• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane 4000-6000-8000-12000 gelin birlik olalım :)

Duyduk çok şükür 9+3 ken ama iki ablam var birinde var birinde yok Allah'ım sen koru yarabbim :KK43:

Sen içini ferah tut, bayağı ilerlemis seninki ama keşke ablanda böyle bir durum varsa gebe kalmadan önce baktirsaydin değerlerine, neyse artık olmuş olan, kötü düşünme bebeğin senden çok etkileniyor biliyorsun

Sen içini ferah tut, bayağı ilerlemis seninki ama keşke ablanda böyle bir durum varsa gebe kalmadan önce baktirsaydin değerlerine, neyse artık olmuş olan, kötü düşünme bebeğin senden çok etkileniyor biliyorsun
Aynen Rabbim korusun inşallah yavrularimizi :(

kiloya göre veriyor ilk etapta sonra anti factör xa adlı bir test yapıp işe yaramış mı diye bakıyorlar. ona göre arttırabilir.
canım hangi doktro gidiyorsun acaba bu testi sana önerdi ona göre dozaj belirledi. Çünkü clexane 4000 başlıyorlar genelde ve sonuç hüsran

kızlar ben çok halsizim bu clexanın böyle bir etkisi var mı acaba siz nasılsınız ?

dogum konusunda kafam cok karışık açıkcası bilemiyorum ne istediğimi :KK64:ama doktorumda clexan kullandıgın için seni normal yaptırmam zorlayamam demişti

Merhaba hanımlar,
Ben de enox 6000 kullanıyorum. 5 kimyasal gebeliğim oldu bu zamana kadar. Genetik incelemede değer yazıyor mu hatırlamıyorum sonuçlar da evde kaldı ben başka şehirde annemdeyim, hamile olduğumu burada öğrendim. Eşim haftaya gelecek o getirecek zaten dosyamı doktora gösterecez. Allah nasip ederse Pazartesi 12 hafta olacaz

Merhaba hanımlar,
Ben de enox 6000 kullanıyorum. 5 kimyasal gebeliğim oldu bu zamana kadar. Genetik incelemede değer yazıyor mu hatırlamıyorum sonuçlar da evde kaldı ben başka şehirde annemdeyim, hamile olduğumu burada öğrendim. Eşim haftaya gelecek o getirecek zaten dosyamı doktora gösterecez. Allah nasip ederse Pazartesi 12 hafta olacaz

Ben clexane 4000 kullanıyorum, 12.hafta bayağı iyi bir hafta, kalp atışlarını falan duydun mu?

Kızlar normal doğum mu yapıcaksınız?
Ben doktoruma sordum.iğne kullananlar normal doğum yapamazmiş dedim.o da güldü :)hiç bir sakincasi yok dedi bi garipsedi eger bebek 38e kadar fln kendiliginden gelirse normal düşünüyorum ama gelmezse riske atamam sezeryana dönerim . Çocugu çok bekletmek istemiyorum ya basina bir sey gelirse diye çok korkuyorum .

Ben de normal düşünüyorum inş. Peki kaçıncı haftaya kadar iğne kullanıcaksınız? Doktorum normal doğumda hiç bir sakınca göemüyor

Ben clexane 4000 kullanıyorum, 12.hafta bayağı iyi bir hafta, kalp atışlarını falan duydun mu?

Canım kalp atışını 6 ya da 7. Haftaydı alttan duydum, şükür şuan her şey yolunda gidiyor, 13. Hafta da 2 li tarama istedi doktorum onu yaptıracaz inşallah

Canım kalp atışını 6 ya da 7. Haftaydı alttan duydum, şükür şuan her şey yolunda gidiyor, 13. Hafta da 2 li tarama istedi doktorum onu yaptıracaz inşallah

Hadi inşallah, birbirimize moral oluyor böyle haberler, bende 20.hafta itibari ile hafif hafif hareketlerini hissetmeye başladım, ama her gün iğne ve coraspini günü gunune kullanmaya devam ediyorum

Hadi inşallah, birbirimize moral oluyor böyle haberler, bende 20.hafta itibari ile hafif hafif hareketlerini hissetmeye başladım, ama her gün iğne ve coraspini günü gunune kullanmaya devam ediyorum

Rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar faktör 5 homozigotum.ilk gebeliğimde bilmiyordum hiçbişey kullanmadan kızımı zamanında doğurdum (38+4 3200)
Şimdi ikizlere hamileyim:KK64:dr 12.haftada test istedi trombofili olduğum çıktı ortaya clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.
Yarın dopplerim var allah hayırlı sonuçlar nasip etsin:ukala:

Merhaba arkadaşlar faktör 5 homozigotum.ilk gebeliğimde bilmiyordum hiçbişey kullanmadan kızımı zamanında doğurdum (38+4 3200)
Şimdi ikizlere hamileyim:KK64:dr 12.haftada test istedi trombofili olduğum çıktı ortaya clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.
Yarın dopplerim var allah hayırlı sonuçlar nasip etsin:ukala:

Senin gibi benim de komşum var, ilk gebeliğin de sıkıntısız bebeğini eline alıp ikincisinde öğrenen, şanslisin ben ilkinde acı tecrübe ile öğrendim rahatsızlığımı, şimdi bende 26 nin içindeyim hergün iğne ve coraspine devam...

Senin gibi benim de komşum var, ilk gebeliğin de sıkıntısız bebeğini eline alıp ikincisinde öğrenen, şanslisin ben ilkinde acı tecrübe ile öğrendim rahatsızlığımı, şimdi bende 26 nin içindeyim hergün iğne ve coraspine devam...
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin kucağına al inşallah.

Back