dan sonra içim rahatladi ve zaten hareketlerini hissetmeye başladim o beni çok rahatlatti.daha önce kayiplarimiz var bu çok normal ..cor aspin konusunda icin rahat olsun eger bebeklerimizin basina bir şey gelirse allah korusun tabi ama bunun sebebi coraspin icmememiz olmayacak .sen doktorlara bakma ezbere ilaç yaziyorlar halbuki son yillardaki uluslararasi gelismeleri takip etseler kendilerini biraz yenileseler o ilaci yazmazlar ..inş sagsalim kavusuruz bebişlere :KK66:
İnsallah canim. Doktorum zaten israrla igne yeterli diyor ben kendi kendime tereddut ediyorum aspirin de gerekli midir diye...

Ultrasonda kocaman olmus hareket eden elini kolunu gorunce bi de ikili test sonuclarimiz cok iyi gelince masallah ultrasonda filan da hersey cok normal gayet duzgun gorunuyor saglikli oldugunu dusunuyorum yavrumun o yuzden... insallah cok sagliklidir...

E saglikli bir insanin kalbi sebepsiz durmayacaksa, onun da durmayacaktir dedi doktorum bana... hakli adam! Kan pihtilasmasi icin de onlemimizi aldigimiza gore gerisi rabbime kalmis... hissetmeye baslasam cok daha kolay olacak tabiki ama simdide cok kotu degilim nisbeten moralim duzgun. Rabbim hepimizin evladini korusun bagislasin bize....

mrb kızlar,
benim bebeğim 37 haftada sezeryanla alındı şuan 9 günlük. çok şükür iyiyiz. son hafta kilo almayınca dr riske atmadı ve aldı. şükürler olsun 2600 gr ama tatlı bir kızım oldu. clexan ise 40 gün daha devam.

mrb kızlar,
benim bebeğim 37 haftada sezeryanla alındı şuan 9 günlük. çok şükür iyiyiz. son hafta kilo almayınca dr riske atmadı ve aldı. şükürler olsun 2600 gr ama tatlı bir kızım oldu. clexan ise 40 gün daha devam.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş :KK200:

mrb kızlar,

Canım sen iğneyi kesmismiydin, ben de bugun 38+0im hala iğneyé devam ediyoruz ve doktor normal doğuma engel değil dedi iğne kullanmak, ya birden doğum başlarsa iğne kullanmamdan dolayı nasıl olacak bilemiyorum :(

Canım sen iğneyi kesmismiydin, ben de bugun 38+0im hala iğneyé devam ediyoruz ve doktor normal doğuma engel değil dedi iğne kullanmak, ya birden doğum başlarsa iğne kullanmamdan dolayı nasıl olacak bilemiyorum :KK43:
Ben ikizlere hamileyim ilk gebeliğimde faktör 5 homozigot olduğumu bilmiyordum iğne filan kullanmadım.bu hamilelikte dr bi test yapalım dedi ve öğrendik.31.haftaya kadar kan sulandırıcı ve iğne kullandım.ama sezeryan olacağım için kesti kan sulandırıcıyı iğneye devam doğumdan sonra da 6hafta daha vurulacağım.ama acil sezeryan olursanda 12 saat iğnenin koruyuculuğu sıkıntı olmaz yani

Ben ikizlere hamileyim ilk gebeliğimde faktör 5 homozigot olduğumu bilmiyordum iğne filan kullanmadım.bu hamilelikte dr bi test yapalım dedi ve öğrendik.31.haftaya kadar kan sulandırıcı ve iğne kullandım.ama sezeryan olacağım için kesti kan sulandırıcıyı iğneye devam doğumdan sonra da 6hafta daha vurulacağım.ama acil sezeryan olursanda 12 saat iğnenin koruyuculuğu sıkıntı olmaz yani

Bende 32.haftada coraspini kesti ama kan sulandirici hala devam, yani şimdi mesela sancım tutsa etkisi devam edecek iğnenin o nasıl olacak :(

Back